In al 13 lea ceas, Vasile Blaga a hotarit sa raspunda atacurilor dure si repetate ale lui Traian Basescu. Chiriasul de la Cotroceni si-a reiterat, printre altele, dragostea politica netarmurita pentru fosta pesedista si penelista, actuala pedelista Elena Udrea.

PDL a inregistrat un rezultat catastrofal in alegerile parlamentare din 9 Decembrie, rezultat al unei guvernari patronate direct de cuplul Basescu-Boc.

Udrea e sustinuta pe fata de Basescu pentru a prelua presedintia PDL, Blaga este la confruntarea finala, dupa conflicte mocnite de ani buni cu Basescu.

Cine va cistiga batalia in PDL : Basescu sau Blaga?

157 COMMENTS

 1. Sper din toata inima sa fie ingropat cat mai repede acest cadavru in catacombele istorie si sa nu mai fie dezgropat niciodata. Iar tot ce a emanat si mai emana inca sa ajunga in puscarie si statul sa recupereze averile furate de ei. Asta nu e partid a fost doar o asociatie de tip mafiot-securistoida…

  • Principial, indiferent cine si ce face aici, e bine sa se “plieze” pe politica europena… Daca, de la Bruxelles, se traseaza o directiva, cel mai bine este sa se faca abstractie de tembeloizii despre care vorbea, atat de bine, acum multi ani, Silviu Brucan… Specimene care isi imaginau si, daca mai exista, isi mai imagineaza, asa cum crede majoritatea, cum ca trebuie intrebate ce parere au…, ce le convine… s.a.m.d…. Nu vor pricepe, in vecii vecilor, cum ca, niciodata, parerea lor nu a contat, nu conteaza si nu va conta…, catusi de putin… E ca si cum ne-am pune problema parerii unei tari bananiere, vis-a-vis de politica Romaniei…De exemplu…, relatia Mali – Romania… Convine sau nu, sunt trimisi militari romani in Mali… si nu invers… Nu suntem pe pozitii egale si nici nu trebuie sa fim, pentru ca, Domane fereste!.., asta mai lipseste!… Ar fi ca si cum un “nimeni”, un macaragiu, s-ar “trage de sireturi” cu un IT-ist, cu un avocat, cu un medic…, chiar si cu un copil care este Olimpic… Situatii care, moraliceste, sunt inadmisibile… Si, cel mai grav, generatoare de decizii la fel d tembeloide, precum cei ce pot judeca in acest fel…

  • Pe cand o batalie asemanatoare, intre imputiciunile socialiste din PSD si intre nesimtitii de PNL-isti ?!… Oare, se poate face o cernere a scursorilor socialisto-comuniste – personal, sper sa se termine printr-un puci eliminativ, sinucigas…, si a scursorilor fals PNL-iste ?!… ….. Intr-un anume fel, “imi lipseste” erioada interbelica… tare buna ar fi fost, prin strictetea ei…

   • De fapt, din foarte multe puncte de vedere, cel mai bine era sa mai avem parte de Antonescu… 🙂 Unii stiu de ce…

  • Tu… spera… Oricum, n-are importanta… Se va intampla… “ceea ce trebuie”… E “ordin”…

  • Problemele actuale sunt urmarea conflagratiilor mondiale, de pe urma carora nu prea am avut de castigat… Din pacate… Si, “din cauza noastra”, “n-am castigat”, ci, “am platit”… Pentru ca “n-am asuprit pe altii”, ci, din contra, ne-am facut un titlu de glorie ca am fost “la locul nostru”… In loc sa-i calcam pe altii in picioare, am stat cuminti, “acasa”, asteptand sa fim calcati in picioare… Natura nu iarta prostia… Natura, in imensa ei suprematie, a impartit speciile in PRADATORI si PRADA… Noi, ne-am batut cu pumnul in piept ca nu am fost pradatori, ci prada… Nu cred ca mai exista un exemplu de prostie mai mare…

   Cand am avut un exponent, l-am “distrus”…La propiu si la figurat…
   Si l-am lasat “discutat”, “blamat”, de toti imbecilii…, de toti “discutabilii” societatii… A fost la cheremul “maselor”… Degeaba…

   Poate ca, cel mai corect, este sa prezint un articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010

