Basescu Traian : “Moda arestarilor e o pasiune a sefilor ca sa-si mai ia un mandat la DNA sau mai stiu eu unde. Astfel de abordari va face un deserviciu institutiilor, le va decridibiliza

Ganditi-va ce justitie ne pregatim sa construim

Maior era in situatia terminarii mandatului. Coldea nu are mandat de prim-adjunct.”

 

9 COMMENTS

 1. Încă un motiv: LA PUŞCĂRIE! GUNOIULE! NU TU AI CONSTRUIT ACEASTĂ JUSTIŢIE? TOTUL DUPĂ FORMA ŞI ASPECTUL TĂU, DUPĂ GÎNDIREA ŞI INTERESUL TĂU!
  – HAI CODRUŢA: BAGĂ-L LA PANDAIMOS URGENT ŞI CU SUCCES! TERMINĂ ODATĂ CU MAHALAUA ASTA CARE COPLEŞEŞTE MIZERABIL MULTE GENERAŢII PRIN TEROARE !
  – NU ŞTIU CE MAI AŞTEPTAŢI, AVEŢI DESTULE DOVEZI INCONTESTABILE, POATE SĂ-ŞI CIOCNEASCĂ OUĂLE DE PAŞTE LA BULĂU CU SUCCES!

  • “Hai Codruța”?! Și chiar dacă ar face asta, se va șterge cu buretele faptul că aceeași Kovesi și același Coldea timp de un DECENIU i-au lăsat pe toți, în frunte cu Băsescu, să această mafie?
   Brădișteanu are pe vecie “pata” că a favorizat un infractor că așa a grăit această justiție de rahat clădită cu și prin slugile băsiste din DNA, ÎCCJ și CSM (http://www.antena3.ro/romania/medicul-bradisteanu-condamnat-la-un-an-cu-suspendare-in-dosarul-favorizarii-lui-nastase-285231.html), iar aceste lepre să scape cu una, cu două dacă îl “umflă” pe porcul Băsescu care i-a pus în funcțiile pe care și azi le ocupă?!
   Cel mai ușor-de-fraierit “popor”…

   • De cînd l-a trimis să-l salveze pe ţigan în Turcia sau cam aşa ceva(în august acum 2 ani)pe acest medic, că va şterge pe jos cu acest medic, aşa s-a întîmplat! De atunci am reacţionat destul de dur, cred că a fost singurul comentariu şi pentru prima dată, la care am făcut trimitere spre puşcărie şi că aceste mîrşăvii vor continua! Ce să vezi, acum trăim aceste momente *aiurate*!

 2. Radu, ce scriam acum cîteva zile în legătură cu haosul pe care-l voia instalat dacă rămîneau la guvernare prin ultima rundă de alegeri cînd au cîştigat USL-ul? Am scris că dacă ar avea puşcă v-ar împuşca! Ce a spus labeunu că a cerut permis port-armă prin telefon la nu ştiu cine, iaca şi confirmarea a ceea ce scriam acum cîteva zile! Viziunea mea pentru viitor nu are cum să fie ineficientă, prea mult şi multe văd cu ochii minţii pe moaca lor ca să nu scriu adevărul care se va întîmpla imediat sau întro perioadă puţin mai îndepărtată! Nu pot spune nimic despre dna din cauză că nu-i văd ieşind la tv, în plus, sunt blocaţi energetic/probabil speriaţi de ce se poate întîmpla sau nu pot lua măsuri din cauza nu ştiu cui/impunerea din altă parte/departe.
  SPER SĂ AIBĂ PARTE DE MULTĂ PUŞCĂRIE CU TOT CLANU-I DE FAMILIE!

 3. sustin in totalitate atitudinea celor din piat universittii ,in lipta lor pentru ADEVARUL PIERDUT PRIN UZURPAREA DREPTULUI NOSTRU DE ROMANI LA REFERENDUMUL DIN 2012 ,CU RQAMANEREA LUI BASESCU LA PRESEDENTIA ROMANIEI.

 4. SA ELIBEREZE SCROVISTEA,DOMENIUL TARII NU AL LUI BOC SI ELENEI CARE I/AU SEMNAT H.G.CAND EREU LA GUVERNARE/! SA DEA MILIOANELE DE EURA FURATE DIN SUDOAREA POPORULUI ROMAN,SI SA FIE PEDEPSIT LEGAL DUPA FAPTELE SAVARSITE!

 5. Este sistemul pe care el l-a construit. Functioneaza acum asa cum a fost organizat si structurat. Acum a descoperit ca exista abuzuri pentru ca sunt “executati” oamenii lui. Acest sistem este unul de executie nu unul unde sa fi sigur ca iti gasesti dreptatea. Cel putin la nivel inalt unde politizarea este totala a devenit clar de mult ca faptele ilicite sunt ascunse, dosarele tinute la sertar pana la “momentul potrivit”. Ei, acum a venit acel moment pentru Basescu

Leave a Reply