palarie-noua

“Modificarile aduse Codului Penal ar fi fost un motiv serios de dizolvare a unui Parlament care prin acţiunea lui generează deservicii uriaşe României. Şi aici nu trebuie să mai argumentez, pentru că am văzut reacţia Comisiei Europene şi a aliaţilor noştri. România, dacă ar intra în vigoare modificările la Codul penal şi Legea amnistiei şi graţierii, ar ieşi din criteriile de la Copenhaga, care sunt criteriile politice, ceea ce ar fi extrem de grav. Pentru aşa ceva, un Parlament ar trebui dizolvat”, a spus Traian Basescu.

Este limpede ca Traian Basescu speculeaza greseala politica a USL in interes personal. Basescu nu vrea dizolvarea Parlamentului doar din adversitate politica fata de USL, ci pentru ca odata cu dizolvarea acestui legislativ ar disparea si comisia de ancheta a afacerii Nana, in care familia prezidentiala a luat 300 de hectare printr-un credit “prietenos” de 1.000.000 Euro de la CEC, banca statului. Pentru aceasta afacere, Basescu a folosit si angajatii Administratiei Prezidentiale, lucru ce ar putea fi dovedit drept trafic de influenta si abuz in serviciu. Evident, nu de catre DNA.

PS : Ca o dovada ca ceea ce a exprimat Basescu este un gand ascuns pentru interesul sau personal si n-are nimic de-a face cu legea fundamentala, iata ce spune Constitutia :

Dizolvarea Parlamentului
ARTICOLUL 89
(1) După consultarea preşedinţilor celor două Camere şi a liderilor grupurilor parlamentare, Preşedintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare şi numai după respingerea a cel puţin două solicitări de învestitură.
(2) În cursul unui an, Parlamentul poate fi dizolvat o singură dată.
(3) Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimele 6 luni ale mandatului Preşedintelui României şi nici în timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgenţă.

 Asadar, dizolvare de parlament doar in cazul nerealizarii unei majoritati pentru investirea guvernului. Nu pentru ce bate campii Basescu. Dar pentru aceasta intentie neconstitutionala exprimata public, USL nu stie sa comunice intern si extern, sa arate ambasadelor si liderilor europeni ce dorinte abuzive il domina pe Basescu. USL doarme in cizme, in timp ce adversarul marcheaza puncte. Asta e realitatea

159 COMMENTS

 1. Din cate stiu eu SINGURUL MOTIV pentru care se poate dizolva Parlamentul, este daca intr-un anumit termen nu reuseste sa investeasca un guvern. Habar nu am la ce s-a gandit Cucul, insa s-a gandit ca de obicei absolut neconstitutional.

  • Normal ar fi fost sa poata fi dizolvat si in urma unui referendum initiat de catre cetateni. In actuala Constitutie exista prevederea ca poporul , prin semnaturile a 500.000 de cetateni sa poata initia un referendum (modificarile lui Chuariu/Antonescu exclud posibilitatea asta) dar , tot conform Constitutiei, nu poate avea ca obiect dizolvarea Parlamentului!

 2. HELLOOOO !!!, CE V-AM SCRIS EU AICI, CÎND A ÎNCEPUT SCANDALUL NANA ???, CE PREVIZIUNE AM DAT !!!!ŞTIAM CĂ O SĂ SE ÎNTÎMPLE ASTA. ESTE CEA MAI MARE PROSTIE POSIBILĂ DACĂ DIZOLVĂ COMISIA !!! INDIFERENT DE REZULTAT, TREBUIE SĂ CONTINUIE, SUNT PREA MULTE CAZURI DE ACEST GEN ÎN ŢARĂ !!!

  • Nicio zi fãrã un pungestean bãtut de jandarmi! (facsimil)

   “Bãtut pentru cã a sãrit sã apere de mânia jandarmilor un bãiat cu handicap

   LA ORDINEA ZILEI Zilnic apar mãrturii ale locuitorilor din Pungesti bãtuti de fortele de ordine care au transformat comuna în câmp de bãtaie. Este cazul unui bãrbat de 67 de ani din Silistea, care a fost lovit în dreptul ficatului de un jandarm în seara zilei de sâmbãtã, si care, de frica jandarmilor, si-a fãcut curaj abia dupã patru zile sã meargã la medic. Ion Gâzã a fost bãtut pentru cã si-a apãrat un consãtean, chiar pe tânãrul de 22 ani care suferã de handicap psihic, Marius Voinea, care a fost efectiv maltratat fãrã vinã de jandarmi, doar pentru cã le-a fost la îndemânã.

   În ciuda faptului cã jandarmeria, prin comunicatele de presã din aceste zile, declarã cã “Nicio persoanã nu a suferit acte de agresiune fizicã din partea jandarmilor, atât la locul unde s-au desfãsurat evenimentele cât si pe timpul deplasãrii sau pe durata activitãtilor de identificare desfãsurate la sediul politiei”, în fiecare zi apar noi mãrturii ale persoanelor care au fost bãtute de jandarmi. Este si cazul unui bãrbat din Silistea, Ion Gâzã, de 67 ani, cãruia, în urma unei bãtãi administrate de un lucrãtor al Jandarmeriei în seara zilei de sâmbãtã, 7 decembrie, i s-au acutizat afectiunile de care suferea, respectiv hepatita si ulcerul duodenal. Sãteanul era în magazinul mixt din Silistea, împreunã cu mai multi locuitori din zonã si ziaristi, când jandarmii au intervenit în fortã pentru a împrãstia un grup de protestatari care stãteau pe stradã, chiar în fata magazinului. “Initial, nu am stiut ce se întâmplã, pânã nu am auzit bãiatul acela care are handicap mintal cã tipã atunci când era bãtut de jandarmi. Sãracul, era nevinovat si nu stia ce se întâmplã, de ce a fost luat la bãtaie, si urla în gura mare! Am iesit afarã din magazin si i-am interpelat pe jandarmi, atunci unul dintre ei m-a apucat de ceafã si m-a trântit la pãmânt, dupã care mi-a <> o loviturã, nici nu stiu cu ce, cu bocancul sau bastonul, de am rãmas lat la pãmânt. Ce-a fost acolo, în seara aia, scutierii au bãtut pe toti cei pe care i-au prins, nu conta cã e femeie, cã e copil, cã e tânãr, cã e bãtrân, cã e vinovat sau nu. Pânã si pe cei care nu fuseserã la proteste ziua, dar care erau în magazin sã cumpere ceva, i-au bãtut. Unii au fugit, dar altii, în general cei în vârstã, n-au mai apucat!

   A prins frica de jandarmi!

   La mai bine de patru zile de la bãtaie, dat fiind faptul cã resimtea dureri si vomita, s-a prezentat la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, unde medicii au constatat si faptul cã prezintã si o contuzie abdominalã hipoc. drept, veche de patru zile. Vãnãtaia pe care o are în dreptul ficatului este foarte vizibilã (vezi foto) si este cea mai bunã probã a violentei fortelor de ordine care au intervenit în fortã pentru a înãbusi revolta locuitorilor de la Pungesti îndreptatã împotriva intentiei Chevron de a începe explorarea gazelor de sist în perimetrul Silistea, comuna Pungesti. În plus, Ion Gâzã povestea cã s-a prezentat asa de târziu la medic pentru cã “si-acum, când vãd jandarmii pe stradã, satul fiind împânzit de ei, am emotii, si m-apucã frica, cât sunt de bãtrân! Jandarmii urmãresc pe oricine iese pe stradã ziua, sã vadã unde merg, ce fac, cu cine se întâlnesc, iar dupã 7 seara nu mai dau voie la nimeni sã iasã pe stradã! Trãim mai rãu ca în dictaturã, ne este permanent fricã sã nu intre peste noi în case sau sã ne ridice de pe stradã pentru cã am iesit sã cumpãrãm o pâine!”, era revoltat Ion Gâzã.”

   http://www.vrn.ro/nicio-zi-fara-un-pungestean-batut-de-jandarmi

   • Moto: RĂUL CEL MARE NE UNEȘTE. ATÂT.
    (apropo de ”Geo nu-mi pasa ca ma cloneaza”)
    Hai să-ți spun cum l-am deconspirat pe IPOCHIMEN după un dialog f.f. suspect.. Eu am îndragit și încă mai am ( tu nu știu dacă ai auzit de așa ceva) , colectiile de cărti de pe vremuri ”Aventura”, ”Enigma”, ”Cutezatorii” s.a care m-au format ca și spirit căutător, circumspect în tot ce aud și văd și asta m-a format astfel încât să ”nu mă arunc ca rața la muci” ca unii pe aici cărora li se testează cunoștințele, informațiile ce le au, orientarea politică sau o anumită …labilitate. Spre rușinea mea( deci ne citind nimic din teoria aferentă manualelor de psihologie) am constatat în timp că puțini oameni sunt …oameni. Ca și aici pe blog. Mulți alunecpși, mulți perverși, mulți diversioniști(nomina odiosa). Ceea ce văd, ca un cumul, și la acestă CANALIE. Care OCOLEȘTE FONDUL și se leagă de căcaturi neimportante atunci când FONDUL a ceea ce vrei să transmiți ESTE SĂNĂTOS și de înțeles pentru MAREA MAJORITATE a postacilor.
    EL ARE ȚINTE PE CARE TREBUIE SA LE DISTRUGĂ nu pe motive de GRAMATICĂ. Pentru asta s-ar fi ținut de capul lui BOCANILĂ sau ALEXANDRU CĂLUGĂRU. Nu, pentru el, pentru PUSHJKERIA DE KÂRNAT UMAN , EU, TU, GIGI, DAN, STAN PETRU PAUL (cu păreri total divergente pe aici) DAR CARE NU CADREAZA PENTRU EI îi incurcăm CU MESAJELE NOASTRE. Chestia cu… GRAMATICA, ESTE PRAF IN OCHI. M-am tot întrebat CE VREA EA, PRAMATIA?. Așa-i , ai dreptate , multă vreme l-am considerat NEBUN. Bine-bine, toți TITRATII au o doză MARE de nebunie. NU, la EA (pushjkeria umană) este altceva. Ceva ce tu, mai ”deștept”, eu mai …târziu am desoperit. În general eu nu am pus etichete dacă nu am avut DATE CLARE despre UNUL SAU ALTUL. EL , kârnatul uman, ar fi trebuit nebun fiind , să urmeze un tratament moment in care nu putea BUTONA. Dacaă ar fi fost un BEȚIV NOTORIU (cum se tot dă) sau DROGAT BOSCHETAR ar fi trebuit să facă ceva pauze(pe motiv de mahmureală sau datorate sevrajului. Ți-ai găsit? Pushjkeria mereu-mereu ”la datorie”. De la prima ora și , după caz , primul la postarea Articolelor de dl. Radu Tudor , EA, pushjkeria de kârnat uman” este , mai mereu… PRIMUL. Ce ȘOMER, ce RATAT TOTAL, ce DR.ING., ce PERTH , ce AUSTRALIA, ce EMIGRARE??? Toate-s scrise la kiki , toate sunt harneli, toate sunt mascări(am preluat din limbajul ACOPERITULUI-DESCOPERIT). El e aici in toate. Și cum spuneai tu, LA DATORIE.
    Pentru că toate in lumea asta se fac CU UN SCOP ANUME este un lucru elementar să te întrebi, în cazul lor, QUI PRODEST ? O fi pus de catedra de LIMBA ROMÂNĂ să culturalizeze masa de postaci, șă corecteze, să-i artculeze (in mod obraznic, superior) pe toți care postează cu greșeli gramaticale? Sau o fi pus de basescu să propună TEME NOI (ai văzut cu cîtă obraznicie introduce el teme AIUREA ? și cum îi cere lui Radu Tudor acest lucru). De asta am insistat, și-am insistat cu DEZVĂLUIRILE privind TOATE PLAGIATELE IMPOSTORULUI precum și cum trecea IN MOD PERFID de la un nume la altul cu REPLICI fabricate fără NIMIC UMAN ÎN ELE. Repet: FĂRĂ NIMIC UMAN ÎN ELE. Deci UN ROBOT căruia i s-a pus la dispoziție O ANUMITA BAZA DE DATE la care ARE PUȚINĂ LUME ACCES, fie folosind arhiva blogului și oMU ACCESEAZĂ TEXTE și le dă PROSTIMII să le subscrie sau nu. Astfel ca atunci când mai bagă, la harneală câte-o ”lacrimogenă” sau mai spune chiar VREUN ADEVĂR doar proștii mai cad în ”cârlige” . Pentru că de ex. pe mine NU MĂ INTERESEAZĂ deloc-deloc ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât DEMONSTRÂNDU-ne, astfel , NIVELUL LUI RIDICAT DE INFORMAȚII. Repet , el nu e PROST DELOC , dar TICĂLOS CÂT E LUMEA. E oricum slăbuț în LUMEA LUI dacă dă și bâte astfel încât să se prindă și novicele @gemil.
    Citește te rog cu atenție! (eu , de multe ori una am vrut să spun și alta s-a înțeles 😀 -vezi cazul @gemil versus @nimabe mult, prea mult și cu insistență prezentat de mine ca și ceva atipic, de neimaginat)
    .
    Un dialog SUSPECT. Chiar FOARTE SUSPECT.
    Citizen says (ce-mi spui tu, consacratul Citizen ?)
    December 9, 2013 at 6:50 pm
    ”Geo sa nu te gandesti vreodata ca un baiat cu ochi albastri ara caracter.
    In rest crocodilul nu-i nici nebun, nici prost, e la scarbici aici pe forum.
    Reply
    Citizen says de astă data… ORDINARUL de ”Pushjkerie de kârnat uman” ( dr.ing.sec) care ți-a preluat în paralel și nickname-ul. Ce zice ipochimenul?
    December 9, 2013 at 7:16 pm
    “Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta. ”
    Parca asa scria dansul in trecut.”
    Auziți ce descopăr! Nici tu, nici mama naibii nu a scris AICI PE BLOG așa ceva, ci doar DIVERSIONISTUL lui pește prajit CANALIA de dr.ing. sec.! Auzi la ” pushjkeria de kârnat uman” omul cu 1000 de fețe (ticăloase) care și-a găsit (vorba ta ) ”de lucru ” aici pe blog. Și ce-ți poate pune NENOROCITU IN CÂRCĂ. Fară ca tu să spui aceste lucruri EL ȘTIE CE GÂNDEȘTI . Nu-i DIABOLIC.?
    ..
    …..nici in 2011, nici în 2012, nici in 2013 nu a scris NIMENI-NIMENI. Este prețul platit plecarii la Pert a NENOROCITULUI ăsta să nenorocească și pe alții prin Australia. El l trebuie să lucreze PUTERNIC aici pe blog până la PLECARE INTR-O ALTĂ MISIUNE …ACOLO.
    .
    El, CANALIA , este deci, printre noi!( pe lângă faptul că este și un PLAGIATOR și COMPILATOR ORDINAR) și de care vorbesc de mai mult timp. Ce o tot trage el cu exprimarea ta sau a mea mai mult sau mai puțin GRAMATICALĂ?
    Asta cu …”Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta ” era valabilă in anii 50-60 și-a învâțat-o el la școală după 89 cum ar trebui sa fie EA și ce se cere MAI NOU, unuia ca EI. Oameniii și mijloacele lor sunt mult mai ”inteligente” decât in acei ani când te omorau… în direct. Acum , te trezești că mori și nu știi de ce 😀

