Basescu Traian va fi audiat miercuri 18 martie 2015 la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de santaj deschis pentru amenintarea adresata senatorului Gabriela Vranceanu Firea.

Stirea a fost anuntata in exclusivitate de Sandra Stoicescu la emisiunea Q&A de la Antena 3.

 

20 COMMENTS

 1. 12/03/2015 – “Traian Băsescu, atac dur la Antena 3 şi RTV: Răspopitul ăla de la Antena 3…” – http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-atac-dur-la-antena-3-si-rtv-raspopitul-ala-de-la-antena-3_949685.html

  “”Legat de minciuni promovate de televiziunile lui Voiculescu şi Ghiţă. Răspopitul ăla de la Antena 3 spunea cum trece Băsescu cu barca peste Lacul Floreasca ca să ajungă la Elena Udrea. Răspopitul ăla nu ştie că lacul a fost secat în toamnă. Dacă răspopitul nu trece şi el pe acolo să vadă… asta e viaţa”, a declarat Traian Băsescu.”
  Dar PÂNĂ ÎN TOAMNA 2014 era secat?! Prostul mai bine “tăcea”. Nu-l puneți la punct pe acest șmenar, mârlan și manipulator de 2 bani?

  • Voiculescu e la pușcărie!Mai rămâne Ghiță!Deja Antena 3 e total independentă,își face aproape singur bani.Nu este și sincer nu a fost niciodată televiziunea lui Voiculescu

  • Hai ba ce dreac, asta era problema? S-a dus inot, ca de-aia exersa in fiecare dimineata in piscine de la Vila Lac (balta cu whisky). Mai da-l in mortii si in toti ranitii lui de dezaburizator. Cu Chelu’ asta, doar Zglobiu ala a procedat cum trebuie, i-a dat o flegma-n freza scurt direct, de l-a capiat! Se clatina pe picioare cand s-a dus la masina… Mai da-l in mortii lui de-aici!

 2. O distinsa si erudita doamna mi-a trimis acest mesaj ca un raspuns la o discutie avuta cu domnia sa. “Toate-s vechi si noua toate.”
  Doresc s-o impartasesc cu dvs si cu toti cititorii blogului.

  ,,Când vei constata că, în scopul de a produce, trebuie să obţii
  aprobarea de la acei care nu produc nimic, când vei observa cum banii
  se scurg spre cei care nu activează în bunuri, ci în favoruri, când
  vei înţelege că o mulțime de oameni se îmbogățesc prin luare de mită
  şi influența lor e mai eficace decât munca lor, că legile nu te
  protejează contra lor, ci dimpotrivă, ei sunt cei care sunt protejaţi
  împotriva ta, când vei descoperi că este răsplătită corupția iar
  onestitatea devine un sacrificiu de sine, atunci vei putea spune fără
  teama de a greşi, că soarta societăţii în care trăieşti, este
  condamnată.”

  Ayn Rand (1950)

 3. Asteptati putin, nu va bucurti prea devreme. Depinde pe ce usa este bagat la DNA, prin fata sau prin spate. Daca este bagat prin fata sigur procurorului i se ia cazul. Vezi cazul Iacobescu. Daca intra prin spate, sigur se duce la o cafea, un pahar de tarie si o discutie amicala cu LULUTA( Kovesi) la care va participa, intamplator,si generalul Coldea si isi vor depana amintiri cum i-au pacalit ei pe teroristii sirieni in cazul rapirii ziaristilor. Nu este exclus sa-si imparta si malaiul, rezultat al celebrei actiuni. Mare atentie la pungile cu care iese de aici. Verificati-le.

  • Da ce, Parchetul General nu are si el doua intrari? Te pomenesti ca LULUTA nu stie cum arata iar Coldea nu stie unde este.