   Discurs ţinut de Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui W. Wilson, în 1961

   Aici, în Statele Unite, sioniştii şi coreligionarii lor deţin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (prea multe şi prea complexe pentru a le analiza acum), sioniştii şi coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum nişte monarhi absoluţi ai acestei ţări.
   Veţi putea, evident, considera că este o afirmaţie foarte vagă, dar permiteţi-mi să vă descriu ce s-a petrecut în timp ce noi dormeam.
   Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul război mondial, care a izbucnit în 1914. Mai sunt puţini oameni de vârsta mea care-şi amintesc lucrul acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de către Marea Britanie, Franţa şi Rusia, şi, în cealaltă tabără, de către Germania, Austro-Ungaria şi Turcia. În doar doi ani, Germania practic câştigase acel război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”. Submarinele germane, care au fost o surpriză pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele din Atlantic. Marea Britanie rămăsese fără muniţii pentru soldaţii ei, cu alimente doar pentru o săptămână, după care a urmat foametea.
   În aceeaşi perioadă, armata franceză era zguduită de rebeliuni. Francezii pierduseră 600 000 de tineri pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun. Armata rusească înregistra dezertări masive, oamenii îşi luau jucăriile şi plecau acasă; ruşii nu-1 iubeau pe Ţar. Armata italiană era şi ea pe cale de a se prăbuşi. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Şi, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condiţiile păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriştii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte şi să considerăm totul aşa cum a fost înainte ca războiul să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri şi încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil până la nimicirea totală.
   În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniştii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniştii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic şi – aici voi fi foarte laconic pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmaţiile mele – au spus: „Uitaţi cum stau lucrurile: încă mai puteţi câştiga acest război. Nu trebuie să vă predaţi. Veţi putea câştiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliaţii voştri”. La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război. Eram proaspeţi, eram tineri, eram bogaţi, eram puternici. Sioniştii au spus Angliei: „Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră, cu condiţia să ne promiteţi Palestina pentru după victorie”.
   Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom aduce SUA în război ca aliat al vostru. Preţul pe care trebuie să-l plătiţi este Palestina, după ce anihilaţi Germania, Austro-Ungaria şi Turcia”. Anglia avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, aşa cum SUA ar fi avut dreptul să promită, de exemplu, Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare. Este absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să folosească această ţară precum moneda de schimb oferită sioniştilor pentru serviciul lor de a aduce SUA în război. Cu toate acestea Marea Britanie a făcut această promisiune sioniştilor, în octombrie 1916.
   Şi, la puţin timp după acest moment – şi nu ştiu câţi dintre dumneavoastră îşi mai amintesc – Statele Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii Britanii. Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei şi, în general, mass-media americană aparţinea evreilor; iar ei, aceşti evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte mulţi dintre ei proveneau din Germania şi doreau să vadă o Germanie care-1 va distruge pe Ţar. Evreii nu-1 iubeau pe Ţar şi nu doreau să vadă Rusia câştigând războiul.
   Aceşti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb şi alte bănci celebre americane refuzaseră să finanţeze Anglia sau Franţa, chiar şi cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem Franţa şi Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, aceşti bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranţa de a vedea Rusia îngenunchiată şi Ţarul anihilat. Acum, aceiaşi evrei, când au văzut nesperata posibilitate de a obţine Palestina, au mers în Anglia şi au făcut acest târg. Şi, la vremea respectivă, aceasta a dus o schimbare totală de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe roşu pe verde.
   După ce toate ziarele americane fuseseră pro-germane, explicând despre dificultăţile întâmpinate de către Germania în războiul dus împotriva Angliei, deodată, pentru aceleaşi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticăloşi. Germanii erau numiţi „huni”. Germanii executau surori ale Crucii Roşii. Germanii tăiau mâinile bebeluşilor. La puţin timp după acest moment, Woodrow Wilson a declarat război Germaniei. Sioniştii din Londra au telegrafiat în SUA judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea Supremă de Justiţie), spunându-i. „Du-te acum şi fă presiuni asupra preşedintelui Wilson. Noi obţinem de la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci presiuni asupra preşedintelui Wilson să aducă în război Statele Unite”.