    De asta-mi spunea-I tu CITIZEN(ăla adevăratul nu NEMERNICUL de kârnat) : ”Geo să nu te gândești vreodată că un băiat cu ochi albastri are caracter”
    Eu, in nemernicia mea, un pârlit de inginer, nu mă gândeam la asta. Nici că au nici că n-au. Tu însă îl ginisei și de asta l-a durut pe TICĂLOS. Cât îi ziceam ”NEBUNU ĂLA ” era protejat, dădea bine ca NEBUN (n-ai văzut , a intrat în grațiile lui @nimabe și asta, mână-n mână cu PRAMATIA m-a facut de vorbeam singur (eu, cică, sunt tot ăla…pushjkeria de kârnat uman). Mascări securistice. Eu , în cunoștință de cauză nu am discutat cu acesti oameni NICIODATĂ decît , se pare, aici pe blog. Deci cum zice el AM FOST MASCAT(cred că asta ar însemna?!. Mea culpa!
    VA URMA)

    • – “Tocmai ce-i spune-am lui @Citizen…” – Spune-am??!! Ba, tu esti sanatos la cap?
     – “Ei, nu mă-nebuni” – Pai bai vakkare, e “inebuni”, sau “innebuni”?
     – “și asta m-a format astfel încât să nu mă arunc ca rața la muci” – Bun asa vakkare, asa sa si faci, sa nu te-arunci direct cu freza-n muci, asa cum te obisnuisei sa faci. Ai luat decizia corecta.
     – “ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât…”- Pai ba vakkare, corect este “pe care”, nu doar “care”, ca e acuzativ. Stii, e cu chestia aia cu “care pa cacare”, poate asa iti este mai usor ca sa o retii. Vakkare, e evident ca pe tine nu te intereseaza nici istoria, nici gramatica, in general e evident ca esti un parallelogram uman si ca nu te intereseaza absolut nimic. Nu stiu de ce mai trebuie sa si precizezi asta!
     – “m-a facut de vorbeam singur” – Aici ai nimerit-o. E corecta afirmatia.

     Vakkare, in loc sa iti pierzi timpul zgariind tampenii pe aici, mai bine ai pune si tu mana pe o carte. Cel mai indicat e sa incepi cu un abecedar.

 3. Indiferent ce vrea piratul, a fost și este în continuare ajutat de către USL în întregul său!… de ce spun asta cred că nu trebuie să explic.

  • De prosti. O spun eu. La imensitatea urii populare stranse de Basescu, numai o prostie la fel de imensa putea sa o mai atenueze. Si asta face USL azi.

 4. Dacă nu apărea prostia numită frumos de dv. ”greşeală politică”, nu era abandonată problema cu terenurile. Nici Nana, nici Florica. Dar prin felul cum a încercat dl Zgonea să ne bage pe gât niște legi care ar arunca Ro în evul mediu….. Noi avem parlamentari corupţi. hoţi, mafioţi, o ştie nu numai UE, o ştim toţi cetăţenii ţării. Eu, nu mai sunt dispusă să-i creditez pe hoţi gen VASILESCU, DEPUTAT DE CRAIOVA.Dovedit şi ştiut aici. Şi nu e singurul. Pe Băsescu unde-l mai băgăm dacă dl Ciucă spune că nu mai sunt locuri în puşcării. De comicii ecranului. Iar dl Ciucă să-şi amintească de cazul Boldea. Mihail Boldea.Îi spune ceva?Mie, da!

  • Oare cine l-a propus pe d-nul Zgonea ca presedinte al Camerei Deputatilor? De cand e pe post, mai mult calca in strachini, sau face jocul cuiva?

   • Bai superficialilor ,ce aveti mai cu Zgonea ,a ridicat el vreo 200 de miini?Am gasit sa aruncam pe Zgonea cind motivul e ca antonescu se razgindeste de frica la orice lege ,auzi la el se schimba CP dar el nu stie ,a fost prost informat ,sa se rediscute .Pai ori sustii ori nu.

    • @Citizen
     .
     😀 😀 😀 ai greșit dragă colega, nu am scris eu! Cu toate că nu a scris rău acest @gelu. E posibil să fie un nevinovat că pushjkeria ar fi făcut ori urât de tot ori …dincontra dar nu așa de frust.Nu este în stilul secu’ ! 😀

     • 😀 acest @geo, am vrut să zic
      Scuză-mă!
      .
      PS Măi nea @geo(mai nou pe aici ) terenu-i cam ocupat acum de.. mandea(să folosesc libajul kârnatului uman). Dacă ești mai nou schimbă-l te rog că ne cam confundăm. Și n-ar fi nimic, dar s-ar putea , din greșeală, s-o iei pe cocoașă pe nedrept din vina mea și-i păcat.

     • Astia-s doi analfabeti care se bat cap in cap pe-aici! Geo si cu el insusi. Plus unul, Citizen! Ala e max. Caz penal.

 5. Buna gluma!
  De comisia lu’ peste prajit nu mai poate Basescu.De comisia lu peste prajit nu mai poate nici poporul.
  Comisia este parlamentara iar toate studiile sociologice au scos in evidenta faptul ca aproape 90% dintre romani,nu mai dau doi bani pe aceasta hazna intitulata paralamentul Romaniei.
  De 24 de ore toti romanii vorbesc despre faptul ca hotii din parlament si-au tras o lege in favoarea lor pentru a scapa de puscarie.
  Asa ca degeaba incercati sa abateti atentia publicului cu un subiect care nu mai intereseaza pe nimeni.

  • bun, inteleg ca-l considerati pe basescu un soi de fecioara neprihanita, mai ales dupa smecheria cu milionul de euro. asta e, fiecare cu idolul sau…

   • Nu domnule Radu Tudor…ati inteles gresit.
    Basescu este raul absolut iar cei de la USL sunt fecioare neprihanite.
    Cel mai neprihanit dintre neprihaniti este Liviu Dragnea si a lui bombonica.

    • bombonica? Pai Dragnea o are pe bombonica (nevasta-sa), incendiatorul din Rouen are trei iepe. Una muta, care comunica doar cu catelul. Una, notar de succes care s-a imbogatit din vanzari anterioare. Ultima, proasta bata si europarlamentar. Eeeee. ce sa facem, ne angajam pe pile, luam examenul de notar pe pile, intram in parlamentul european cu banii furati de Ritzi-pizzi….

     • ai uitat iapa cea mai de pret. Neaga cineva ca Udrea are fata de cal? Are o herghelie. 3 iepe si un cal.

  • Domnule Radu Tudor, puneti domnule subiecte care sa-l intereseze si pe Nelson, autointitulat reprezentantul poporului. 🙂 . Spre exemplu despre viitorul de aur oferit Romaniei de Miscarea Populara, despre onestitatea si barbatia Marelui Carmaci in jertfa sa pentru popor, despre castitatea doamnei Udrea, etc. Ah, si un serial de desene animate cu Monica Macovei jucandu-se de-a comisarul Cattani , ca Nelson pare destul de copilaros si cred ca o sa-i placa!

  • Hazna esti tu mai nu Parlamentul Romaniei (chiar daca unii mai ales pdlaci nu au ce cauta acolo ca nu i-au ales cetatenii ci calculatorul).Poate vrei sa conduca numai basescu pe viata daca s-ar putea .Sictir mai imbecil care ai neobrazarea sa jignesti Parlamentul -asa cum e e ales de popor .

   • Avand in vedere faptul ca anul trecut cand ne tot zicea chelul ca useleul numai asta isi doreste sa puna mana pe justitie si sa-si apere infractorii, am zis du-te dracului de chior si i-am dat un picior in fund votand da la referendum…apoi votand USL…si ce primim in schimb? Exact ceea ce ne-a avertizat cheluba! Tind sa cred ca aceasta majoritate parlamentara este mult mult mai periculoasa decat ce am avut inainte!

 6. Nu stiu de ce, dar am MARI temeri ca modificarile aduse Codului penal au avut ca scop exact acest lucru (se stiau urmarile dinainte): dizolvarea comisiei Nana si ingroparea afacerii Basescu si cele 300 ha. Hotii acopera pe hoti pentru a nu se da unii pe altii in gat. Pleaca ai nostri, vin ai nostri! Romania, esti in pragul desfiintarii totale!

 7. Legatura e subtire de tot. Incercati sa gasiti orice doar ca nu cumva sa fie de vina USL-ul pt ceva. Ii dau dreptate lui Basescu. Blogul devine din ce in ce mai jenant pe masura ce USL-ul face tot mai multe tampenii si noi dam vina tot pe Basescu.

  • Basescu este nevinovat………nu are vina decit ca si-a imbogatit familia cu miliarde,si clica portocalie,ne-a facut de ris in lume si-a batut joc cum a vrut de romini.domnule,hai sa zicem ca s-a fraudat la referendum si nu sunt 7,5 milioane dar 5,5 milioane oare nu ajung.cum poti sa mai ai tupeu sa te intitulezi preseditele romanilor,cind tu mai esti in functie doar ca “ti-ai platita haraciul la UE si americani”

   • Nu ati inteles nimic. Basescu e vinovat, sa faca puscarie, DAR acum problema nu e la Basescu, e la USL, dar domnul Radu Tudor o tot intoarce la tema preferata a dansului.

    • ce problema are Usl mai nefericitule ,o lege a trecut ,poate fi contestata la CCR ,daca nu e buna va fi respina -ce atita tragedie nationala si internationala ??asta e vina basescului ca a internationalizat o chestie care se poate rezolva intr-o democratie ca de aia avem opozitie ,ccr .De ce trebuia sa iasa si sa strige lovitura de stat ,sa pirasca la bruxelles cind exista posibilitati interne de contestare a legii si s-a mai facut acest lucru .Se epuizasera posibilitatile interne ale institutiilor si a fost nevoit sa apeleze la straini ,sau asta e jocul murdar de a santaja acest popor ca nu lui Ponta sau antonescu ii face rau ci noua la toti.

    • @Horațiu
     .
     Vezi că @geo acesta care-ți dă replica și la care te arunci tu, nu este @geo , cel de până acum. Este O CLONĂ. Că spune sau nu ceva corect, că tu ai dreptate sau nu. Dar tu, ce să știi? Tu mai știi cui dai replica ta sau nu? ”Dac-oi fi eu sau altu…?!”

     Ce trebuia să faci dumneata in acest caz. Să-i spui, precum o spun eu j-de mii de ori ăstuia: ”Pleacă dracului CLONA SECURISTA. @gemil e altul!” Eu am dat sute de exemple cu această CANALIE de aici care fură nickname-ul și texte ale altora(Citizen, 14you, dan, stan petru paul etc…)
     .
     Măine poți fi dumneata în situația asta, să scrie cu nickname-ul dvs. prostul acesta, PUSHJKERIA DE KÂRNAT UMAN(SECURISTUL DE SERVICIU DE CEVA VREME PE AICI) Ce să fac eu atunci când îl văd că o ia razna pe @Horațiu? Să zic că-i un nenorocit că s-a schimbat de azi pe mâine -NU!(vezi ce-i scriu lui @citizen (cu prudență pentru a-l nimeri pe cel care îl știu de 2ani nu CLONA lui care se plimbă NESTINGHERITĂ). Deocamndată TU NU PREZINȚI INTERES de a fi DISTRUS (mediatic) de acest kârnat uman
     .
     Băi omule ! Înainte de a da pe goarnă ce-ți trece prin cap uită-te , caută și vezi ce-a mai scris ”prostu” acela pe care-l ataci.
     Ia uite-aici cine vă tot ”maschează” preluând nickname-le multora de pe aici ca și comment-urile, PLAGIINDU-le .
     .
     Ia iute aici cine a clonat aici și cine a PLAGIAT la greu(când tu nu prea stateai…”acasă” că văd că ești…nevinovat)
     Ia uite tu aici după câte nume s-a ascuns CAMELEONUL PLAGIATORO-COMPILATOR de care al cărui caracter ”băscălios” te-ai legat… respectiv:
     .
     @corina bran, @carmen stan, @carmen bran, @cîrlig ion, @irigator vasile, @orange, @fadelegi, @jghf_dan, @fărădelegi (nenorociri fără numar) fărăsămădesleg, @orange, @horia,@Citizen, @adevăratul Citizen,@ fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist says
     și …mai vechi:
     @Aleator manolea, Aligator manolea, @Ales al celor 15, @Alistar dan, @Andrei mircea, @Aurel_t, @ Caftitor vasilica, @Canibal dumitrascu, @Carditor viorel, @Carditorul de identitate, @Cavalerul ales, @Costel panait, @Costi cacanacheu, @Dan stancescu, @Defecator sorin, @Dinu mixer, @Flegma ilie, @Geo, @Gepigotul, @Ghonore de balsam, @Ionela dumitru, @Irina mihalache, @Jaques Yves Costel, @Joc de glezne, @karnat stan, @Maestrul absolut, @Maestrul perfect, @Marcus emil, @Marie manicurie, @Marinescu sandu, @MBW, @octavian ion, @ Petcu marian, @Paracetamol stan, @Parnos emil, @Renes descartes, @Smen, @Sodoma și gonorea, @Stan adrian, @Stan marius, @Stan și bran adrian, @Staroste si judecator, @Sudor autogen, @Suveran Mare Inspector General, @Unchi sapro san, @Vibratoru de serviciu, si alții…și alțiii…
     .
     Cei plagiați fiind nume sonore….Marcus, Titus Voinopol, Adi, Adina, Aurel, Cami, Carmen, Citizen, căpșunar, dan, daninn, gelu, gheorghe, gigi, ioana bud, Nicu, Puiu, Shadow, Simplu, simplu
     .
     Ne mai auzim sub alt nume. Jigodia mi l-a CLONAT odată cu replica dată ție.
     Vă salut!

     • Deja mai ai putin si faci un listing cu toate nickname-urile de pe blog. Vezi ca le-ai cam amestecat. Deja ai inceput sa o faci varza cu carne si incep sa ma supar, pentru ca imi stirbesti drepturile de autor! La care aveam f. mari pretentii! Tin la ele, iti dai seama!