 4. Dl. Radu Tudor,

  Uitandu-ma la televizor, m-am umplut de indignare! Mi-am dat seama ca sunt foarte suparat pe matroz. De-aceea, vreau sa ii dau cu sticla-n cap sa-l bag sub masa direct, pentru ca nu mai resist. O sa beau o sticla de whisky de suparare, ca sa imi inec amaru’. Sincer. Sa traiti!

 5. Daca Basescu va fi condamnat in acest caz(cu Vranceanu Firea) cred ca cetatenii romani nu ar avea o prea mare satisfactie.Cu totii asteptam condamnarea lui in cazurile/dosarele penale “cunoscute” unde a nenorocit o tara si un popor.Dintre toate cel mai grav mi se pare imprumutul de 20 miliarde EURO ,cand fara acordul parlamentului,basescu i-a bagat pe toti romani slugi la FMI, iar din tara independenta (macar aparent) am devenit o …colonie(aici ma intreb cum oamenii patrioti din SERVICII n-au sensibilizat/n-au sesizat societatea civila care prin proteste in strada ar fi putut impiedica aceasta nenorocire).
  Dar serviciile scapa usor,intotdeauna, de a da socoteala (pentru greselile lor) fiindca odata cu schimbarea puterii ,serviciile se pun imediat in slujba noii puteri (iar aceasta drept recompensa ” uita” …sa le ia “la intrebari”).Vezi articolul “SECRETUL PUTERII.CINE CONDUCE IN FAPT ROMANIA ? publicat in http://www.COTIDIANUL.ro.
  Si atunci ne mai intrebam, retoric si deageaba,de ce milioane de romani si-au luat” lumea in cap” si au plecat in ….lumea larga.