   Iată cum au intrat în război Statele Unite ale Americii. America nu avea niciun interes în acel război. America avea la fel de mult interes în acel război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în această seară, în loc să fie în patul lui. Pentru contextul Primului Război Mondial, nu a existat niciun sens ca America să fie implicată în acel război.
   După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniştii au mers în Marea Britanie şi au spus: „Ei bine, noi ne-am îndeplinit obligaţiile din acord. Hai acum să vedem ceva scris care să ne arate că veţi respecta târgul şi că ne veţi da Palestina după război”. Ei atunci nu ştiau dacă războiul va mai dura un an sau zece ani. Aşa că s-au gândit să conceapă „o chitanţă”. Iar „chitanţa” a luat forma unei scrisori, care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic, astfel încât lumea să nu-şi poată da seama despre ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită Declaraţia Balfour.
   Declaraţia Balfour nu era deci decât promisiunea Marii Britanii de a plăti sioniştilor preţul efortului lor de a aduce SUA în război. Deci această celebră Declaraţie Balfour, despre care tot auzim vorbindu-se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari. Şi nu cred că aş fi putut demonstra acest lucru mai mult decât am facut-o.
   De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania. Când războiul a luat sfârşit şi germanii au mers la Paris pentru Conferinţa de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegaţia condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că ştiu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinţei de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania şi împărţeau bucăţi Europa naţiunilor care aveau şi ele pretenţii, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După care au scos în public, în faţa germanilor (care nu ştiau nimic), Declaraţia Balfour. Şi, în acea clipă, germanii au înţeles că fuseseră învinşi şi obligaţi să plătească înspăimântătoarele reparaţii de război, numai din cauza faptului că sioniştii doriseră Palestina şi fuseseră decişi să o obţină, prin orice mijloace.
   Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignaţi. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio ţară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalaţi decât în Germania. Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de important în finanţele şi industria Germaniei cum era Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care deţinea două mari linii maritime – North German Lloyd’s şi Hamburg-American Lines. Era domnul Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În Hamburg era familia de evrei Warburg, deţinători ai celor mai mari bănci comerciale ale lumii. Evreii trăiau foarte bine în Germania, fără îndoială. Deci germanii au avut tot dreptul să gândească: „Iată, într-adevăr, trădare!”.
   A fost o trădare care poate fi comparată cu următoarea situaţie ipotetică. Să presupunem că SUA ar fi în război cu URSS. Şi că noi învingem. Şi că le spunem ruşilor: „Ştiţi ceva, hai să uităm toată tărăşenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Şi deodată China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS. Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră. O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparaţii pe care imaginaţia unui om nu le poate concepe. Apoi imaginaţi-vă că, după înfrângerea noastră, am afla că tocmai chinezii de la noi ne-au trădat. Că e vorba de propriii noştri chinezi. Că ei ne-au trădat şi că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea noastră, a americanilor faţă de cetăţenii noştri de origine chineză? Probabil niciun chinez nu şi-ar mai arăta faţa pe străzile Americii. Şi nu ar fi destui stâlpi de iluminat şi copaci, pentru a ne ocupa de ei. Imaginaţi-vă deci, cum v-aţi simţi…
   Ei bine, asta au simţit germanii faţă de evrei. Fuseseră aşa de drăguţi cu ei: din 1905 încoace, după ce prima revoluţie comunistă eşuase în Rusia şi evreii trebuiseră să fugă de acolo, toţi luaseră calea Germaniei. Iar germanii le oferiseră azil. Germanii i-au tratat cu respect. Şi acum evreii vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau Palestina, pentru a crea acolo „un stat evreu”.
   Nahum Sokolov, precum şi toate marile personalităţi de care ştiţi că sunt legate azi de sionism, în 1919, 1920, 1921, 1922 şi 1923, au scris în toate articolele lor (şi presa era plină de afirmaţiile lor) că sentimentul antievreiesc din Germania a apărut numai după ce poporul german a aflat de intervenţiile evreieşti în scopul aducerii în război a Statelor Unite, înşişi evreii au recunoscut acest lucru.
   Antievreismul german nu a apărut din cauză că germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.
   Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul că evreul merge acasă, trage storurile şi spune „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”. Resentimentele evreieşti mereu crescânde în Germania interbelică nu s-au datorat decât unui lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători de înspăimântătoarea lor înfrângere militară. Iar primul război mondial a fost pornit împotriva Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie responsabilă. Germanii nu aveau nicio vină decât una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o flotă puternică, germanii creaseră comerţul mondial.