      – “Tocmai ce-i spune-am lui @Citizen…” – Spune-am??!! Ba, tu esti sanatos la cap?
      – “Ei, nu mă-nebuni” – Pai bai vakkare, e “inebuni”, sau “innebuni”?
      – “și asta m-a format astfel încât să nu mă arunc ca rața la muci” – Bun asa vakkare, asa sa si faci, sa nu te-arunci direct cu freza-n muci, asa cum te obisnuisei sa faci. Ai luat decizia corecta.
      – “ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât…”- Pai ba vakkare, corect este “pe care”, nu doar “care”, ca e acuzativ. Stii, e cu chestia aia cu “care pa cacare”, poate asa iti este mai usor ca sa o retii. Vakkare, e evident ca pe tine nu te intereseaza nici istoria, nici gramatica, in general e evident ca esti un parallelogram uman si ca nu te intereseaza absolut nimic. Nu stiu de ce mai trebuie sa si precizezi asta!
      – “m-a facut de vorbeam singur” – Aici ai nimerit-o. E corecta afirmatia.

      Vakkare, in loc sa iti pierzi timpul zgariind tampenii pe aici, mai bine ai pune si tu mana pe o carte. Cel mai indicat e sa incepi cu un abecedar.

      P.S.: Faradelegi… Fals in spasme …

 8. EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

  “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
  Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

  Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

  East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

  ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

  (detalii pe legex.ro)

  În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
  Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

  Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

  Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

  Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

  ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

  (detalii pe legex.ro)

  ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

   • Off-topic:

    S-a intamplat in Romania zilelor noastre!!

    Bai @Citizen: Tu esti ala care scrie “deabia”, ca Videanu “miau”?

    “De-abia sau de abia”. Mai bine pana la alegerile de la anul, treci pe la scoala generala clasele I-IV, ca ai nevoie. Max.

    Citizen says:

    December 9, 2013 at 6:32 pm

    “Deabia astept sa treaca alegerile de la anul…”

    • Moto: RĂUL CEL MARE NE UNEȘTE. ATÂT.
     (apropo de ”Geo nu-mi pasa ca ma cloneaza”)
     Hai să-ți spun cum l-am deconspirat pe IPOCHIMEN după un dialog f.f. suspect.. Eu am îndragit și încă mai am ( tu nu știu dacă ai auzit de așa ceva) , colectiile de cărti de pe vremuri ”Aventura”, ”Enigma”, ”Cutezatorii” s.a care m-au format ca și spirit căutător, circumspect în tot ce aud și văd și asta m-a format astfel încât să ”nu mă arunc ca rața la muci” ca unii pe aici cărora li se testează cunoștințele, informațiile ce le au, orientarea politică sau o anumită …labilitate. Spre rușinea mea( deci ne citind nimic din teoria aferentă manualelor de psihologie) am constatat în timp că puțini oameni sunt …oameni. Ca și aici pe blog. Mulți alunecpși, mulți perverși, mulți diversioniști(nomina odiosa). Ceea ce văd, ca un cumul, și la acestă CANALIE. Care OCOLEȘTE FONDUL și se leagă de căcaturi neimportante atunci când FONDUL a ceea ce vrei să transmiți ESTE SĂNĂTOS și de înțeles pentru MAREA MAJORITATE a postacilor.
     EL ARE ȚINTE PE CARE TREBUIE SA LE DISTRUGĂ nu pe motive de GRAMATICĂ. Pentru asta s-ar fi ținut de capul lui BOCANILĂ sau ALEXANDRU CĂLUGĂRU. Nu, pentru el, pentru PUSHJKERIA DE KÂRNAT UMAN , EU, TU, GIGI, DAN, STAN PETRU PAUL (cu păreri total divergente pe aici) DAR CARE NU CADREAZA PENTRU EI îi incurcăm CU MESAJELE NOASTRE. Chestia cu… GRAMATICA, ESTE PRAF IN OCHI. M-am tot întrebat CE VREA EA, PRAMATIA?. Așa-i , ai dreptate , multă vreme l-am considerat NEBUN. Bine-bine, toți TITRATII au o doză MARE de nebunie. NU, la EA (pushjkeria umană) este altceva. Ceva ce tu, mai ”deștept”, eu mai …târziu am desoperit. În general eu nu am pus etichete dacă nu am avut DATE CLARE despre UNUL SAU ALTUL. EL , kârnatul uman, ar fi trebuit nebun fiind , să urmeze un tratament moment in care nu putea BUTONA. Dacaă ar fi fost un BEȚIV NOTORIU (cum se tot dă) sau DROGAT BOSCHETAR ar fi trebuit să facă ceva pauze(pe motiv de mahmureală sau datorate sevrajului. Ți-ai găsit? Pushjkeria mereu-mereu ”la datorie”. De la prima ora și , după caz , primul la postarea Articolelor de dl. Radu Tudor , EA, pushjkeria de kârnat uman” este , mai mereu… PRIMUL. Ce ȘOMER, ce RATAT TOTAL, ce DR.ING., ce PERTH , ce AUSTRALIA, ce EMIGRARE??? Toate-s scrise la kiki , toate sunt harneli, toate sunt mascări(am preluat din limbajul ACOPERITULUI-DESCOPERIT). El e aici in toate. Și cum spuneai tu, LA DATORIE.
     Pentru că toate in lumea asta se fac CU UN SCOP ANUME este un lucru elementar să te întrebi, în cazul lor, QUI PRODEST ? O fi pus de catedra de LIMBA ROMÂNĂ să culturalizeze masa de postaci, șă corecteze, să-i artculeze (in mod obraznic, superior) pe toți care postează cu greșeli gramaticale? Sau o fi pus de basescu să propună TEME NOI (ai văzut cu cîtă obraznicie introduce el teme AIUREA ? și cum îi cere lui Radu Tudor acest lucru). De asta am insistat, și-am insistat cu DEZVĂLUIRILE privind TOATE PLAGIATELE IMPOSTORULUI precum și cum trecea IN MOD PERFID de la un nume la altul cu REPLICI fabricate fără NIMIC UMAN ÎN ELE. Repet: FĂRĂ NIMIC UMAN ÎN ELE. Deci UN ROBOT căruia i s-a pus la dispoziție O ANUMITA BAZA DE DATE la care ARE PUȚINĂ LUME ACCES, fie folosind arhiva blogului și oMU ACCESEAZĂ TEXTE și le dă PROSTIMII să le subscrie sau nu. Astfel ca atunci când mai bagă, la harneală câte-o ”lacrimogenă” sau mai spune chiar VREUN ADEVĂR doar proștii mai cad în ”cârlige” . Pentru că de ex. pe mine NU MĂ INTERESEAZĂ deloc-deloc ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât DEMONSTRÂNDU-ne, astfel , NIVELUL LUI RIDICAT DE INFORMAȚII. Repet , el nu e PROST DELOC , dar TICĂLOS CÂT E LUMEA. E oricum slăbuț în LUMEA LUI dacă dă și bâte astfel încât să se prindă și novicele @gemil.
     Citește te rog cu atenție! (eu , de multe ori una am vrut să spun și alta s-a înțeles 😀 -vezi cazul @gemil versus @nimabe mult, prea mult și cu insistență prezentat de mine ca și ceva atipic, de neimaginat)
     .
     Un dialog SUSPECT. Chiar FOARTE SUSPECT.
     Citizen says (ce-mi spui tu, consacratul Citizen ?)
     December 9, 2013 at 6:50 pm
     ”Geo sa nu te gandesti vreodata ca un baiat cu ochi albastri ara caracter.
     In rest crocodilul nu-i nici nebun, nici prost, e la scarbici aici pe forum.
     Reply
     Citizen says de astă data… ORDINARUL de ”Pushjkerie de kârnat uman” ( dr.ing.sec) care ți-a preluat în paralel și nickname-ul. Ce zice ipochimenul?
     December 9, 2013 at 7:16 pm
     “Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta. ”
     Parca asa scria dansul in trecut.”
     Auziți ce descopăr! Nici tu, nici mama naibii nu a scris AICI PE BLOG așa ceva, ci doar DIVERSIONISTUL lui pește prajit CANALIA de dr.ing. sec.! Auzi la ” pushjkeria de kârnat uman” omul cu 1000 de fețe (ticăloase) care și-a găsit (vorba ta ) ”de lucru ” aici pe blog. Și ce-ți poate pune NENOROCITU IN CÂRCĂ. Fară ca tu să spui aceste lucruri EL ȘTIE CE GÂNDEȘTI . Nu-i DIABOLIC.?
     ..
     …..nici in 2011, nici în 2012, nici in 2013 nu a scris NIMENI-NIMENI. Este prețul platit plecarii la Pert a NENOROCITULUI ăsta să nenorocească și pe alții prin Australia. El l trebuie să lucreze PUTERNIC aici pe blog până la PLECARE INTR-O ALTĂ MISIUNE …ACOLO.
     .
     El, CANALIA , este deci, printre noi!( pe lângă faptul că este și un PLAGIATOR și COMPILATOR ORDINAR) și de care vorbesc de mai mult timp. Ce o tot trage el cu exprimarea ta sau a mea mai mult sau mai puțin GRAMATICALĂ?
     Asta cu …”Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta ” era valabilă in anii 50-60 și-a învâțat-o el la școală după 89 cum ar trebui sa fie EA și ce se cere MAI NOU, unuia ca EI. Oameniii și mijloacele lor sunt mult mai ”inteligente” decât in acei ani când te omorau… în direct. Acum , te trezești că mori și nu știi de ce 😀

     De asta-mi spunea-I tu CITIZEN(ăla adevăratul nu NEMERNICUL de kârnat) : ”Geo să nu te gândești vreodată că un băiat cu ochi albastri are caracter”
     Eu, in nemernicia mea, un pârlit de inginer, nu mă gândeam la asta. Nici că au nici că n-au. Tu însă îl ginisei și de asta l-a durut pe TICĂLOS. Cât îi ziceam ”NEBUNU ĂLA ” era protejat, dădea bine ca NEBUN (n-ai văzut , a intrat în grațiile lui @nimabe și asta, mână-n mână cu PRAMATIA m-a facut de vorbeam singur (eu, cică, sunt tot ăla…pushjkeria de kârnat uman). Mascări securistice. Eu , în cunoștință de cauză nu am discutat cu acesti oameni NICIODATĂ decît , se pare, aici pe blog. Deci cum zice el AM FOST MASCAT(cred că asta ar însemna?!. Mea culpa!
     VA URMA)

     • – “Tocmai ce-i spune-am lui @Citizen…” – Spune-am??!! Ba, tu esti sanatos la cap?
      – “Ei, nu mă-nebuni” – Pai bai vakkare, e “inebuni”, sau “innebuni”?
      – “și asta m-a format astfel încât să nu mă arunc ca rața la muci” – Bun asa vakkare, asa sa si faci, sa nu te-arunci direct cu freza-n muci, asa cum te obisnuisei sa faci. Ai luat decizia corecta.
      – “ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât…”- Pai ba vakkare, corect este “pe care”, nu doar “care”, ca e acuzativ. Stii, e cu chestia aia cu “care pa cacare”, poate asa iti este mai usor ca sa o retii. Vakkare, e evident ca pe tine nu te intereseaza nici istoria, nici gramatica, in general e evident ca esti un parallelogram uman si ca nu te intereseaza absolut nimic. Nu stiu de ce mai trebuie sa si precizezi asta!
      – “m-a facut de vorbeam singur” – Aici ai nimerit-o. E corecta afirmatia.

      Vakkare, in loc sa iti pierzi timpul zgariind tampenii pe aici, mai bine ai pune si tu mana pe o carte. Cel mai indicat e sa incepi cu un abecedar.

 9. Să dizolve domnule Parlamentul. După ce a făcut marți, Zgonea, Ponta și ai lui trebuie să plece. Dacă se poate, să plece la pușcărie pentru vreo 10 ani. Am avut încredere în USL și după un an se vede cât îi doare de popor. Lasă că vin acum alegerile. Familia mea spune ADIO USL, deci 5 voturi mai puțin, dragilor ! Ei au votat împotriva intereselor poporului, laă că îi taxăm noi, imediat !

  • EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist

   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai.

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

  • voteaza mai cu betivul care internationalizeaza o chestie normala ,o lege se poate contesta la ccr -asa ca nu e o tragedie ,au mai fost cazuri.

 10. Domnule Radu Tudor, puneti domnule subiecte care sa-l intereseze si pe Nelson, autointitulat reprezentantul poporului. :). Spre exemplu despre viitorul de aur oferit Romaniei de Miscarea Populara, despre onestitatea si barbatia Marelui Carmaci in jertfa sa pentru popor, despre castitatea doamnei Udrea, etc. Ah, si un serial de desene animate cu Monica Macovei jucandu-se de-a comisarul Cattani , ca Nelson pare destul de copilaros si cred ca o sa-i placa!

 11. Zgonea îi ridică mingi la fileu lui Băsescu.Este jenantă comportarea acestuia şi în funcţia de prşedinte al Camerei Deputaţilor şi în comportamentul faţă de colegii lui deputaţi,chiar dacă comportamentul său inadecvat se manifestă faţă de cei din opoziţie.Oare PSD-ul nu are un deputat mai potrivit pentru această funcţie?Camera Deputaţilor are nevoie de un preşedinte care prin ţinută,comportament şi comunicare să impună respect în faţa colegilor deputaţi şi nu numai,în faţa presei etc.Să mai lăsăm miştocăreala de doi bani la o parte.Să realizeze până nu este prea târziu,că ei sunt reprezentanţii noştrii,trimişi de noi în parlament,că suntem judecaţi sau apreciaţi de toate cancelariile lumii după comportamentul şi acţiunile aleşilor noştrii.Azi mâine ne trezim că Zgonea mai cloceşte ceva la ceas de seară,ceva care să pună piedici comisiei Nana.Imaginea lui Zgonea cu barosul în mână îl defineşte,demolează tot ce alţii se chinuie să construiască.

 12. Nici eu nu mai cred in absolut nici un politician, din pacate sunt toti niste hoti si se rotesc pe votul nostru la furat. Nu am vazut nici un pdl-ist cu parul zburlit macar dupa venirea pesdistilor. La Buzau terenurile Statiunii de Cercetari Legumicole au fost furate cu ajutorul pesdistilor. Judetul asta le apartine de peste 16 ani, sunt baroni psd imbogatiti peste noapte,cat altii in occident in 3-4 generatii. Nu mai cred ca daca pleaca Basescu maine vor deveni toti cinstiti si in tara asta va fi mai curat vreodata. ASA ca subiectul Basescu este deja fumat, el este perimat, niste comunisti nenorociti toti

 13. Conform Legii 188/1999 a functionarului public, parlamentarii si ministrii nu sunt functionari publici. Conform clasificarii, inaltii functionari publici e pana la nivelul de secretar de stat. Poporul are o vorba: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. USL-ul face aceeasi greseala din 2000, de a se purta cu manusi. Ma mira si acum cum agresivitatea si aroganta PDL se transforma in distorsionari ale notiunilor, in a face scandal de dragul scandalului. La nivel de localitati mici se cunoaste si ce fel de oameni erau. Ar trebui sa fie o evidenta a votantilor astfel incat cei ce nu sai-au exercitat acest drept de doua ori sa nu mai poata vota.

