Perversitatea personajului Traian Basescu depaseste orice fel de limita suportabila.
Chiriasul de la Cotroceni a declarat azi : “Mie mi se pare ca 10 ani de mandat sunt mult prea multi. 8 ani ar fi fost mult mai bine”.

basescu-sampanie

8 ani se implineau exact in 2012, cand ultra-majoritatea populara din Romania – 87 % – l-a demis la referendumul din 29 Iulie
Basescu a fost reales in 2009 cu 5,1 milioane de voturi si demis in 2012 cu 7,4 milioane de voturi.

Daca ar fi avut un minim bun simt si era un personaj cu simtul realitatii, nu subjugat de apetitul bolnav al puterii, Traian Basescu ar fi demisionat in vara lui 2012.

Vine acum si spune ca erau suficienti 8 ani de mandat, ca 10 sunt prea multi.

Asta a spus si poporul in cea mai solida forma de consultare populara de la caderea lui Nicolae Ceausescu.

 

26 COMMENTS

 1. tov ceausel ponta: “Ma bucur foarte mult de anchetele DNA”

  tov ceausel base: ”10 ani sunt prea multi”

  care e mai pervers intre securistii astia doi?! 🙂 🙂 🙂

 2. Omul e plecat de mult cu pluta , din pacate meseria de jurnalist va constrange cumva sa publicati aberatiile si mizeriile pe care le debiteaza zilnic.

 3. Eu aș zice “ipocrizie supremă”. Creatură mai ipocrită ca Băsescu nu cred că a existat vreodată pe aceste… meleaguri.

 4. Ai dreptate D-le Tudor,dar in 2012 nu au mai intervenit “agenturili” straine ca sa-l dea jos(impuste)…din contra,l-au sustinut fatis si poporul inghite toate magariile astuia

 5. citez,,,,Chiriasul de la Cotroceni a declarat azi : “Mie mi se pare ca 10 ani de mandat sunt mult prea multi. 8 ani ar fi fost mult mai bine”.”””, dar dacă vei sta,,20 de ani la răcoare sau dezintoxicare de absolut orice” cum e??? întrebări la care nu se găseşte răspuns, întrebare valabilă pentru toţi cei care aţi condus cei 10 ani de zile, 10 ani de minciuni, de bătaie de joc, de tot răul asupra poporului şi a ţării!!!

  • completare: ai început prigoana asupra altora? vine timpul şi a-lor tăi inclusiv familia ta, Dumnezeu nu doarme!

 6. Demisu’e disperat sa-l vada 10 ani pe Ponta la Cotroceni.
  Deci, 10 sunt prea multi pentru el.
  Zece sunt prea putini pentru el la Rahova.

 7. Pentru jurnalistii de investigatii: de ce isi baga la inchisoare Base sponsorii ?
  in traducere: cine sint noii lui sponsori de campanie ?

 8. “cand ultra-majoritatea populara din Romania – 87 % – la demis la referendumul din 29 Iulie”
  L-A DEMIS…. atentie la cratima!

 9. cu cocosu …. maestre….vad ca v ati dat la fund de cand cu dezinformarea ca a fugit in Dubai…..cum e DNA ul acuma….bun au rau?

  • Ce legatura are DNA-ul cu revenirea lui Cocos ? Daca a revenit inseamna ca are semnale ca totul este o tavaleala de fatada. Este prea aproape de cuplul prezidential Basescu – Udrea ca sa fie strans cu usa. Unul ca el dispare ca Marta (cine-si mai aminteste), nu e lasat sa toarne ce stie.

 10. Se dovedeste ca treaba asta cu 5 ani de mandat al presedintelui este o prostie.Din pacate tara inca nu este pregatita de un mandat prezidential care sa nu fie in concordanta cu cel al parlamentului.Ca se poate ajunge in situatia de acum,in care presedintele si premierul unui partid sa candideze si poate sa castige.Deci va ramane vacanta functia de premier.Deci guvernul se va schimba.
  Apropo de spusele lui basescu:nu el era avocatul mandatului de 5 ani si al votului uninominal? Are un tupeu nemarginit.

 11. infractorului oare i se vor parea 10 ani la pirnaie prea multi? pe viata sa stea si tot nu plateste nenorocirile facute acestei tari si mai ales oamenilor distrusi din cauza dementei paranoice; la pirnaie in camera cu urdrula si toata sleahta pedelisto-basista

 12. Basescu isi bate joc de noi pentru ca poate. Este halucinant 1) cat de diabolic poate sa fie si 2) ca este inca acceptat/ tolerat de o buna parte din populatie. Suspectez ca este instrumentul unui gen de blestem asupra Romaniei, dar si asemenea instrumente sunt aruncate la cos la final.

 13. 10 ani x 10 de puscarie pentru Satan Basescu si tot nu sunt suficienti….daca am avea rezerve naturale la fel de re-regenerabile precum e si tupeul acestui individ….

Leave a Reply