   Nu trebuie să uităm că, pe vremea Revoluţiei Franceze, Germania era constituită din 300 de oraşe-stat, principate, ducate şi aşa mai departe. 300 de entităţi politice separate. Iar aceste entităţi, pe timpul lui Napoleon şi Bismarck, au fost reunite într-un stat unic. Pentru ca, în următorii 50 de ani, Germania să devină una dintre marile puteri ale lumii. Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii; comerţul şi afacerile germane erau de talie mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania producea produsele cele mai bune.
   Şi care a fost rezultatul acestor lucruri? O conspiraţie între Anglia, Franţa şi Rusia, pentru a o demola. Nu există un singur istoric pe lumea aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru care aceste trei state au decis să şteargă Germania de pe hartă, din punct de vedere politic.
   Să revenim la situaţia de după primul război mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii ţării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în Germania, ca să inspecteze aşa-zisele lagăre de deţinuţi în perfectă stare de sănătate şi pline de comunişti. E drept, mulţi dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, întâmplător, la vremea respectivă, circa 98% din comuniştii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau şi preoţi, şi miniştri, şi masoni, toţi bănuiţi de afiliaţii internaţionale.
   Acum, nişte rapeluri istorice necesare: în 1918-1919, comuniştii au preluat puterea în Bavaria, pentru câteva zile. Rosa Luxemburg şi Karl Liebknecht şi alţi evrei au reuşit să preia puterea guvernamentală pentru trei zile. De fapt Kaiserul, când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor fi comuniştii şi că el va fi executat, aşa cum păţise Ţarul. Aşa că şi-a căutat refugiu în Olanda.
   Apoi însă, după ce ameninţarea comunistă în Germania a fost anihilată, evreii au încercat să reintre în vechile posturi, iar germanii au început să lupte împotriva lor în toate modurile, dar fără să se atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german. Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era similară cu lupta noastră împotriva delincvenţilor de pe vremea Prohibiţiei. Nu era deci o luptă cu pistoale.
   Şi, nu uitaţi, la acea vreme existau între 80 şi 90 milioane de germani contra a numai 460 000 evrei. Numai 0,5% din populaţia Germaniei era evreiască. Şi, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau presa, precum şi cea mai mare parte a economiei germane (acţionaseră în momentul prăbuşirii mărcii şi practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).
   Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea poporului german şi adevărata cauză a resentimentelor germanilor. Germanii au demarat acţiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare globală. Practic evreii au fost îndepărtaţi din structurile nivelurilor sociale, aşa cum noi americanii i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau catolici sau pe oricine care s-ar afla în ţară şi care ne-ar fi trădat inamicului nostru, aducându-ne în faţa unei înfrângeri umilitoare.
   După o vreme, evreii lumii au organizat o conferinţă la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colţurile lumii s-au reunit în acest oraş. Şi acei evrei au spus Germaniei: „Îl concediaţi pe Hitler şi instalaţi fiecare evreu în postul pe care-l deţinea, fie el comunist sau nu. Nu ne puteţi trata aşa. Noi, evreii lumii, lansăm aici acest ultimatum împotriva voastră!” Vă puteţi imagina ce au răspuns germanii…
   Ce au făcut în această situaţie evreii? După ce Germania refuzase să se predea ultimatumului evreimii mondiale, lucrările Conferinţei de la Amsterdam au fost întrerupte şi Samuel Untermeyer, şeful delegaţiei americane şi preşedinte al conferinţei, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a rostit următoarele cuvinte: „Evreii lumii declară azi război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din această clipă angajaţi într-un conflict sacru împotriva germanilor. Şi îi vom înfometa până se vor preda. Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Şi aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de comerţul mondial în cadrul afacerilor de export”. Era o realitate: două treimi din alimentele necesare Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce Germania exporta. Implicit deci, fără export două treimi din germani ar fi pierit de foame.
   În această declaraţie, tipărită în New York Times, pe 7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea noastră. Chiar preşedintele Roosevelt ne-a recomandat această metodă, în cadrul lui National Recovery Administration”. Vă reamintesc că aceasta era entitatea aparţinând de programul New Deal şi care putea declara, în context juridic, un stat apt de a fi boicotat economic.
   Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un produs având inscripţionat Made in Germany. Un membru al conducerii reţelei de magazine Woolworth mi-a mărturisit că, atunci, au trebuit să arunce în râu farfurii şi ceramică germană în valoare de milioane de dolari. Magazinele cu marfă germană erau, la rândul, lor boicotate şi cetăţenii pichetau cu pancarte pe care scria „Hitleriştii!” sau „Asasinii!” – aşa cum se face uneori în Sud.
   Într-un magazin Macy (reţea condusă, paradoxal, de familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat şi pichetat de sute de cetăţeni cu pancarte antihitleriste.
   În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al vreunui evreu. Nu exista suferinţă în rândul evreilor. Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic.
   Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste persoane care declară boicot împotriva noastră şi ne aduc oamenii în şomaj şi ne fac să ne îngheţe industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă aşa ceva?!”. Erau evident indignaţi. Unii au început să picteze zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce s-ar fi dus un german să-şi dea banii unui proprietar de magazin din aceeaşi etnie cu cei care îi înfometau ţara prin embargoul mondial, pentru a face Germania să îngenuncheze şi apoi să vină să-i dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp.
   Dar, de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a împuşcat un diplomat german în ambasada Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr duri cu evreii din Germania. Astfel au apărut vitrinele sparte şi luptele de stradă şi tot ce cunoaştem.
   Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul «antisemitism» (pe care-1 consider un nonsens), dar dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în continuare. După cum vedem, supremul motiv pentru care în Germania a explodat antisemitismul şi resentimentele împotriva evreilor era responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului război mondial şi boicotarea mondială a Germaniei. Şi, în final, se vede că ei deveneau autorii celui de-al doilea război mondial, pentru că deja lucrurile nu mai puteau fi controlate şi era absolut necesar ca germanii şi evreii să-şi încrucişeze săbiile într-un război care avea să decidă odată pentru totdeauna cine va supravieţui şi cine va pieri.
   În acea perioadă, trăiam în Germania şi ştiam că germanii deciseseră că Europa urma să fie sau creştină sau comunistă; nu exista cale de mijloc. Şi germanii se deciseseră: aveau să încerce să menţină o Europă creştină, pe cât posibil. Şi au început reînarmarea.
   În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial Uniunea Sovietică. URSS devenea foarte puternică, iar Germania şi-a dat seama că, „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”.
   Aşa cum azi, în America, spunem „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”. Iar guvernul nostru cheltuieşte 84 miliarde de dolari pentru apărare. Şi apărare împotriva cui? Apărare împotriva a 40 000 de mici evrei care au luat puterea la Moscova, după care, prin varii metode, au obţinut comanda în atâtea ţări ale lumii.
   Ce putem face noi, azi, în pragul celui de-al treilea război mondial? Dacă acţionăm rapid, poate salvăm nişte vieţi care ar putea fi ale fiilor noştri. Fiii dvs. ar putea fi chiar în seara aceasta chemaţi sub arme şi dvs. nu ştiţi, aşa cum englezii nu au ştiut în 1916, în Londra, că sioniştii făceau un târg cu cabinetul de război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii să moară într-un război absurd ca toate războaiele. Dar cine a ştiut de asta în SUA, la vremea respectivă? Nimeni.
   Nimănui în SUA nu i se permitea să ştie asta. Dar cine a ştiut sigur? Preşedintele Wilson a ştiut. Colonelul House a ştiut. Alţi oameni din interior au ştiut. Mă întrebaţi dacă eu am ştiut? Ceva idei aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care Wilson a fost ales, şi circulau zvonuri prin birouri la vremea aceea. Eram omul de încredere al lui Morgenthau, care era preşedintele Comitetului de finanţare, eram omul de legătură între el şi Rollo Wells, trezorierul.
   Deci am asistat la şedinţele lor, cu preşedintele Wilson în capul mesei. Toţi ceilalţi erau acolo şi îi auzeam cum îl bombardează pe preşedinte cu chestiunea impozitelor şi a situaţiei grave a lui Federal Reserve Bank şi îi auzeam cum îl îndoctrinează pe preşedintele nostru cu teorii sioniste. Judecătorul Brandeis şi preşedintele erau acolo şi vorbeau, îi văd şi acum, aproape unul de altul, la fel de lipiţi ca degetele unei mâini. Preşedintele Wilson, când venise la discuţii să afle despre ce este vorba, era la fel de neştiutor ca un nou-născut.
   Aşa am fost noi, americanii, atraşi în primul război mondial, în timp ce dormeam cu toţii. Ne-am trimis copiii în Europa, pentru a fi măcelăriţi! Dumneavoastră ştiţi ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? Eu ştiu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
   În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.
   Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor.
   Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Şi, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeaşi soartă pe care au avut-o germanii, şi din aceleaşi motive.
   Benjamin H. Freedman

   Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar şi contradictorii personalităţi ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acţionar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuind o mare parte din averea sa, evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea, mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi maşinaţiunilor acestora puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane.

   Discursul pe care l-am redat cititorilor a fost ţinut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC, şi publicat la acea vreme de catre Commori Sense.

   • pe internet se gasesc in engleza mai multe discursuri ale lui Benjamin Freedman care arata clar ca nu Hitler a vrut razboiul ci fortele politice si financiare evreiesti.
    Bagati-i numele in google!
    Inconturnabila stiinta de carte pentru oricine se respecta ca om.
    Caci respecta adevarul istoric si respinge propaganda invingatorilor celui de al 2-lea razboi mondial, acum, ca ne paste cel de-al treilea – o spune si Ilie Serbanescu prin faptul ca criza ce vine – dramatica rau – nu se va putea rezolva decat prin razboi sau inflatie si foamete.

  • Sa postati un subiect pentru domnul academician Giurescu ca nu prea merge sa-i facem urari aici de ziua dansului.

 2. Brux . stie ce face guvernatorul din lipsa de ocupatie pe la Cotroceni ? Are in fisa postului si coordonator de partid ? Cat despre Blaga….tocmai a marturisit ca Base..”minte cum respira” .Udrea,o mega penibila .Superb ! O banda de jegosi tradatori de tara.

 3. Pentru unii reactia lui Blaga este o surpriza. De fapt este o confirmare a caracterului basist si ca cei care l-au urmat pe marinel au facut-o unii din prostie si altii din interes.
  Blaga face referire la Ponta si Dragnea, pesemne ca observa ca cei doi procedeaza ca basel, se fac frate cu sarsaila marinarul, adica “coabiteaza”. Cunoaste metoda care l-a facut mare pe etilic si care acum o sa-l faulteze.
  Eu doresc ca sef la PDL sa devina Udrea, iar Blaga sa aiba parte de dosarele ascunse pe la Cotroceni.

 4. Românii,adică noi,vom pierde odată cu ei!
  Dacă,bineînțeles mai avem ceva de pierdut..
  Votul nostru,pierdut!
  Votul judecătorilor,pierdut!
  Bănuții noștrii,pierdut!
  Demnitate,pierdut!
  Coșul Zilnic,demult pierdut
  Familie,pierdut(să nu protestezi că ne-or da afară băsiștii din cauza ta!)
  Slujba,este,sănătate nu este!
  Suveranitate,pierdut!
  Numa Antena 3 a rămas și potopul după Băsescu!
  Până și pe bunul Dumnezeu am pierdut de mafie putrădă ce-i în Casa Domnului,vorba tătânului meu,Împart ochii Dracului în Casa Domnului

 5. PDL ce-i derept din PSD se trage… o adunatura, trista si marsava, lasi si lingai,hoti si derbedei politici! Sa-i dea Buldogului peste bot, ca merita, ii place cand e pocnit, sezi, pas, aporte…! Din cauza indeciziei USL, asta bantuie acum pe la Vatican! Cata mizerie! E o vorba “Aredev-ar un foc sa va arda”, ca pentru Romania nu sunteti in stare de nimic bun!