 14. Toti am sperat ca odata intrati in UE, ne vor obliga legile europene la corectitudine si oarecare disciplina. Ei bine nu a fost sa fie asa, pe aceia ii doare de ei nu de noi, in primul rand iar pe aici colcaie de corupti, de necinste , infloreste analfabetismul, caci cei ce conduc se preocupa numai de ei, nu de tara, niste tradatori de neam niste ordinari, cum tara asta nu cred ca a mai avut vreodata

 15. Nu va suparati dar una dintre cele mai credibile institutii din Romania si anume BNR,ne-a comunicat ca totul este ok in legatura cu creditul Ioanei Basescu.

  • e ok sa iei 1.000.000 euro in 5 zile lucratoare de la banca statului si tatal tau – presedinte de stat sa intervina pentru mentinerea in functie a sefului bancii de la care a luat banii?! daca mai gasesti inca unul in tara asta la fel de favorizat, il pun in rama…..

   • Termenul de “e ok” nu există în nicio lege. Există, în schimb, “e legal”. Dar lucrul ăsta nu poate fi decis de adunătura de hoţi numită pompos Parlament, ci de justiție. Lucru pe care adunătura care dă 70% din Parlament, respectiv USL, nu are niciun interes să îl facă, pentru că acolo se judecă pe probe, nu pe elucubrații televizate.

    • aa, buun, deci pt tine parlamentul e o adunatura de hoti. am inteles perceptia ta despre democratie…

     • Nu numai pentru el, ci pentru mai noi toti. O spun clar sondajele de opinie. Parlamentarii sunt aproape toti niste javre care se gandesc numai la imbogatit pe spinarea noastra, ceea ce face din Parlamentul pe care il compun o instituie profund viciata. Iar acum, multumita noii legi electorale, avem aproape de doua ori mai multe javre in Parlament.

     • parlamentul este coloana vertebrala a democratiei. cel putin asa ar trebui sa fie, dar nu in romania.vreti sa-mi spuneti ca ce au votat acuma e cinstit si nu si-au votat pentru ei legi favorabile doar pentru ei si in nici un caz pentru romani?

      sau “fecioara neprihanita” numita parlament este cea mai cinstita si mai buna?

      au sarit toate tarile de cur in sus acuma, nu ca ar fi ceva total in neregula cu ce a facut “fecioara neprihanita”(a se citi parlament) ci pentru ca base e mai puternic decat merkel, cameron(care apropo e prieten cu ponta parca), hollande(la fel prieten cu ponta) etc si le-a dat ordin sa se ia de “fecioara neprihanita” ca asa vrea el in lupta lui cu usl-ul?

     • marile democratii europene si traian basescu au tacut malc atunci cind roberta anastase a furat in vazul intregii lumi votul la legea pensiilor. sa ma scuteasca, vad doar ce le convine lor politic

     • Clar, clar.
      Până şi socialiștilor europeni le convine să îl îngroape pe Ponta, nu?

      Hannes Swoboda: Pozitia mea e foarte clara: legea de modificare a Codului Penal contravine valorilor Uniunii Europene, pentru ca toti trebuie sa fie responsabili pentru actiunile care nu tin direct de mandatul lor, adica vorbitul in Parlament, votarea unor legi etc.. Sper ca aceste modificari nu vor intra in vigoare. Este un adevarat pas inapoi pentru tara si va impiedica aspiratiile justificate ale Romaniei in multe domenii, precum acordul Schengen.

     • Multumesc pentru ca vorbesti in continuare despre Hoata Nationala care a furat la Legea pensiilor. Cred ca esti si singurul…
      Cu toata aprecierea,
      GB

 16. Dupa pererea mea, nu comisia Calarasi este miza, comisia s-a format, este un fapt implinit ci faptul ca toti demnitarii, inclusiv presedintele au acelasi regim juridic in aceste modificari si deci adio superimunitatea presedintelui, in fapt singurul care o are in prezent.

 17. USL MA JIGNESTE CU 70 %SI ROMANIA LA PICIOARE LOR LE ESTE FRICA DE DEMIS CARE DATORITA LOR TRAESTE POLITIC .SUNT PENTRU DIZOLVARE ORI CU USL SAU CU PPDD TOT PENTRU EI FURA SI ISI DAU LEGI PENTRU BUNASTAREA LOR .
  DUPA TOATE TIMPENILE REALIZATE SA VAD SI EU CE PRONCENT REAL AU IN TARA MIE CA NICI EI NICI PDL CU O LEGE CLARA A ALEGERILOR NU INTRA IN PARLAMENT .
  EI PREGATESC TERENUL VITORILOR CONDUCATORI , SE VEDE DUPA CUM ISI PUN IN PRACTICA CE A FACUT PDL SI MODERNIZEAZA ALTE CAI DE ATAC ASUPRA POPULATIEI, CRED CA NU MAI DUREAZA MULT SI NICI SA COMENTAM NU O SA MAI PUTEM , CLICA SECURISTA ESTE IN VIATA SI SE REGASESTE IN TOATE INSTITUTILE DE FORTA .
  HAI CU DIZOLVAREA

 18. “REPORTAJ Pungesti, comuna terorizatã de jandarmi

  NEBUNIE Nici dupã douã luni, de când au aterizat prima datã jandarmii în comuna lor, bãtrânii din Pungesti nu înteleg ce li se întâmplã, de ce atâtia oameni sunt bãtuti si de ce nu au voie sã meargã cu vaca la pãscut! Sunt bãtrâni care de fricã, nici nu mai ies din curte. Asta, însã, nu-i scuteste de “vigilenta jandarmeriei”. Noaptea, patruleazã pe ulite jandarmi care reactioneazã violent la orice miscã în raza lor de actiune. “Asearã, am iesit si eu ca omul sã merg la WC, cu lanterna în mânã. Mi-au strigat de dupã gard: stinge lanterna si treci în casã!”, ne-a declarat Vasilica Voina, o femeie din Silistea.

  De câteva sãptãmâni, la intrarea în comuna Pungesti este plantatã întâmplãtor o masinã a Politiei Rutiere. Este prima bazã, primul control. Cine intrã în comunã este oprit, legitimat, etc. Pe noi nu ne-au mai oprit. Deja s-au obisnit cu masina redactiei în Pungesti. Primul sat, Armãsoaia. Aici sunt mai putini jandarmi, pentru cã e relativ departe de punctul fierbinte, adicã terenul închiriat de Chevron pentru instalarea primei sonde de explorare a gazelor de sist din România. Nu înseamnã, însã, cã oamenii de aici nu sunt implicati în proteste. În fapt, aici se aflã cel mai bãtrân si cel mai înversunat protestatar.

  Cu jandarmul la poartã!

  Neculai este unul din bãietii lui Gheorghe Munteanu. Este unul dintre sãtenii dati “în consemn”. Este un element “periculos” si, din aceastã cauzã, este pãzit cu atentie de jandarmi. “Acum nu mai sunt la poartã, dar sã vedeti când se lasã seara cum apar pe la poartã. Câte unul, câte doi, si-au fãcut post la poartã la mine. Stau si mã urmãresc”, spune Neculai Munteanu. “Ai fost bãtut?”, punem întrebarea zilei în comuna Pungesti. “Vãleu, da încã cum! Cu pumnii, cu picoarele, cu bastoanele”. Dã din mânã a lehamite si ne mai spune cã se grãbeste sã hrãneascã porcii cã se lasã întunericul si iar are probleme cu jandarmii.

  Interzis la WC, pe timpul noptii!

  Vasilica Voina are ghinionul sã locuiascã la marginea satului Silistea, aproape de terenul Chevron. Aici sunt concentrati cei mai multi jandarmi. “Parcã sunt turbati. Dacã te duci cu vaca la pãscut, te iau la bãtaie. Au bãtut o multime de oameni, si tineri, si bãtrâni si copii, ba chiar si pe unul care nici mãcar nu poate vorbi, cã e cu handicap. L-au luat pe sãracul bãiat si l-au bagat în dubã si, de fricã, nu poate vorbi, a început sã plângã. Ne-au fãcut program de mers cu vacile la apã. Nici mãcar în curte n-avem voie sã iesim noaptea. Asearã, am iesit si eu ca omul sã merg la WC, cu lanterna în mânã. Mi-au strigat de dupã gard: stinge lanterna si treci în casã!”, ne-a povestit Vasilica.

  Nimic nu miscã fãrã stirea jandarmilor!

  Ne urcãm în masinã si pornim cu intentia sã ajungem la terenul unde se lucreazã pentru instalarea sondei. Imediat suntem opriti de primul baraj de jandarmi: legitimati, scopul vizitei, etc. Dupã 200 de metri, altã masare de trupe, în apropierea terenului. Oprim si întrebãm jandarmii dacã ni se permite accesul la tabãra de rezistentã improvizatã de mai bine de douã luni de protestatari. Ni se spune cã accesul este permis în numãr limitat asa cã avem noroc, suntem doar doi. Tot atâtea persoane sunt si în tabãrã. Este vorba de Virgil Iordache si sotia sa. Sunt din Iasi si reprezintã Asociatia Cetãtenilor Abuzati din România. Pânã pe data de 7 decembrie, în tabãrã se aflau permanent peste 20 de persoane, localnici sau activisti veniti din tarã. În ciuda faptului cã aceastã tabãrã se aflã pe un teren privat, jandarmii au pãtruns cu forta si i-au alungat pe toti. De atunci, nimeni nu este lãsat sã vinã aici. Virgil Iordache are voie pentru cã, el este cel care a închiriat terenul de la un cetãtean din comunã. Din pãcate, nu poate primi “vizite”.”

  • EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

 19. Băsescu nu mai poate dizolva nimic!A fost DEMIS!dacă reușește să mai dizolve și altceva în afară de nervii noștrii,e întru totul 100% vina USL-ului

 20. Comisia nana o diversiune de RAHAT ca sa acopere celelalte mizerii pe care le pun la cale in frunte cu “LAGARUL FORTAT DE TERORIZARE A TARANILOR” din comuna Pungesti de catre javrele criminale din jandarmerie la comanda mafiei politice ponta-basescu.

  • Moto: RĂUL CEL MARE NE UNEȘTE. ATÂT.
   (apropo de ”Geo nu-mi pasa ca ma cloneaza”)
   Hai să-ți spun cum l-am deconspirat pe IPOCHIMEN după un dialog f.f. suspect.. Eu am îndragit și încă mai am ( tu nu știu dacă ai auzit de așa ceva) , colectiile de cărti de pe vremuri ”Aventura”, ”Enigma”, ”Cutezatorii” s.a care m-au format ca și spirit căutător, circumspect în tot ce aud și văd și asta m-a format astfel încât să ”nu mă arunc ca rața la muci” ca unii pe aici cărora li se testează cunoștințele, informațiile ce le au, orientarea politică sau o anumită …labilitate. Spre rușinea mea( deci ne citind nimic din teoria aferentă manualelor de psihologie) am constatat în timp că puțini oameni sunt …oameni. Ca și aici pe blog. Mulți alunecpși, mulți perverși, mulți diversioniști(nomina odiosa). Ceea ce văd, ca un cumul, și la acestă CANALIE. Care OCOLEȘTE FONDUL și se leagă de căcaturi neimportante atunci când FONDUL a ceea ce vrei să transmiți ESTE SĂNĂTOS și de înțeles pentru MAREA MAJORITATE a postacilor.
   EL ARE ȚINTE PE CARE TREBUIE SA LE DISTRUGĂ nu pe motive de GRAMATICĂ. Pentru asta s-ar fi ținut de capul lui BOCANILĂ sau ALEXANDRU CĂLUGĂRU. Nu, pentru el, pentru PUSHJKERIA DE KÂRNAT UMAN , EU, TU, GIGI, DAN, STAN PETRU PAUL (cu păreri total divergente pe aici) DAR CARE NU CADREAZA PENTRU EI îi incurcăm CU MESAJELE NOASTRE. Chestia cu… GRAMATICA, ESTE PRAF IN OCHI. M-am tot întrebat CE VREA EA, PRAMATIA?. Așa-i , ai dreptate , multă vreme l-am considerat NEBUN. Bine-bine, toți TITRATII au o doză MARE de nebunie. NU, la EA (pushjkeria umană) este altceva. Ceva ce tu, mai ”deștept”, eu mai …târziu am desoperit. În general eu nu am pus etichete dacă nu am avut DATE CLARE despre UNUL SAU ALTUL. EL , kârnatul uman, ar fi trebuit nebun fiind , să urmeze un tratament moment in care nu putea BUTONA. Dacaă ar fi fost un BEȚIV NOTORIU (cum se tot dă) sau DROGAT BOSCHETAR ar fi trebuit să facă ceva pauze(pe motiv de mahmureală sau datorate sevrajului. Ți-ai găsit? Pushjkeria mereu-mereu ”la datorie”. De la prima ora și , după caz , primul la postarea Articolelor de dl. Radu Tudor , EA, pushjkeria de kârnat uman” este , mai mereu… PRIMUL. Ce ȘOMER, ce RATAT TOTAL, ce DR.ING., ce PERTH , ce AUSTRALIA, ce EMIGRARE??? Toate-s scrise la kiki , toate sunt harneli, toate sunt mascări(am preluat din limbajul ACOPERITULUI-DESCOPERIT). El e aici in toate. Și cum spuneai tu, LA DATORIE.
   Pentru că toate in lumea asta se fac CU UN SCOP ANUME este un lucru elementar să te întrebi, în cazul lor, QUI PRODEST ? O fi pus de catedra de LIMBA ROMÂNĂ să culturalizeze masa de postaci, șă corecteze, să-i artculeze (in mod obraznic, superior) pe toți care postează cu greșeli gramaticale? Sau o fi pus de basescu să propună TEME NOI (ai văzut cu cîtă obraznicie introduce el teme AIUREA ? și cum îi cere lui Radu Tudor acest lucru). De asta am insistat, și-am insistat cu DEZVĂLUIRILE privind TOATE PLAGIATELE IMPOSTORULUI precum și cum trecea IN MOD PERFID de la un nume la altul cu REPLICI fabricate fără NIMIC UMAN ÎN ELE. Repet: FĂRĂ NIMIC UMAN ÎN ELE. Deci UN ROBOT căruia i s-a pus la dispoziție O ANUMITA BAZA DE DATE la care ARE PUȚINĂ LUME ACCES, fie folosind arhiva blogului și oMU ACCESEAZĂ TEXTE și le dă PROSTIMII să le subscrie sau nu. Astfel ca atunci când mai bagă, la harneală câte-o ”lacrimogenă” sau mai spune chiar VREUN ADEVĂR doar proștii mai cad în ”cârlige” . Pentru că de ex. pe mine NU MĂ INTERESEAZĂ deloc-deloc ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât DEMONSTRÂNDU-ne, astfel , NIVELUL LUI RIDICAT DE INFORMAȚII. Repet , el nu e PROST DELOC , dar TICĂLOS CÂT E LUMEA. E oricum slăbuț în LUMEA LUI dacă dă și bâte astfel încât să se prindă și novicele @gemil.
   Citește te rog cu atenție! (eu , de multe ori una am vrut să spun și alta s-a înțeles 😀 -vezi cazul @gemil versus @nimabe mult, prea mult și cu insistență prezentat de mine ca și ceva atipic, de neimaginat)
   .
   Un dialog SUSPECT. Chiar FOARTE SUSPECT.
   Citizen says (ce-mi spui tu, consacratul Citizen ?)
   December 9, 2013 at 6:50 pm
   ”Geo sa nu te gandesti vreodata ca un baiat cu ochi albastri ara caracter.
   In rest crocodilul nu-i nici nebun, nici prost, e la scarbici aici pe forum.
   Reply
   Citizen says de astă data… ORDINARUL de ”Pushjkerie de kârnat uman” ( dr.ing.sec) care ți-a preluat în paralel și nickname-ul. Ce zice ipochimenul?
   December 9, 2013 at 7:16 pm
   “Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta. ”
   Parca asa scria dansul in trecut.”
   Auziți ce descopăr! Nici tu, nici mama naibii nu a scris AICI PE BLOG așa ceva, ci doar DIVERSIONISTUL lui pește prajit CANALIA de dr.ing. sec.! Auzi la ” pushjkeria de kârnat uman” omul cu 1000 de fețe (ticăloase) care și-a găsit (vorba ta ) ”de lucru ” aici pe blog. Și ce-ți poate pune NENOROCITU IN CÂRCĂ. Fară ca tu să spui aceste lucruri EL ȘTIE CE GÂNDEȘTI . Nu-i DIABOLIC.?
   ..
   …..nici in 2011, nici în 2012, nici in 2013 nu a scris NIMENI-NIMENI. Este prețul platit plecarii la Pert a NENOROCITULUI ăsta să nenorocească și pe alții prin Australia. El l trebuie să lucreze PUTERNIC aici pe blog până la PLECARE INTR-O ALTĂ MISIUNE …ACOLO.
   .
   El, CANALIA , este deci, printre noi!( pe lângă faptul că este și un PLAGIATOR și COMPILATOR ORDINAR) și de care vorbesc de mai mult timp. Ce o tot trage el cu exprimarea ta sau a mea mai mult sau mai puțin GRAMATICALĂ?
   Asta cu …”Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta ” era valabilă in anii 50-60 și-a învâțat-o el la școală după 89 cum ar trebui sa fie EA și ce se cere MAI NOU, unuia ca EI. Oameniii și mijloacele lor sunt mult mai ”inteligente” decât in acei ani când te omorau… în direct. Acum , te trezești că mori și nu știi de ce 😀