 6. Se miră pietrele şi pădurile, pămîntul şi apele, cerul şi norii cît de mojică a fost construită şi menţinută clasa politică! Alesul cu cetate sau palat, cei mulţi in noroi şi sărăcie pîn` la gît! Alesul cu beneficii gratuite inclusiv hîrtia igienică şi cei mulţi nici de apă potabilă plătită pentru consum din sursele ţării, actualmente contaminată, nu are dreptul! Toţi avem dreptul să plecăm peste hotare dacă nu ne convine, dar de ajutorul guvernelor perindate în scaune şi funcţii, niciunul nu a avut şi nu are parte, toţi să plecăm cu buzunarele goale, nu contează munca prestată, contează să plăteşti impozite şi taxe ţării de origine pentru ce ai agonisit în viaţa ta şi penntru ajutorul membrilor familiei rămaşi în ţară : , trafic de persoane în cea mai legală formă posibilă=prostituţie! De 25 de ani de zile se strigă-n gura mare: libertate! Ce să simţi! Libertate este doar pentru mahalagism, bălăcăreală, hoţie, minciună, escrocherii , falsuri în acte, şantaj, turnătorii, denigrare, nu are nimic comun de 25 de ani de zile actualitatea cu demnitatea şi onoarea, mai mult, suntem în linia întîi-noi românia vom fi scutul de apărare a vestului, se repetă perioada Hitler cu războiul altora şi distrugerile cu furăciunile ale noastre! Nimeni nu va plăti urmările dezastrului , ca şi în prezent: germania şi celelalte ţări, cumva şi-au plătit datoriile faţă de România? NU! Posibil ca acele datorii să fie în contul vreo unui politician care nici nu a trăit pe vremea aceea!…şi uite-aşa suntem prin acceptul politicienilor români scutul şi apărătorii vestului, viitorii SI ai estului(apar infiltraţii străini deîndată) , o să ajungem o pată ştearşă de pe harta lumii fără popor şi graniţe anihilaţi!
  Răspopitul ăsta de fost preşedinte Se miră pietrele şi pădurile, pămîntul şi apele, cerul şi norii cît de mojică a fost construită şi menţinută clasa politică! Alesul cu cetate sau palat, cei mulţi in noroi şi sărăcie pîn` la gît! Alesul cu beneficii gratuite inclusiv hîrtia igienică şi cei mulţi nici de apă potabilă plătită pentru consum din sursele ţării, actualmente contaminată, nu are dreptul! Toţi avem dreptul să plecăm peste hotare dacă nu ne convine, dar de ajutorul guvernelor perindate în scaune şi funcţii, niciunul nu a avut şi nu are parte, toţi să plecăm cu buzunarele goale, nu contează munca prestată, contează să plăteşti impozite şi taxe ţării de origine pentru ce ai agonisit în viaţa ta şi penntru ajutorul membrilor familiei rămaşi în ţară : , trafic de persoane în cea mai legală formă posibilă=prostituţie! De 25 de ani de zile se strigă-n gura mare: libertate! Ce să simţi! Libertate este doar pentru mahalagism, bălăcăreală, hoţie, minciună, escrocherii , falsuri în acte, şantaj, turnătorii, denigrare, nu are nimic comun de 25 de ani de zile actualitatea cu demnitatea şi onoarea, mai mult, suntem în linia întîi-noi românia vom fi scutul de apărare a vestului, se repetă perioada Hitler cu războiul altora şi distrugerile cu furăciunile ale noastre! Nimeni nu va plăti urmările dezastrului , ca şi în prezent: germania şi celelalte ţări, cumva şi-au plătit datoriile faţă de România? NU! Posibil ca acele datorii să fie în contul vreo unui politician care nici nu a trăit pe vremea aceea!…şi uite-aşa suntem prin acceptul politicienilor români scutul şi apărătorii vestului, viitorii SI ai estului(apar infiltraţii străini deîndată) , o să ajungem o pată ştearşă de pe harta lumii fără popor şi graniţe anihilaţi!
  Răsprostitul ăsta de fost preşedinte ales, trebuie să răspundă în faţa legii şi a poporului de absolut tot ce a făcut de cînd a intrat în politică, el a fost mentorul tuturor mizeriilor implementate în România şi vrem să răspundă! În ce hal a ajuns ţara asta! Dintrun popor demn şi onorabil a ajuns un popor terminat din toate punctele de vedere! Cine i-a dat lui mînă liberă ca ales, nu ca votat de popor, să ia hotărîri în numele poporului şi a ţării? Cum e posibil ca acest ales să beneficieze de bonificaţii şi gratuităţi de la poporul care nu l-a votat? Să îi plătească cei care l-au ales şi ni l-au pus în cîrcă fără voinţa noastră a poporului cu drept de vot! Cum să-i fie cheltuielile secrete acestui individ ales pentru vila de la guvern? Ce, nu noi contribuim cu impozite şi taxe la bugetul statului cît mai există? GHINION! Vrem să fie tras la răspundere ca orice preşedinte de ţară pentru toată activitatea lui ca politician şi preşedinte, ca ceauşescu, că băsescu nu e mai cu moţ!

  • Cine sa-l traga pe basescu la raspundere?.Politicienii hoti/corupti tot asa ca si basescu ?????.
   Si apoi trebuie luat in calcul ca nu au niciun interes(in afara de cel politic ..stiti:pleaca tu de la putere sa pot sa vin eu, ca … sa pot fura si eu!) fiindca in multe dosare ale lui basescu pot cadea si alti politicieni de la PDL,PSD,PNL…,iar in dosarul “IMPRUMUTUL DE 20 MILIARDE” sunt complici/bagati aproape toti politicieni de la STANGA la DREAPTA(luati numai si revedeti emisiunile ANTENEI 3 unde toti politicienii,de pe la aproape toate televiziunile, s-au transformat in “finantistii/specialisti” in frunte cu ” finantistul/specialistul basescu” si ne explicau doct de ce este “necesar ” acest imprumut.

  • Corect.Presedintii senatului si camerei(ii stim)” nu mai pot sa doarma “ei de grija …analizei mandatului lui basescu.Ei au alte griji mai stringente/actuale :mentinerea cu orice pret la ..PUTERE/AVERE/BANI/MOSII.Asa incat va faceti iluzii …desarte, iar basescu isi va “manca” linistit …pensioara aia mica,mica.Sa traiti …bine!.

