Traian Băsescu a recunoscut într-un interviu televizat că a vizitat-o des pe Elena Udrea în ultima perioadă, de cand se afla în arest la domiciliu. 

“În toată perioada asta în care îi este foarte greu, să ştiţi că sunt unul dintre cei care vorbesc cu ea în fiecare zi, mă duc la ea, acolo în arest.  Am fost la doamna Udrea acasă, în arestul la domiciliu, am nimerit când erau avocaţi, asta e””, a spus Băsescu. 

“Încerc s-o conving că n-am abandonat-o”, a insistat Băsescu. 

14 COMMENTS

 1. Ce regim judiciar e asta ? Adica cel care-i poate inca influenta pe cei din Institutiile implicate in acest dosar ia legatura cu ea si cu avocatii fara sa stie nimeni ? Daca nu spunea el in seara asta nu s-ar fi aflat.E un mister aici,de ce a simtit Basescu nevoia sa puncteze acest lucru ? Ori era parfumat ori a dat un semnal catre oamenii pe care-i mai controleaza (nu la institutii) ca e implicat total in a o scapa pe individa.Vreau sa vad CSM-ul ce spune ? Kovesi ce spune ?

  • Nu vor spune nimic. Si daca ar spune, ce ? Sunt in complicitate cu Basinescu Mondialul ? Pai, dosarele Bute, Mircea Basescu, ALRO etc nu au fost inghetate din ordinele lui si cu acordul lor ? Procurorul Iacobescu poate fi…martor…

  • Unul dintre jurnalisti a intrebat-o pe Udrea cu privire la un posibil denunt impotriva Besescului. Udrea a spus ca nu stie nimic despre fostul presedinte. E de crezut ca nu stie nimic ?
   Ambii sunt infractori si se acopera unul pe altul. Pentru cat timp ?

 2. ca si acum o saptamana ,basescu iese inainte de decizii importante fata de nutzi si da ordine voalate …azi de dimineata ,avocatul ,care pana acum a tacut ,iese public la iccj ,inainte de sedinta sa spuna ca nu e legal votul din parlament …ruxandra dragomir declara ca udrea e nevinovata foarte vehement la intrarea iccj …de ce atata scandal ?

 3. mesajele lui basescu :am incredere in udrea ,am incredere in blaga …am incredere sa ce ? sa nu toarne?

 4. Basescu Jigodescu este in continuare jucator politic marsav. Incearca sa vada daca “cheile” numite de el vor raspunde la mesajele lui date in special dupa ce a vizitat-o in arestul de lux al Udrei. Mesajul este in special la adresa Liviei Stanciu si Kovesi.

Leave a Reply