   De asta-mi spunea-I tu CITIZEN(ăla adevăratul nu NEMERNICUL de kârnat) : ”Geo să nu te gândești vreodată că un băiat cu ochi albastri are caracter”
   Eu, in nemernicia mea, un pârlit de inginer, nu mă gândeam la asta. Nici că au nici că n-au. Tu însă îl ginisei și de asta l-a durut pe TICĂLOS. Cât îi ziceam ”NEBUNU ĂLA ” era protejat, dădea bine ca NEBUN (n-ai văzut , a intrat în grațiile lui @nimabe și asta, mână-n mână cu PRAMATIA m-a facut de vorbeam singur (eu, cică, sunt tot ăla…pushjkeria de kârnat uman). Mascări securistice. Eu , în cunoștință de cauză nu am discutat cu acesti oameni NICIODATĂ decît , se pare, aici pe blog. Deci cum zice el AM FOST MASCAT(cred că asta ar însemna?!. Mea culpa!
   VA URMA)

 21. Ambasadorii Germaniei si Frantei au mers in Parlament sa fie siguri de monstruozitate.
  E semnalul ca s-a atins momentul ca Zgonea sa-si dea demisia de la sefia camerei deputatilor.
  Parerea mea este ca acesti ambasadori au mers la Parlament nu ca sa dea indicatii, ci ca sa aiba absoluta convingere ca transmit tarilor lor faptele reale care s-au intamplat.
  Ponta este in continuare un “no show”…eu zic ca situatia este grava…JMO.

 22. Poate gresesc si pentru acest lucru imi cer scuze anticipat!!!.Eu cred ca daca PSD ar fi actionat alaturi de PNL-isti(acuzati de catre PSD-isti cu “nasul in suflet” atat dupa REFERENDUM cat si dupa castigarea alegerilor ,ca sunt “depasiti “si “blocati/incremeniti” asemenea lui GHISE, in proiectul de a lupta contra lui basescu) ….acum basescu ar fi fost… ISTORIE si… ANTONESCU ar fi fost presedinte.Pacat ca unii PSD-isti din MESCHINE CALCULE POLITICO-GEONISTE au marsat pe manipulari ca: 1.basescu este terminat, este doar o marioneta din DEALUL COTROCENILOR si trebue lasat in pace ca, vezi Doamne,noi avem acum alte probleme mai importante ca locuri de munca,”independenta energetica a ROMANIEI” si altele 2.PNL este un partid depasit/incremenit intrun proiect” DEPASIT “ca acela”JOS BASESCU”3.Unii “CU NASUL IN SUFLET si IUBITORI DE IMBARLIGATURI feseniste au cautat sa inabuseasca vocea PNL-istilor si mai ales cea a lui ANTONESCU( buna sau proasta…n-are importanta!!!) interzicandu-le sa ne informeze, pe noi romanii de problemele USL fiindca probabil erau interesati ca noi romanii, sa nu le aflam secretele/compromisurile politice(sa stea ascunse,bine merci, in interiorul USL ca “prostimea” nu trebue sa afle nimic).Dar le spun tutoror ca s-au inselat, fiindca desi ma aflu la sute de Km de Bucuresti eu cunosc aproape” toate problemele lor” dupa ….glasul si intonatia purtatorilor de mesaj USL-ist (una era vocea lor cand il acuzau pe basescu si PDL si spuneau NU RMMGC,NU GAZE SIST si alta era/este vocea lor, necredibila, dupa alegeri cand aplauda RMGC si GAZELE SIST).Nu trebuie sa fii mare psiholog ,dar daca ii urmaresti ATENT pe conducatori,politicieni iti poti da SEAMA cand spun ADEVARUL sau cand MINT(n-am nevoie sa-mi spuna cineva ca sunt CORECTI sau NU fiindca vad si singur dupa numai dupa cateva fraze”emise/debitate”de acestia ).Asa ca dorinta mea ar fi sa treaca de URGENTA la TRANSPARENTA/SINCERITATE si sa ne lase cu BLA,BLA,BLA-uri si sa treaca de maine la…DREPTATE PANA LA CAPAT!!!.Atunci SUCCESUL USL si implicit al ROMANIEI va fi asigurat.PS.De acord ca politicienii romani sa colaboreze cu UE pentru beneficiul reciproc al ambelor parti insa NU SUNT DE ACORD SA STAM IN GENUNCHI IN FATA UE/SUA ca sa le aratam cat suntem de …pro-occidentali.Daca mai mergem mult in aceasta maniera a “slugii credincioase/supuse” in doi-trei ani vom ramane in ..fundul gol(ce bine ar fii ca toti politicieni, care de 23 ani, ne-au tradat,ne-au vandut pe nimic la UE,ne-au parat ca nu suntem “slugi prea supuse/preascultatoare” sa fie judecati pentru ..INALTA TRADARE).

 23. USL-ul il are pe NITU pus sef la procurori. De ce Nitu doarme? Comisia aia ii va musamaliza smenuielile lui Basescu. E doar circ electoral.

  • Geo nu-mi pasa ca ma cloneaza. Eu spre diferenta de el nu traiesc din postari si din pupatul baselului undeva. Daca-i place asa mult id-ul meu i-l mai imprumut din cand in cand.

   • pe Dan cu Chevronul l-a luat la ture securistul cand a spus Dan pe aici sa iesim in strada pana cade Basescu. Asta la innebunit pe crocodil. Cloneaza la greu la teme cu Basescu.

    • @Citizen
     Moto: RĂUL CEL MARE NE UNEȘTE. ATÂT.
     (apropo de ”Geo nu-mi pasa ca ma cloneaza”)
     Hai să-ți spun cum l-am deconspirat pe IPOCHIMEN după un dialog f.f. suspect.. Eu am îndragit și încă mai am ( tu nu știu dacă ai auzit de așa ceva) , colectiile de cărti de pe vremuri ”Aventura”, ”Enigma”, ”Cutezatorii” s.a care m-au format ca și spirit căutător, circumspect în tot ce aud și văd și asta m-a format astfel încât să ”nu mă arunc ca rața la muci” ca unii pe aici cărora li se testează cunoștințele, informațiile ce le au, orientarea politică sau o anumită …labilitate. Spre rușinea mea( deci ne citind nimic din teoria aferentă manualelor de psihologie) am constatat în timp că puțini oameni sunt …oameni. Ca și aici pe blog. Mulți alunecpși, mulți perverși, mulți diversioniști(nomina odiosa). Ceea ce văd, ca un cumul, și la acestă CANALIE. Care OCOLEȘTE FONDUL și se leagă de căcaturi neimportante atunci când FONDUL a ceea ce vrei să transmiți ESTE SĂNĂTOS și de înțeles pentru MAREA MAJORITATE a postacilor.
     EL ARE ȚINTE PE CARE TREBUIE SA LE DISTRUGĂ nu pe motive de GRAMATICĂ. Pentru asta s-ar fi ținut de capul lui BOCANILĂ sau ALEXANDRU CĂLUGĂRU. Nu, pentru el, pentru PUSHJKERIA DE KÂRNAT UMAN , EU, TU, GIGI, DAN, STAN PETRU PAUL (cu păreri total divergente pe aici) DAR CARE NU CADREAZA PENTRU EI îi incurcăm CU MESAJELE NOASTRE. Chestia cu… GRAMATICA, ESTE PRAF IN OCHI. M-am tot întrebat CE VREA EA, PRAMATIA?. Așa-i , ai dreptate , multă vreme l-am considerat NEBUN. Bine-bine, toți TITRATII au o doză MARE de nebunie. NU, la EA (pushjkeria umană) este altceva. Ceva ce tu, mai ”deștept”, eu mai …târziu am desoperit. În general eu nu am pus etichete dacă nu am avut DATE CLARE despre UNUL SAU ALTUL. EL , kârnatul uman, ar fi trebuit nebun fiind , să urmeze un tratament moment in care nu putea BUTONA. Dacaă ar fi fost un BEȚIV NOTORIU (cum se tot dă) sau DROGAT BOSCHETAR ar fi trebuit să facă ceva pauze(pe motiv de mahmureală sau datorate sevrajului. Ți-ai găsit? Pushjkeria mereu-mereu ”la datorie”. De la prima ora și , după caz , primul la postarea Articolelor de dl. Radu Tudor , EA, pushjkeria de kârnat uman” este , mai mereu… PRIMUL. Ce ȘOMER, ce RATAT TOTAL, ce DR.ING., ce PERTH , ce AUSTRALIA, ce EMIGRARE??? Toate-s scrise la kiki , toate sunt harneli, toate sunt mascări(am preluat din limbajul ACOPERITULUI-DESCOPERIT). El e aici in toate. Și cum spuneai tu, LA DATORIE.
     Pentru că toate in lumea asta se fac CU UN SCOP ANUME este un lucru elementar să te întrebi, în cazul lor, QUI PRODEST ? O fi pus de catedra de LIMBA ROMÂNĂ să culturalizeze masa de postaci, șă corecteze, să-i artculeze (in mod obraznic, superior) pe toți care postează cu greșeli gramaticale? Sau o fi pus de basescu să propună TEME NOI (ai văzut cu cîtă obraznicie introduce el teme AIUREA ? și cum îi cere lui Radu Tudor acest lucru). De asta am insistat, și-am insistat cu DEZVĂLUIRILE privind TOATE PLAGIATELE IMPOSTORULUI precum și cum trecea IN MOD PERFID de la un nume la altul cu REPLICI fabricate fără NIMIC UMAN ÎN ELE. Repet: FĂRĂ NIMIC UMAN ÎN ELE. Deci UN ROBOT căruia i s-a pus la dispoziție O ANUMITA BAZA DE DATE la care ARE PUȚINĂ LUME ACCES, fie folosind arhiva blogului și oMU ACCESEAZĂ TEXTE și le dă PROSTIMII să le subscrie sau nu. Astfel ca atunci când mai bagă, la harneală câte-o ”lacrimogenă” sau mai spune chiar VREUN ADEVĂR doar proștii mai cad în ”cârlige” . Pentru că de ex. pe mine NU MĂ INTERESEAZĂ deloc-deloc ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât DEMONSTRÂNDU-ne, astfel , NIVELUL LUI RIDICAT DE INFORMAȚII. Repet , el nu e PROST DELOC , dar TICĂLOS CÂT E LUMEA. E oricum slăbuț în LUMEA LUI dacă dă și bâte astfel încât să se prindă și novicele @gemil.
     Citește te rog cu atenție! (eu , de multe ori una am vrut să spun și alta s-a înțeles 😀 -vezi cazul @gemil versus @nimabe mult, prea mult și cu insistență prezentat de mine ca și ceva atipic, de neimaginat)
     .
     Un dialog SUSPECT. Chiar FOARTE SUSPECT.
     Citizen says (ce-mi spui tu, consacratul Citizen ?)
     December 9, 2013 at 6:50 pm
     ”Geo sa nu te gandesti vreodata ca un baiat cu ochi albastri ara caracter.
     In rest crocodilul nu-i nici nebun, nici prost, e la scarbici aici pe forum.
     Reply
     Citizen says de astă data… ORDINARUL de ”Pushjkerie de kârnat uman” ( dr.ing.sec) care ți-a preluat în paralel și nickname-ul. Ce zice ipochimenul?
     December 9, 2013 at 7:16 pm
     “Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta. ”
     Parca asa scria dansul in trecut.”
     Auziți ce descopăr! Nici tu, nici mama naibii nu a scris AICI PE BLOG așa ceva, ci doar DIVERSIONISTUL lui pește prajit CANALIA de dr.ing. sec.! Auzi la ” pushjkeria de kârnat uman” omul cu 1000 de fețe (ticăloase) care și-a găsit (vorba ta ) ”de lucru ” aici pe blog. Și ce-ți poate pune NENOROCITU IN CÂRCĂ. Fară ca tu să spui aceste lucruri EL ȘTIE CE GÂNDEȘTI . Nu-i DIABOLIC.?
     ..
     …..nici in 2011, nici în 2012, nici in 2013 nu a scris NIMENI-NIMENI. Este prețul platit plecarii la Pert a NENOROCITULUI ăsta să nenorocească și pe alții prin Australia. El l trebuie să lucreze PUTERNIC aici pe blog până la PLECARE INTR-O ALTĂ MISIUNE …ACOLO.
     .
     El, CANALIA , este deci, printre noi!( pe lângă faptul că este și un PLAGIATOR și COMPILATOR ORDINAR) și de care vorbesc de mai mult timp. Ce o tot trage el cu exprimarea ta sau a mea mai mult sau mai puțin GRAMATICALĂ?
     Asta cu …”Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta ” era valabilă in anii 50-60 și-a învâțat-o el la școală după 89 cum ar trebui sa fie EA și ce se cere MAI NOU, unuia ca EI. Oameniii și mijloacele lor sunt mult mai ”inteligente” decât in acei ani când te omorau… în direct. Acum , te trezești că mori și nu știi de ce 😀

     De asta-mi spunea-I tu CITIZEN(ăla adevăratul nu NEMERNICUL de kârnat) : ”Geo să nu te gândești vreodată că un băiat cu ochi albastri are caracter”
     Eu, in nemernicia mea, un pârlit de inginer, nu mă gândeam la asta. Nici că au nici că n-au. Tu însă îl ginisei și de asta l-a durut pe TICĂLOS. Cât îi ziceam ”NEBUNU ĂLA ” era protejat, dădea bine ca NEBUN (n-ai văzut , a intrat în grațiile lui @nimabe și asta, mână-n mână cu PRAMATIA m-a facut de vorbeam singur (eu, cică, sunt tot ăla…pushjkeria de kârnat uman). Mascări securistice. Eu , în cunoștință de cauză nu am discutat cu acesti oameni NICIODATĂ decît , se pare, aici pe blog. Deci cum zice el AM FOST MASCAT(cred că asta ar însemna?!. Mea culpa!
     VA URMA)

     • @Citizen
      .
      VEZI CA NENOROCITUL DE SECURIST(dintre ăștia deștepții) , PUSHJKERIA DE KARNAT UMAN M-A CLONAT
      Sa vezi acum atacuri la @geo!
      Sunt nevoit din acest moment sa renunt și la acest nickname. C-așa-i pe-aici! Oricum, nu voi continua cum o face NENOROCITU cu nickname-ul altuia 😀
      Să fii sănătos!