 7. Susţinuţi de americani: preşedintele sirian Bashar al-Assad fostul preşedinte al Egiptului Moursi, fostul preşedinte al Ukrainei fugărit,care cu cîteva zile în urmă îşi scosese vorbele pe botic, fostul preşedinte a Irak-ului, a Israelului, a Palestinei(vom auzi de el în scurt timp) şi nu numai, pentru că prin acei preşedinţi susţinuţi îşi vor atinge scopul peste tot în zonele unde sunt americanii interesaţi de bogăţiile subsolului sau şi de linişte, ori manipulare. Cred cu siguranţă că şi la noi în românica s-a întîmplat la fel, atîta timp cît americanilor li s-a acceptat absolut orice cerinţă şi minciuna cu shengenul este permanent un şantaj, că trebuie să mai facem nu ştiu ce, mereu vin cu cerinţe şi impuneri, dar românii sunt terorizaţi cu acest shengen din punct de vedere al actelor! Nu cred că mai sunt 50% din trăitorii acestei ţări care să mai vrea în shengen , toţi s-au convins că e o formă de minciună prin care pot fi şantajate statele: modificare pe securitate, modificare pe structura statală, modificare pe tot ce înseamnă controlul total al unei ţări şi a poporului respectiv.
  Altă gogoriţă cu Arabia Saudită: răpiri de către SI. Acei SI sunt în zonă separată şi păzită de saudiţi din cauză că sunt antrenaţii de americani. Întrebare: credeţi că la noi nu sunt trimişi SI infiltraţi de marile puteri pentru instigare ? Convingerea mea 200% DA. Altfel nu-şi pot atinge scopul dacă nu instigă, vezi exemplu la separatiştii ruşi: au spus de jihadişti, de SI toţi fiind născuţi în germania şi trăiesc în rusia sau ukraina! Ce repede au găsit pionii responsabili! Se spune că: germanii îşi fugăresc conaţionalii la SI şi iohanis îi fugăreşte pe rromâni (SI) în germania!

 8. Cred ca politicienii nu vorbesc de IMPRUMUTUL DE 20 MILIARDE EURO de…. frica/teama, intrucat de imprumut(mai multe lichiditati pe piata) au profitat atunci multi politicienii, unii oameni din justitie,servicii ,toti hoti/corupti sistemului basist (la furturile masive,oe care le vedem astazi IN FIECARE ZI, de multe milioane de EURO, trebuiau mai multi bani pe piata romaneasca si astfel imprumutul era strict necesar pentru aceste gasti de hoti).Daca s-ar face o comisie parlamentara care sa analizeze pe ce s-au cheltuit(praduit ) bani din imprumut cred ca in fiecare ora/ceas am vedea ca urca cate un politician scarile …DNA(subminarea economiei nationale si transformarea romanilor in sclavii FMI iar tara intro ..colonie).
  Deasemeni probabil ca nici dlui ISARESCU nu i-ar cadea usor “la pipota” o asemenea analiza parlamentara.
  Asa incat tac cu toti(politicieni si oameni din justitie si servicii) ca” mortul in papusoi” (ei striga spre basescu doar acolo unde nu sunt si ei implicati:santaj Firea,NANA,ALRO,spalarea de bani cu acel Casuneanu…) dar despre “IMPRUMUT SI DEDESUPTURILE LUI” este o tacere mormantala si complice.
  La fel a fost si cu Nastase pe care l-au incriminat intrun dosar de doi lei(trofeul calitatii) facandu-se cu totii(politic,servicii ,justitie,institutii) ca nu stiu de “LOVITURILE” de la BECHTEL,PETROM,PRIVATIZARILE DUBIOASE si altele in care pe langa Nastase ar fi cazut si altii din toate partidele(PSD,PDL,PNL,UDMR…).

Leave a Reply