  • Eu nu cred ca-i va face ceva. Iti aduci aminte cand “cei trei muschetari” ieseau de la ministerul de interne dupa alegerile prezidentiale din 2009, cand seara Geoana castigase alegerile iar spre dimineata TB ii spunea: i-am ciuruit.
   http://www.youtube.com/watch?v=k349kg1zWwE

   Se au la mana unul pe celalalt. 😀

 6. În PDL va câştiga Vasile Blaga, dar va rămâne doar cu o mică parte din partid. Traian Băsescu va câştiga într-un alt partid în fruneta căruia probabil că-l va pune pe Emil Boc sau pe Elena Udrea. Acestea fiind terminate, se va alege praful de creaţiile politice ale lui Traian Băsescu. Scorpionul simte că moare şi distruge tot, terminând prin a-şi înfige propriul ac în cap. Probabil vom asista la mazilirea lui traian Băsescu chiar de către serviciile secrete pe care acum le patronează.

 7. Pana acum basescu nu prea a pierdut nimic, asa ca si acum se va intampla precum isi doreste. Nu asta se intampla de cand este presedinte? Obtine tot ce isi doreste. Este ipocrit , pervers si diaboloic. Blaga , dupa toate atacurile, arata ca un catelus care latra dupa un tufis.Aceasta -i Romania, la cheremul unui singur personaj sinistru si din pacate asa va fi si in continuare. USL-ul incepe sa devina o mare dezamagire pentru mine.Ce vorbe mari spuneau , iar acum nu le mai aud deloc.

 8. basinescu, evident; mai scoate niste dosare ale sustinatorilor buldogului de la naftalina si gata. i-a rezolvat.
  sa ne mai aducem aminte acum 2 ani parca de pinalti care il sustinea pe buldog si cum l-au chemat aia la dna la o “audiere” de vreo citeva ore, cum a iesit pe buze cu numele pitikotului. :))

 9. Musafirul de la Cotroceni s-a dus la muzicianul de ultima mână de Eurovizion,și a recunoscut că Adrian Năstase a fost închis pentru un ciubuc și cică ar avea șanse să se relanseze în politică în pofida acestui lucru.
  Eu am stat la pușcărie două ore când m-au trosnit jandarmii și n-am ieșit din casă două luni după aia.
  Am fost singur,izolat într-un loc foarte rece deși aveam haine groase pe mine și faptul că am rămas izolat două ceasuri ce păreau două zile asta m-a durut mai tare,nu vânătăile de pe corp și durerea de oase.
  Mai are Năstase sănătatea necesară să se relanseze în politică?
  dar musafirul practic a recunoscut că l-a vârât pe Năstase pentru nimic,numa să-l vadă la pușcărie.
  De ce am fost tâmpit să ies în stradă pentru dreptul meu,să-mi iau bastoane-n cap de la jandarmi,să stau două ceasuri la pușcărie că n-am vrut să mai vorbesc,să ies la vot și vara și iarna,să mă bucur pentru USL și în continoare să facă Băsescu ce vrea?
  Am la CEDO 4000 Euro dar pe ăia nu știu cum să-i încasez!

 10. singura sansa (pe care, bineinteles, a ratat-o)

  a lui blaga ca sa faca ceva bun pe plan politic in viata lui

  ar fi fost sa sustina demiterea lu base in vara.

  ar fi fost mult mai bine si pentru el, si pentru pdl.

  dar, s-a ploconit, si acum e calcat in picioare, dupa cum ne asteptam cu totii.

 11. ps. sa il mai invitati pe dl. Bogdan Teodorescu duminica…

  parerea mea e ca e cam cea mai luminata minte din romania, (sau in top 5)

  • Lasati ce vine weekendul si luam o pauza cu USL-ul, de luni revenim in forta. Da parca nici pdl-ul nu e subiect de weekend, de fapt nu mai e subiect.

 12. EU ASTEPT CU NERÃBDARE ZIUA CÎND ACEST PARTID SE CA DIZOLVA CA UN CUB DE ZAHÃR ÎN CEAIUL FIERBINTE…!!!

 13. Sunt atat de bucuros ca astia din pdl si-au scos armele si se hacuiesc reciproc!Poate realizeaza, vorba dv. domnule Radu Tudor in ceasul al 13 lea, ca defiland inca cu Basescu sunt sortiti pieirii(oricum multe sanse de-a se salva nu mai au). Totusi durerea noastra, a celor multi nu-i lupta din pdl ci intrebarea care ne roade: De ce mai are atata putere Basescu, chiar si dupa victoria covarsitoare din toamna a USL-ului??? De ce se mai bat cu atata ravna si incredere slugile basiste( Haineala, Morar, Danilet, Ghica, Zegrean Aspazia, STANCIU, GHITA etc.)??? De ce replica Usl nu este CONVINGATOARE si parca aceasta alianta ar fi intr-o permanenta coabitare cu cel demis de popor?