     • ATENTIE!!! Vorbeste @Citizen cu @ Geo, doua somitati ale acestui blog! S-a intamplat in Romania!! Caz real. Max.

     • EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

      “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
      Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

      Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
      Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

      East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

      ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

      ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
      ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

      În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

      Articolul 1

      Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

      Articolul 2

      Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

      (detalii pe legex.ro)

      În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
      Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

      Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

      Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

      Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

      ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

      ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
      ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

      În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

      Articolul 1

      Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

      Articolul 2

      Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

      (detalii pe legex.ro)

      ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

      ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
      ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

      În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

      Articolul 1

      Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

      Articolul 2

      Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

     • Geo nu te ataca pe tine in special, are ordin sa inunde forumul, si se distreaza cu ocazia asta. Iti dai seama ce plictisitor e sa lucrezi cu copy-paste cand doi de pe aici pot fi luati la misto si e si mai putin plictisitor

     • – “Tocmai ce-i spune-am lui @Citizen…” – Spune-am??!! Ba, tu esti sanatos la cap?
      – “Ei, nu mă-nebuni” – Pai bai vakkare, e “inebuni”, sau “innebuni”?
      – “și asta m-a format astfel încât să nu mă arunc ca rața la muci” – Bun asa vakkare, asa sa si faci, sa nu te-arunci direct cu freza-n muci, asa cum te obisnuisei sa faci. Ai luat decizia corecta.
      – “ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât…”- Pai ba vakkare, corect este “pe care”, nu doar “care”, ca e acuzativ. Stii, e cu chestia aia cu “care pa cacare”, poate asa iti este mai usor ca sa o retii. Vakkare, e evident ca pe tine nu te intereseaza nici istoria, nici gramatica, in general e evident ca esti un parallelogram uman si ca nu te intereseaza absolut nimic. Nu stiu de ce mai trebuie sa si precizezi asta!
      – “m-a facut de vorbeam singur” – Aici ai nimerit-o. E corecta afirmatia.

      Vakkare, in loc sa iti pierzi timpul zgariind tampenii pe aici, mai bine ai pune si tu mana pe o carte. Cel mai indicat e sa incepi cu un abecedar.

    • ATENTIE!!! Vorbeste @Citizen cu @ Geo!!!! Doua somitati ale acestui blog! S-a apucat astia sa vorbeste intre iei. Proect extrem. S-a intamplat in Romania zilelor noastre!! Caz real. Max.

    • Bai @germin: Tu tot n-ai invatat ma sa scrii un text cursiv, fara puncte-puncte?! Daca ai sarit peste clasele I-IV si te-ai apucat direct sa scrii pe blog, acum e greu sa mai faci ceva! Ramane sa umpli pe aici de sange, cu anticonceptionalele tale cerebrale, ce dreac vrei sa mai faci!! Vakkare. Baga. Liber la aparat.

     • Asta a dat-o in spaniola. El scrie “i-ti” altfel ca “imi”, dar baga in spaniola, mexicana si sud americana. Caz real. Bai mexicane, pai tu ai studiat literatura la Guadalcanal? Latinofobule si romanofobule, ca sa zic asa. Ba, tu esti sanatos ma la mansarda? Pe langa toate cele 4 clase ale tale, pe care le-ai absolvit si pe acelea la seral. Faradelegi. Fals in spasme.

    • Auzi la asta, la cazul pathologic si antigrafologic @Geo, alias @germin: Auzi, cica “deci ne citind…”. Pai ba, necitind nu ieste ba distrusule din doi bucati ma. Ie din o singura bukata, daca reusesti sa te inplici. Sa-mi zici daca ai cappacitat. Ba nebun la cap mai esti mai alifie, ca sa zic asa. Vakkare.

     • ai ordin de la partid sa inunzi forumuul cu tembelisme , numai sa nu discutam de hotul de la Cotroceni?

     • lucrezi cu adrese false de e-mail securistle, de aia nu te blocheaza, eu lucrez doar cu o adresa :))))))))))))))))))))))

     • implici profa de gramatica, inainte de p si b se pune m. Si eu care voiam sa invat ceva gramatica de la dumneavoastra. ai chiulit de la cursuri carevasazica…

     • @Citizen: Asta nu face diferenta intre a baga la kiki si olimpiada de spaniola!

      Vakkare: Pai ia-le ma pe toate la rand daca tot vrei sa faci o treaba: “ieste, doi bucati, ie din o singura bukata, te inplici, ai cappacitat, vakkare”.

      Am uitat ca tu esti din filmu’ cu aia carora le tb. translator din romana in romana, ca sa inteleaga si ei cand ceva e bagat la kiki sau la caterinca, la harneala, pe anticontrabas sau anticonceptional. Ai ramas tot cu aceeasi incapacitate cerebrala, paralizie la mansarda ce te impiedica sa intelegi metafore, figuri de stil, pamflet, jargon sau orice forma de exprimare, alta decat cea la modul propriu. Pana si copiii de la clasele I-IV inteleg mai repede ca tine! Cand tu trebuia sa studiezi literatura, ti-a baut vaca cerneala. La gramatica ai rupt-o pe metoda tot la fel. Beneficiind de toate aceste atribute, acum te-ai apucat direct sa scrii pe blog. La mintea ta, vakkare… La ora nasterii si aparitiei tale in aceasta dimensiune, natura fuse vitrega! De aceea, acum unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

      Proiect extrem. S-a intamplat in Romania. Caz real. Max.

      Baga vakkare!!

 24. Domnule Radu Tudor,

  cred ca aberam sau si mai bine confundam problemele. USL a facut o greseala la fel de mare ca si atunci cand a vrut sa-l suspende pe basescu (trebuiau sa astepte sa castige alegerile si apoi modificau si CCR si avocatul poporului si procentajele de la referendum), dar nu au mai avut rabdare si au gafat rau de tot. Acum la fel. Daca ei cred ca votantii lor mai pun botul la rahaturile astea in care isi asigura fundul sa nu pateasca ceva si apoi vro sa-i elibereze pe puscariasii cu 7 ani de pedeapsa (care pana acum nu erau intr-o astfel de situatie)inseamna ca sunteti toti la fel de orbiti de ura impotriva agariciului ala de basescu si nu mai vedeti mai departe.

  In plus, comisia nana nu are legatura cu pachetul legislativ.
  Am vazut cu surprindere ca legile sunt pe agenda deputatilor saptamana viitoare. Cred ca nu au inteles ca trebuie lasata la gunoi. Poate astia din afara le baga mintile in cap.

  Trecutul nu se mai pune in jocul asta, vorbim de prezent si eventual viitor. Cum vad eu politicienii zilelor noastre (toate partidele) nu intrezaresc viitorul ca nu au minte nici pentru a manipula legile in favoarea lor.

 25. România / Dacia liberă anunță
  ———————————————————————-
  începerea Revoluției naționale de eliberare a României de sub dominația grupurilor infracționale de trădători de țară și de neam
  ———————————————————————-

  Cerem ofițerilor patrioti din SRI, SIE, SPP, STS etc să înlăture imediat de la putere întreaga clasă politico-economico-bancară trădătoare de țară și neam.

  De asemenea, cerem scoaterea in afara legii a partidelor care au contribuit la distrugerea României in ultimii 24 de ani, condamnarea in regim de maximă urgență a tuturor grupurilor infracționale de mafioți politico-economico-bancari (făptuitori, rude, prieteni, colaboratori) la detenție pe viață și confiscarea INTEGRALĂ a averilor.

  Respingem ideea reintroducerii pedepsei cu moartea pentru aceste zeci de mii de mafioți politico-economico-bancari, pe care ii putem folosi la construcția canalului Dunăre-București.

  Continuarea așa-ziselor proiecte economice și administrative decise de grupurile infracționale transfrontaliere care conduc România, într-un sistem economic bazat pe corupție generalizată, iresponsabilitate, cinism și lăcomie, ar reprezenta calea sigură spre distrugerea totală a României și a națiunii române prin fărâmițarea țării, înstrăinarea terenurilor, exploatarea rapidă a tuturor resurselor, distrugerea ecosistemului natural și a patrimoniului național, plasarea regiunilor sub controlul grupurilor de interese anti-românești și forțarea populației să plece in exil.

  Înlăturarea urgentă a clasei politico-economico-bancare trădătoare de țară și neam ar preveni o explozie socială violentă, care ar conduce la răzbunări feroce împotriva trădătorilor și complicilor lor (rude, prieteni, colaboratori, susținători).

  ===================================================================

  Degeaba a încercat Ponta să-l mintă pe Președintele Obama…

  Ținând cont de răspunsurile pozitive primite din partea decidenților din SUA și UE, trădătorii de țară și de neam din clasa politico-economico-bancară autohtonă nu mai au nicio scăpare, îi vom vâna în întreaga lume, îi vom prinde și in gaură de șarpe, îi vom aduce în fața judecății poporului și le vom confisca integral averile jefuite de la națiunea în mijlocul căreia au avut norocul să se nască.

  Având în vedere informațiile că anumiți politicieni și oameni de afaceri se pregătesc să fugă din România împreună cu familiile lor pentru a scăpa de furia poporului, cerem SUA, UE, Chinei și Rusiei să nu acorde azil politic niciunui infractor român din clasa politico-economico-bancară care a distrus România în ultimii 24 de ani.

  De asemenea, cerem serviciilor de informații și trupelor de grăniceri vigilență maximă în prinderea la graniță a acestor infractori politico-economici trădători de țară și de neam.

 26. la noi este un provaerb stravechi,care zice asa:”nu ma lasa a muri ca nu te-oi lasa a trai”,asa si cu mafiotul de la Cotroceni,in loc parlamentarii sa se ocupe de legislatie sa o schimbe cu legi care nu mai pot fi interpretabile dupa bunul plac al unora(presedinte,ministru,CCR,CSM,etc),ei pe zi ce trece dau cu bata in balta tot mai des,de unde se vede ca nu au ce cauta acolo,ca nu stiu ce sa faca,practic mananca banii tarii de pomana si nu fac nimic pt.popor,am inteles ca cei din PDL care au intrat multi dintre ei cu 4000 de voturi,se opun si fac mereu sesizari la CCR pt.orice lege,fara pic de rusine pt.modul cum au intrat in parlament,dar cei care au fost votati sa ne reprezinte acolo ce fac,numai prostii,au un an de la alegeri si nu au facut mai nimic,doar se plang ca nu au ce sa faca.Sa trimita delegatii la toate inaltele portii,pt.ca le place sa faca sluji si sa stea capra,ca asa poate este acest neam si sa le explice ce se intampla in aceasta tara si cum spune si d-nul Ghise sa duca la finalizarea referendumului din 2012.Sa mearga sa le explice celor din afara care este rezultatul recensamantului si ca basitul este demis de popor din 2012 si daca ei isi asuma acest lucru sa vina in Romania sa explice poprului de ce il vor pe acest mafiot inca predsedinte si de cand isi baga ei nasul in treburile noastre interne si dicteaza poporului ce sa faca.Am renuntat la dictatura in 1989 si acum ne dicteaza altii din afara tarii,nu credeti ca este prea mult si ca ar trebuii sa ne impunem punctul de vedere in fata lor,indiferent cine sunt acestea,dar nu vor sa faca acest lucru pt.ca ar trebuii sa reduca nr.de europarlamentari la cata populatie mai e si nu le convine si totodata si nr.lor s-ar reduce drastic la urmatoarele alegeri,dar sa nu uite ca daca ne ajunge cutitul la os,poporul va reactiona cu duritate si atunci sa-i vad pe unde mai scot camasa,nu au pic de rusine ca stau degeaba si nu fac nimic pt.tara,ci doar mananca banii fara rusine si se imbogatesc pe spatele nostru fara nerusinare.Inainte cine facea politica o facea pt.prestigiu si onoarea de a intra in istorie,acum acesti idioti fara inima si fara minte o fac pt.burdihanele si buzunarele lor,ce prestigiu,ce onoare asta nu exista pt.ei.RUSINE!

 27. Tari astia din USL. Cum racneau ei impotriva PDL-ului si promiteau ca ei sunt diferiti, ca nu vor fura, ca numai pdl-istii sunt hoti dar vad ca nu este nicio diferenta. Rusine oricum si pt. antene care-i sustin fara nicio jena.

    • nu te lua dupa minciunile din presa de propaganda a lui basescu.priveste realitate si nu uita trecutul.ai curaj sa susti ca dna nu ancheteaza marii pesti portocali pentru ca acestia sunt imaculati si gaurile date sunt inventii?

     • e obligatorie condamnarea pe viata si confiscarea integrala a averilor tuturor politicienilor vinovati de distrugerea economica a Romaniei, incepand cu Ion Iliescu si terminand cu oricare politician care a contribuit, direct sau indirect, prin incurajarea coruptiei, subminare a economiei nationale sau tradare de tara, la situatia dezastruoasa din prezent

 28. si apropo gheorghe says,ai perfecta dreptate si eu si nu numai vedem aceste lucruri dupa alegeri si nu trebuie sa ni le spuna nimeni,ei inca nu au inteles ca poporul s-a desteptat si multi din cei care ii votau nu mai traiesc si pana in 2016 si mai putini vor fi si atunci sa-i vedem!

