DNA spune ca Udrea a spalat bani in ultimii ani.

Traian Basescu ne-a spus cu gura lui ca “a tinut-o s-o protejeze timp de 10 ani pe Udrea”.

Pe simpla cale a deductiei, Basescu a protejat-o pe Udrea sa spele bani.

Sa reamintesc si faptul ca Udrea da bani multi familiei Basescu. E arendasa imensei suprafete de la Nana detinuta in comun de familia Basescu si Elena Udrea.

Bani spalati, bani plimbati, bani invartiti.

11 COMMENTS

 1. şi Videanu va ieşi cu cătuşe în seara asta din DNA, deh, protejaţii…la mulţi ani! pdl-iştilor!

 2. Hai Băsescu la zăbrele! BĂSESCU (PRIMUL), BERCEANU, BLEJNAR, VIDEANU, COMĂNIȚĂ, BOC, BLAGA, OLTEAN, POGEA, (LISTA E LUNGĂ) la pușcărie! Toată mafia asta au vândut România.

 3. Revenire, important:

  Kovesi asta, cat au fost aia ai lu’ Chelu’ in scaune, in functii, atunci n-a putut sa-i ancheteze! Ii ancheteaza acum, in epoca lucrului bine facut! Mama ei de justitie “independenta”!

  P.S.: Dl. Tudor, ma duc sa-mi iau seminte! Sa imi iau de floare, sau de dovleac? Nu stiu. Cred ca imi iau si, si. Bafta.

  • Dacă se va întâmpla – dăăăă Doaaaamneeee -, va fi mai mult decât circ, va fi un spectacol de gală la care vor trebui trimise invitaţii tuturor băloşilor din ţară şi de aiurea care s-au întrebuinţat cu spor pentru a menţine la putere banda de mafioţi condusă de cea mai mare pramatie pe care a avut-o nenorocita asta de populime. Să nu uit – white tie, băloşilor, că e de gală!

 4. cu siguranta udrea spala…..dar serviciile ce draku faceau slujeau pe Basescu? Justitia dormea?
  Aici e problema !

 5. Dle RADU TUDOR ati inceput cu intrebari …retorice?.Poate si el s-a lipit la ceva bani ..spalati/albiti.Poate au actionat conform(proverbului) si le-au placut proverbul:Bani albi(spalati) pentru ..zile negre.Iar cand se vor intalni,la batranete, pe mosiile din NANA o sa-si aduca aminte ,cu placere, de vremurile trecute cand intindeau bacnote,la uscat, pe franghie (daca totusi va recunoaste sau daca DNA va fi “in stare” sa ..confirme/probeze faptele).

 6. NU CUMVA ASTIA VOR SA VINA LA GUVERNARE DIN NOU ? VA IMAGINATI CUM ERA DACA UDREA ERA PRESEDINTE .IN CE TARA TRAIM FRATE?

 7. Nuuuuuuuu, a protejat-o doar de soare, să n-o pârlească… 😀

  Apropo: aștept Blaga la brutărie… 😀

Leave a Reply