 29. Nu stiu cum dracul propaganda basista reuseste sa transmita mesaje,de altfel false,in timp ce cei de putere nu reusesc nici macar sa ii contracare ?
  Nu inteleg de ce ambasadorii se amesteca in ceea ce legifereaza parlamentul unuei tari democratice ,cat mai permitem sa fim umiliti si considerati ca o tara africana ?

 30. De ce noi romanii trebuie sa acceptam toate enormitățile pe care le debitează acest gândac politic, aceasta eroare a naturii, acest Dinu Păturica a politicii romanești. Am votat aceasta cualitie cu speranța ca va găsii insecticidul potrivit pentru eradicarea tuturor insectelor daunatoare noua, dar se pare ca sunt neputincioși in fata acestui flagel care macină populația României de 9 ani. Nici măcar Ceaușescu nu a făcut ceea ce face el in ziua de astăzi.
  Asemenea oameni ar trebui tratați in instituții specializate, si daca nu vor sa o facă singuri ar trebui obligați ca in alte tari civilizate, nu ar trebui lăsați sa umble singuri pe strada si mai ales sa-i fie lăsate in mâini destinele unui popor. Numai un om cu mintea bolnava poate gândi ca după el poate sa vina potopul. Oare in tara asta oamenii nu mai au nici o putere pentru a oprii asemenea flagel care ne bântuie nopțile. Chiar nu se poate găsi metoda potrivita pentru ai închide gura acestui gunoi,acestui gândac care confunda poporul roman cu mateloții lui, am ajuns sclavii orgoliilor personale ale unui om care nu are toți boii acasă sau nu are toate țiglele pe casa, sau are prea multe case si nu i-au ajuns țiglele.
  Acum 20 de ani romanii sau trezit, sau trezit tot in decembrie. Ar fi timpul sa-i explice cineva ca puterea nu este vesnica, si ca poporul nu este cârpa lui de șters pe picioare si ca daca el se considera servitorul umil a unor înalte porți noi, nu suntem.

 31. Nana este ghiuleaua puscariabilului bashica si ar vrea el sa abata atentia de la ea dar nu tine,facem ce facem si tot de creditul obtinut prin trafic de influenta ne lovim,secretele d’aia sunt secrete sa se afle ca altfel n-ar mai fi secrete,aflam noi nu-i bai ca tot baga ghetea cu secretul bancar,ca tot vede lovituri,asta da lovitura comisia de ancheta sa afle manariile cec-ului,creditul privilegiat dat in 5 zile fara garantii sau doar una si aia ca e fata lu’ tac-su iar tarlaua furata din Fundulea asteapta sa fie cultivata cu scaieti numai de la loaza notareasa!Astia sunt bolnavi dupa avere,si frati-su mircea pusese ochii pe o plantatie de piersici,sau cam asa ceva,din Constanta,luatu’ cu japca si trecut in cont,mizerabila familie basescu!!Penibili au aratat aseara trei speriati,printre care si funeriu care avea o fatza ca a magarului cu flash-ul in ochi,cu pancarte chitzaiau pe sub fereastra labe 1,de rasul curcilor,ridicoli si jalnici,moderatoarea aia mai ca vroia sa sara geamul,dementa sau ce,am vazut si eu secventele de la voi ca nu-mi pierd timpul cu circaraie d’asta!As vrea sa intreb si eu ambasadorii Europei care macanesc ca ratzele pe balta,daca la ei se poate intampla asa ceva,credit dat preferential pentru doar,o bagatela ce ma-sa,cecu’ are tiparnita si ii da calzi,1 milion de euro,stiindu-se faptul ca presedintele Germaniei si-a dat demisia pentru doar 500.000!Chiar as vrea sa stiu opinia lor!Mafia si mafiotii inseamna basescu si tot ce atinge el corupe!

 32. Na ca si Hannes Swoboda a devenit basist
  In afara de Mugur Ciuvica si penalii din Parlament, mai sprijina cineva schimbarile nefericite din Codul Prnal?

 33. Domnule Tudor!
  Sunteti de 23 de ani in presa si cred ca-i cunoasteti pe acesti politicieni,mai bine decat ii cunosc mamicile lor de la sanii carora au supt lapte pe vremea cand erau copii mici si obraznici.
  Asa cum va cunosc eu,am convingerea ca va este lehamite si de unii si de ceilalti.Totusi,constrangerile ”ordinului pe unitate” va permit sa va exprimati aceasta lehamite doar intr-o singura directive.
  Nu sunt singurul ”postac” care a sesizat acest dezechilibru de abordare.

 34. Iar ne-am facut de ras in fata tuturor ambasadelor, si dvs. in loc sa criticati si sa vorbiti despre asta, o dati intr-una cu basescu. Sigur veti raspunde cu un link de pe site sau cu faptul ca “am spus eu in emisiune despre asta”, dar nu asta e jurnalism. Asta e doar incercare de manipulare a prostimii. Sincer as fi curios care e audienta antenei 3 la persoanele intre 18 si 49 de ani, cu venituri peste 1000 de euro/luna. Cred ca groaznica, dar ce conteaza 🙂

   • Pai cand aia voteaza ce voteaza si mai ales cum voteaza, la miez de noapte, dupa care iese Antonescu, seful Senatului si al PNL a doua zi si ne zice ca e bine, dupa care a treia zi zice ca nu a citit bine si ca de fapt e rau, si ca Ponta, seful Guvernului si al PSD, nu zice nimic doua zile, dupa care vede ca e groasa si zice si el ca e rau si ca nici macar nu stia ca el era plecat, pai cum dracu sa nu ne facem de ras? Liderii puterii, a unei puteri de 70%, sa spuna ca habar nu au ce se intampla in partidele si in tara lor? Sa ajungi sa te urecheze ambasadorii si apoi sa o dai si tu la intors ca asa si pe dincolo? Pai cum dracu sa nu ne facem de ras, ce credibiliate sa mai ai? Sa nu mai pomenesc ca astia doi negociaza ceva cu FMI-ul dupa care vine Basescu si spune ca nu semneaza, si ii lasa pe prosti in offside? Pai ce credibiliate sa mai aiba maimutoii de acum inainte si odata cu ei noi, astia pe care ii reprezinta?

    • Of, of! Fratele meu, in cate veacuri o sa intelegeti voi, ca nu Basescu nu aproba acordul cu FMI-ul, ci FMI-ul nu il aproba, dupa care il scot la inaintare pe sluga lor, agentul lor Basescu, sa anunte care a fost decizia celor de la FMI. Cate veacuri va trebuie sa intelegeti?!!

     Ca intrebare pe care ar trebui sa v-o puneti, este de ce toate formatiunile politice si oamenii politici in general, indiferent de doctrina lor politica, atunci cand sunt in opozitie sunt impotriva exploatarii resurselor si a pierderii bogatiilor patriei, iar cand sunt la guvernare sau in functiile de conducere, toti sunt pentru. Daca ati cunoaste bine istoria patriei, acest raspuns vi l-ati putea da singur.

  • Te gandesti Carmen ca aia care castiga peste 1000Euro se tampesc de prea multa munca si se uita la Nashul TV sau la , pardon de expresie, LaBe1?….

   • Nu, aia care castiga peste 1000 de euro si au pana in 50 de ani nu se uita nici la b1, nici la antena3, nici la rtv. Nu le plac basescu, voiculescu, ponta, antonescu si scarbiti de politicienii si ziaristii aserviti intereselor unora sau altora. Cam asta era ideea pe care carmen vroia s-o spuna. Si mai usor cu jignirile, dle tudor.

 35. Sint revoltata profund,nu-mi aduc aminte sa fi votat pt. parlament vreun ambasador din lumea asta! NOI trebuie sa facem si sa desfacem legi la noi acasa!!!
  Oare PSD si PNL nu ar trebui sa aiba un purtator de cuvint comun care sa comunice si pentru sucitii astia?

 36. dar dezinformarea prin omisiune cum se numeste?

  mai era un articol acolo la dizolvarea parlamentului:
  2. Demisia tuturor parlamentarilor (adica alegeri anticipate)

  dar asta nu se va intampla caci stim cu totii ca si-au votat legea asta tocmai sa scape hotii(adica parlamentarii) de puscarie, si in nici un caz nu putem vorbi de demnitate sau cinste. nici in cazul parlamentarilor, nici in cazul presedintelui si nu in ultimul rand al tau.

 37. dizolvarea parlamentului e numai in capul unui matrafoxat ca basescu , dar ponta si antonescu ar trebui sa puna piciorul in prag un pic si sa mai dizolve din prostia din camera deputatilor, iar antonescu si ponta daca continua tot pe linia asta de prostalai mai bine sa lase dracu pe alti sa conduca psd si pnl ca vad ca mereu cad de prosti si de papagali , sa taie dracu in carne vie incepand cu zgonea si lideri de grup si cei si biroul permanest de la deputati sa i schimbe dracu pe toti cretini aia care baga pe ordinea de vot si voteaza numai tampeni

 38. Pregatim deseara popcornul din nou si asteptam explicatii despe cum Swoboda este un mare basist imputit. Marninarul si aparatul de manipulare extensiva de care dispune in toate capitalele europene trebuie demontat! e de bun simt explicatia zic eu, nu?
  Dupa care un MARE special cu gadea, ceva lacrimogen – poate mai doneaza o casa domnu’ profesor (asta am vazut-o din intamplare intr-o seara, super, sublim si emotionant moment. mi-a venit sa plang… degeaba stie meserie pastorul).

  ps: am pierdut 3min in comentarii, vad ca si fanii hardcore spalati pe creier incep sa se trezeasca, dar sunt convins ca sunt de fapt postaci de partid platiti de baselu sa faca propaganda pe blog, garantat.

 39. EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

  “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
  Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

  Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

  East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

  ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

  (detalii pe legex.ro)

  În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
  Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

  Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

  Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

  Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

  ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

  (detalii pe legex.ro)

  ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

 40. Demisu’ poate dizolva ce vrea el ! Vad ca are ajutor extern si la cea mai mica greseala a redusilor ( sau a pedelistilor ascunsi in USL, buni ”sfatuitori”) din Parlament, iata ca reuseste sa distraga atentia de la comisia NANA !!!
  Daca o tin ”langa” ca parlamentarii NU sunt functionari publici, atunci sa le faca articol separat in codul penal sau doar un aliniat , nu sa aduca ambasadorii in Parlament ! Se creeaza un scandal inutil, numai bun pentru miscarea anti-populara !
  Intre timp ,cat fraierii PSD-PNL se cearta intre ei, demisu’ poate sa scoata la suprafata alti( bani negri ?) cel putin 200 de ha care sunt achizitionati pe undeva !
  Poate cineva sa lamureasca daca d-nul avocat a cumparat drepturi litigioase in cauza pe care o apara ?
  Pentru ca ar avea o maaare problema ! !

 41. AVEŢI MAJORITATE, SE VEDE CLAR CEEA CE FACEŢI, LA CE AR TREBUI ALTA ???
  pesurse.ro
  Mircea Geoana: România are nevoie de stabilitate și de o majoritate coerentă
  12 Dec, 01:00
  SĂ CONTINUAŢI MIZERIILE ?, DE FAPT CEL CARE ERA INFRACTORUL, PARCĂ ERA DIN PSD:
  http://www.antena3.ro/romania/politistul-care-cerea-sa-fie-eutanasiat-ameninta-ca-isi-va-foc-in-fata-guvernului-237646.html
  SĂ CONTINUAŢI SĂRĂCIREA POPORULUI? SAU AICI VA FI O ZONĂ CU GAZE DE ŞIST ! : http://www.antena3.ro/romania/sarmanii-buzaului-pescuiesc-cu-mana-de-pe-fundul-unui-helesteu-237659.html
  INDIFERENT DE PROCENTUL LA GUVERNARE, ÎN SPITALE ŞI NU NUMAI, MAJORITATEA COMPONENŢEI CONSILIILOR DE ADMINISTRAŢIE SUNT DIN PSD, CONTINUAŢI CU TOATE ?:
  http://www.antena3.ro/romania/nicolaescu-s-a-constatat-ca-managementul-spitalului-judetean-de-la-ploiesti-este-defectuos-237664.html
  MULT SUCCES LA (AUTO)DISTRUGEREA(KARMA NU TRECE OCOLINDU-VA) PRIN NOUL COD CIVIL SI PENAL, PLUS FACILITATILE CARE VI LE VOTATI/OFERITI, ATI DEMONSTRAT DESTUL BINELE PE CARE NI-L DORITI!!!

 42. Nu sunt in totalitate de acord cu ce afirmati dvs.
  1. Comisia Nana
  Am afirmat de la bun inceput ca aceasta comisie are menirea de a asigura o perdea de fum in spatele careia se ascund interese de o gravitate mult mai mare. Nu pun in discutie legitimitatea unei astfel de comisii, insa faptul ca Ponta a scurs in presa un document din ograda Guvernului al carui scop vadit era incriminarea unui procuror si a face speculatii pe tema implicarii DNA in aceasta afacere inseamna subminarea unei anchete cu rea credinta. Are un caracter de imixtiune, fapt incalificabil pentru un jurist. Ponta are antecedente in aceasta materie. S-a infiintat si comisia care sa cerceteze retrocedarile din Ardeal?
  2. CEC
  Era bine cunoscut faptul ca se dorea schimbarea lui Ghetea si inlocuirea lui cu un personaj apropiat puterii. Demagogia lui Chitoiu nu m-a convins nicio clipa, cum ca l-ar preocupa profitul si performantele financiare bancii de stat. In ograda ministerului pe care il conduce lucrurile merg destul de prost. La ANAF a fost numit un om care are cateva explicatii de dat.

  Parlamentul nu poate fi dizolvat cu una cu doua, insa a dat o dovada clara de servilism fata de premier, golaniile care s-au pus in aplicare dupa miezul noptii imi certifica pe zi ce trece pericolul pe care il poate exercita asupra democratiei si asa fragile o putere discretionara care sa-si apere interesele economico-financiare in detrimentul bunastarii populatiei.
  Descentralizarea
  Bugetul electoral 2014 acompaniat de tot felul de taxe
  Autostrada Alexandria
  Anihilarea anchetelor anticoruptie prin punerea a tot soiul de oprelisti
  Eliberarea coruptilor din detentie

 43. Dupa tot ce s-a intamplat vara trecuta, sa vii acum cu asa ceva care, din varii motive, stii ca este echivalentul cu a pune rahat pe ventilator, numai niste idioti puteau face. Sa nu anunti nimic in afara (pana si socialistul-sef Swoboda a sarit in sus), sa tii sedinta comisiei noaptea, sa ii dai ocazia Cucului sa revina in forta in afara…tot atatea dovezi de cretinism cras. Sau poate ca sunt masochisti si le place cu bataia, sau chiar mai bine, scatofili-scatofagi. Niste tampiti. S-a dus dracu’ orice discutie despre mosia Cucului etc. Nici Basoiu nu credea ca are de-a face cu asa prosti, cred ca si el e buimac nitel de asa o ocazie (de data asta nu din cauza matrafoxului).

 44. Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

 45. Trebuie sa imi fac mea culpa fiindca am zis ca electoratul care i-a dat lui basescu al doilea mandat ( 50% din populatia Romaniei) format din indivizi iubitori de pungi portocalii,de tuiculita,de un “POL”,de indivizi manelizati(nu toti manelisti),de romi si motul pe “prajitura” au fost cei din invatamant (care l-au crezut pe basescu ca le dubleaza salariile!!!!) ca sunt …saraci cu caputul.Deci rectific si “Ii REEVALUEZ” fiindca acestia o merita,si merita in plus chiar premiul NOBEL, in comparatie cu… gandirea tuturor strainilor care l-au sustinut/il sustin pe cel mai mare bisnitar,mincinos,imbogatit fara temei,mosier cu credit “cel putin discutabil daca nu ilegal”de la CEC si il sustin in continuare strigand si ei alaturi de hot/cuc:Prindeti HOTUL!!! OK accept ca “strainezii” nu sunt…saracuti cu caputul(cred ca sunt influentati doar de propaganda basita si… din contra USL-istii si atunci cand fac LUCRURI BUNE, nu stiu sa le promoveze/nu stiu sa comunice).

  Dar atunci cum sunt acest stapani fanarioti straini? CORECT! asa este!…sunt destepti/smecheri si sunt numai si numai INTERESATI de ce le pica din ROMANIA,ce mai pot “sa-si procure” din ROMANIA pe” doi lei “de la fraierii de sclavi romani si regreta vremurile de pe TIMPUL PRESEDINTELUI basescu( care le-a permis chiar mai mult decat sperau ei) incat acesti domni occidentali( normal “titrati” in comparatie cu ..prostii/tiganii de romani)… au facut tot ce au vrut cu ROMANIA si … astazi acesti domni occidentali regreta ENORM ( basescu nu va mai fi guvernator) ca nu mai pot face chiar tot ce vor …muschii lor.Si de aici …scandal peste scandal pana la sfarsit 2014 si poate chiar …dupa.

 46. Nistor asta e cu vaca .Ce comunicare ,Parlamentul a votat se poate contesta la ccr ,de ce am iesit cu acest scandal-dintr-un motiv simplu apararea lui basescu e atacul chiar daca ne face rau.

 47. Pai votul nostru nu e recunoscut acum nici al Parlamentului?Pai ce noi am intervenit in Congres cind republicanii au stat noaptea si sau certat cu democratii si puteau arunca in aer toata lumea financiara?

 48. Asa mai Radu nene!! Asa mai frate! Bravo. Felicitari pentru tot ce ai bagat. Bravo mai nene, de cand astept ca sa aud din gura ta asa ceva! Bravo Radu!

 49. Ii rupe Base cu ea indoita. Si merita.
  Nu pentru porcaria asta i-am votat. I-am votat sa il trimita cu barca.
  Faptul ca vor plati politic peste 4 ani nu ma incalzeste. In ritmul asta, scuze, dar o sa ne ia dracu’.

   • Da toti sint prosti numai grecu e desteapta.Daca Parlamentul nu i-a solicitat expertiza el nu poate si nici nu are de unde sa stie ce pun aia pe ordinea de zi(in cazul asta a aparut in ziua votului)

 50. Radu, exceptional ce ai bagat, de data asta si pe parte de politica ext.! Bravo! Felicitari! Exceptional, repet.

  Personal cred ca Basescu si-a activat toti acoperitii, de prin toate comisiile si din toate formatiunile. Astfel, s-a dat consemn de zi pe unitate, a fost o aplicatie, ca sa scape dracului pana la urma de problema cu terenul. O fi reusit?

  Acum as vrea sa mai aud vorbindu-se despre vreo doua lucruri! Primul, este terenul de la Nana! Si al doilea este, din cele 5.1 miliarde euro pe care le aveam de returnat in anul acesta FMI-ului, noi cat am returnat pana acum? Ca mai avem putin si se inchide anul, si nu stim si noi cum stam cu banii de cadouri pentru sarbatori!

  Banii sunt importanti? Dl. Ilie Serbanescu.

  Si cu terenul de la Nana, bineinteles! Sper ca s-a retinut! Eu asta as vrea sa vad.

  P.S.: In Romania a ramas ca pe vremuri, in sensul ca “scaunul domnesc” se cumpara tot de la inalta poarta? Si inalta poarta este la Bruxelles? Si dupa ce se cumpara “scaunul domnesc” de la inalta poarta, banii se recupereaza din birurile puse pe spinarea taranimii, respectiv taxele si impozitele puse pe spinarea populatiei?!

 51. Vedeţi nuanţa,, să spunem tuturor că…” a acestor invitaţi politicieni Iordache şi Nistor, nu spun că,,am făcut, am hotărît…” au venit cu lecţia invăţată :,,SĂ SPUNEM CĂ…”, e clar, au ceva de ascuns în tot ce fac sau, vor face. Daca ei nu au încredere în ei ca grup, decît pe,,buna credinţă”, noi, cum să avem încredere în ei că,,sunt de rea credinţă”, sau, cel puţin, aşa se vor interpreta legile. Absolut toate legile sunt in dublă interpretare, nu e alb sau negru, dacă e un avocat ,,înţelept”, şi criminalul va fi scos basma curată, incît, tot mortul sau, păgubitul este vinovat, deşi poate este curat ca lacrima. Este unica şansă de a-i scoate basma curată pe toţi infractorii, se dă mînă liberă la orice prin lege(pînă acum s-a făcut fără lege, sau, pe lîngă lege), acum se legalizează totul, ex: cel cu mortul viu, în care omul este declarat mort, dar trăieşte, sau, i se vinde casa proprietarului, deşi el este internat în spital şi habar nu are ce i se întîmplă, că va rămîne pe drumuri(prin metoda mandatarul- fabricare de acte inclusiv, scanarea semnăturilor) şi multe altele…
  Vad că începem să retrăim anii 1963, 1989, chinurile refacerii, re…re…re…va fi urît rău, asta e consecinţa cedării din suveranitate şi coabitarea cu un…demis, băgate forţat pe gît poporului…

 52. Art. cu presa e depus la senat si trebuie sa fie acolo modificat.In privinta lg. minelor art. introdus e normal caci orice inv. are impact de mediu si atunci se cer beneficii mai mari decit sticaciunile (ca in toate lg .modernedin lume)

 53. basescu isi face jocul lui,al celui care cauta sa isi stearga urmele infractiunilor prin tot felul de diversiuni disperate crezand ca va putea sa dispara la momentul potrivit ca magarul in ceata.printre altele face din tantar armasar si papagalii interni si externi pun botul.arunca petarde si se vede ca ii tin.si nu ca este el destept ci pentru ca sunt muuuulti natarai.usl-ul ar trebui sa isi vada de treaba si sa nu se lase intimidat de dusmani.atitudinea molesita a lui ponta si politica lui de cedare fata de sistemul basisto-mafioto-euro-ppe aduce paguba tarii aproape la fel de mare ca si regimul boc-bashit.si pe fondul acestei slabiciuni si cu contributie externa sa mai ne trezim cu vreo erata de pe la prietenii de la curtea constitutionala care sa ii dea dreptul macacului,numit deja neconstitutional cu titulatura de sef al statului,sa dizolve el parlamentul,asa cand doreste,ca il cam enerveaza.

 54. @GIGI Sa presupunem prin absurd ca ai dreptate cu necesitatea acestui articolul introdus “marsav” incat sa dea IMPRESIA ca se face o COMPARATIE intre PLUS si MINUS.Dar nu vedeti TOTUSI ca articolul este si ambiguu fiindca niciun om pamantean nu va putea estima cu exactitate O DIFERENTA intre castig si pierdere.Se poate ca estimatia profitului sa fie desul de “corecta” sau …pe aproape, dar pierderea ( care implica mediul)in acest caz nu poate fi estimata DELOC, fiindca si DVS si toata lumea a auzit/a vazut multe,MULTE,multe CATASTROFE DE MEDIU pe aceasta planeta(care n-au fost prevazute, asa incat niciun guvern/parlament(nimeni de pe pamant, ci poate doar din ceruri) nu poate sa calculeze CU PRECIZIE SI NICI ESTIMATIV diferenta intre plus si minusul estimat).Nu stiu daca m-am exprimat prea clar ..DAR ACEST ARTICOL ESTE TOTAL AMBIGU/ILOGIC.Nu poti face NICIODATA chiar matematic, o diferenta intre un numar/cantitate estimativa si un numar/cantitate estimativa dar care in realitate/in viitor AR PUTEA sa fie de 2-3-100 ori mai mare /DEZASTRUOASA. Ma repet a N-a oara :Castigul poate fi estimat destul de CORECT, dar DISTRUGEREA(mediului) nu poate fi estimata corect (este ca si in cazul cutremurelor).Sper ca imi veti confirma ca ati…inteles( admit ca am fost destul de confuz).

 55. acum chiar incep sa ma ingrijorez,cu ajutorul cancelariior occidentale dizolvarea parlamentului va fi posibila.

 56. Nu cred ca il intereseaza comisia pe basescu….iata deja spune ca fiica-sa a incalcat legea bancara publicand in presa contractul de 1milionde euro….asa ca cec bank poate rezilia contractul…deci se spala pe maini….
  Daca cei ce scriu pe acest blog sau se uita la Antena 3 sunt”spalati”pe creier,atunci cei ce se uita la b1tv,scriu pe blogul colonelului turcescu sunt nespalati pe creier din simplu motiv CA NU-L AU!!!!!!!!
  BASISTILOR DACA NU VRETI SA FITI JIGNITI ,NU JIGNITI NICI VOI!

 57. pai da…ptr ca Basescu e o mare curva (asta e capabil de orice…am zis-o de la bun inceput cu zeci de ani in urma cind i am vazut fata la televizor si candida pe primaria bucurestiului!!! de aia nu l am votat niciodata in viata mea!!)….Ponta in schimb nu, ci doar neexperimentat.base a trait numai din smechereala. cind ai un adversat cu tiparul asta mental….e f greu ptr un om normal sa gestioneze meciuri de genul asta….vei fi mereu luat prin surprindere.

 58. Dupa ce ca bacecu a anulat voturile la referendum in cel mai odios mod, acum vrea sa anuleze si voturile de la parlamentare, amenintand Parlamentul cu dizolvarea, strict pentru interesul propriu. Un nimeni in drum face ce vrea in Romania iar noi parca suntem intepeniti. Cred ca s-a atins limita maxima a suportabilitatii cu betivanul. Nu stiu ce vor face liderii USL, dar impostorul distruge tot ce-i iese in cale. Nu va astepta cuminte, dand doar declaratii, sa-i expire mandatul si apoi sa raspunda in fata legii. Pe masura ce trece timpul disperarea e tot mai mare. Mintea lui diabolica lucreaza.

 59. Se zvonea_shte ca shova isi ascute markerul de autostrazi si pune de-o impacare. Se deseneaza o noua autostrada Nana Nutzi-Nana Beselutza via Traianu

 60. Cred ca-l doare la basca de comisii! Omul este asigurat ca nu va pati nimic pe linie juridica de statuile pe care si le-a pus pe scune,in institutiile care ar putea da o eventuala sentinta.Spun “statui”,nu pentru ca ar avea vreo anvergura profesionala respectivii,ci pentru ca sunt platiti extrem de bine chiar si de guvernul Ponta,si de neclintit.Am inteles ca nu-l clintim pe matelot ca sare toata Europa ca-i lovitura de stat,dar acum nu putem face curatenie nici in institutii,ca sar aceiasi europeni subtiri sau americani democrati maxim,indragostiti nu doar de Basescu ci si de clica lui de incompetenti,corupti,mafioti abonati la multi bani de la buget.Astia ne spun de fapt ce are voie sa faca sau sa nu faca un guvern votat cu 70% in Parlament.Astia ordoneaza parlamentului,guvernului,dau imunitate,baga la puscarie,ancheteaza,legifereaza,intr-un mod extrem de abuziv.Asa nu se mai poate,domnule Radu Tudor! Ma deranjeaza ca liderii USL sunt iarasi in genunchi,cu caiulita calcata in picioare,pusi la colt cu intreaga natie,luati in balon ca la fiecare pas primesc un flit.Nu a iesit nici unul din cei trei sa arate ca este un stalp in jurul caruia sa ne strangem.Cum sa mai iesim in strada noi,cand ei dau bir cu fugitii,dau inapoi,se tanguiesc,cand nici n-a inceput vreo batalie.Basescu rade de ei,rade de noi toti,ia credite de unde vrea cat vrea,cumpara,vinde,mosia numita Romania este a lui cu tot ce e in ea.

 61. Imi cer scuze pentru comentariu si e posibil chiar sa nu mi-l aprobati din cauza limbajului neadecvat.
  Am o stare cam proasta si nu stiu ce-si doreste Basescu dar eu mi-as dori sa-l vad cu un rahat in gura, in cinstea numelui. Si( eventual) mai putini rahati basisti care profita de bunatatea dumneavoastra de a aproba majoritatea comentariilor si vin pe aici sa baseasca cu stropi.

 62. basescu il are pe dracul in casa si vrea sa-l dea afara si parlamentari prost condusi il iau in brate,, slaba formatie politica ,, gresit spus..>>incompetenta si usor de manipulat.Chestia cu dizolvarea ar fi o mare realizare ,ne-am scapa de toti neaveniti si alesi pe bani,,, nu politica este curva,ci politicieni sunt,,,neputinciosi si uneori analfabeti politic.Nu -i ucide DOAMNE , dar da-le un sut sa revina la dimensiunea normala, la micimea lor de vetuitori.

 63. cartonic, cu un rahat in gura as vrea s-ai vad si pe parlamentarii nostrii, care isi bat joc de noi, pe ZGONEA (un nimeni), PONTA si ANTONESCU.

  Cat despre Comisia NANA este o pierdere de vreme. Orice politician cu influneta ar fi cerut unele privilegii de la CEC, cred ca au mai fost si altii. Mai mult de atat, fata de cei care au furat prin dedesubturi sau au concesionat la preturi de nimic, si se stie despre cine se vorbeste….BASE macar a dat bani pe acel pamant, in comparatie cu VOICULESCU.

  MENTIONEZZZZZZZZZZZ PT. DL. RADU TUDOR NU SUNT BASIST.

 64. Ar trebui dizolvat, dar cine sa-l dizolve? Domnul Presedinte mai are si scapari. Daca avea intuitia sa treaca in Pactul de Coabitare “aceasta situatie”, lucrurile ar fi fost rezolvate. Asa, SIC!

Leave a Reply