  • De ce,de ce, de ce??? Pentru ca sunt toti(Basalau, Pontalau, Udrula,Blagula, Bokalau,uslaci, pedelaci, udemerei) imbarligati pe sub masa si isi urmaresc doar interesele lor. Lozinca lansata la manifestatiile din Piata Universitatii(indiferent cine a lansat-o) USL=PDL=PPDD=UDMR=…=Aceeasi mizerie, era f.f.reala (cu completarile ulterioare).
   Asa ca stati linistiti, ca nici nu stiti ce grozavii/orori urmeaza !

  • Dumnul Radu todor nu se poate sa alegem noi forumistii tema sa propunem invitatii si lista de intrebari? Avem deja teme din ce posteaza Marinelu JB si alti forumisti. Sa zicem o zi pe saptamana chemati un politician si noi aici pregatim intrebarile. Si ne anuntati cu o saptamana inainte invitatul asa ca sa avem timp de organizare.

 14. Blaga , sau orice alt pedelist care il sustine pe acesta si care stie ca Satana , Udrea si Boc au distrus PDL , ar trebui sa solicite suspendarea lui Basescu pentru amestecul acestuia in deciziile partidului , calitatea de presedinte interzicandu-i acest lucru . Asta daca vor sa mai existe PDL ! Nu trebuie sa-l mai sustina pe Satana deloc ! Ar fi singura sansa pentru acest partid sa se recladeasca !

 15. CE-O SA MA DISTREZ !Vor aparea dosare portocalii, zvircoliri, tradari , impunsaturi, tabere adverse, adevaruri, minciuni, ce mai MUUUULTA DISTRACTIE ! Cine cistiga : ciocli!

 16. Putin important dar probabil ca Blaga ptr. ca udrea in afara de tupeu obraznic nu are nimic de a face cu politic.

 17. In zilele urmatoare , o sa vedem stenograme daca nu chiar invitatii la DNA pentru sustinatorii lui Blaga . Cine va castiga ? Udrea evident , si e mai bine asa , ca sa nu-i uitam!

 18. Basescu – probabil ca se fac presiuni cu dosare la unii si la altii din Partid; se va duce Basescu pt intimidare la Congres cum s-a dus la CSM (cand a fost aleasa Haineala).
  Dar in alta ordine de idei, hai sa nu-l idealizam sau martirizam pe Blaga ca atatia ani de zle a fost bine merci in PDL…nu am auzit sa fii cerut Guvernelor Boc sa dea socoteala in Parlament sau nu a facut declaratii destabilizatoare atunci casnd era Boc pe cai mari….. daca se sfasie cainii intre ei, sa nu ii intrerupem….se merita unii pe altii.

 19. Corect titlul articolului,desi nu-mi pasa ca se calca pe bataturi iaca zic cate ceva,o fufa vuittontunata,cum e nutzica calareata,ii sufla in ceafa lui blaga,care nu este afectat de farmecele ei si de lumina pogorata de kill billa pedelista scoborata de pe calul alb inaripat,transformat acum in martoaga,sa ne imaginam cum vor sta prosternati si-i vor sorbi precum baconski ravasitul,”inteligenta”emanata de intalnirile de taina nocturne cotroceniste,de viziunile portocalice si alte pasteluri roz bonbon degajate de aranjamentele carnataresei ot plescoi!Daca vor sa-si puna definitiv partidu’pe butuci,au exemplul aluia mic cu capu’mare aurelian pntcdistu’,dupa cum se vede asta fac punand aceleasi personaje cu multe bube in cap,be my guest,vom urmari cum epava se scufunda cu marinar cu tot!Pe Blaga l-a trezit ratiunea,daca mai vrea sa aiba obiectu’muncii de partid,trebuie sa ia serios matura si forasu’si sa dea sanatos nu doar sa ridice praful,daca mai ridica aia vreo cruce pe nu stiu ce coclauri!Simte si Blaga ca basica nu mai este un obstacol greu de trecut,s-a dus vremea oilor pe miristi si calaritului pe orice apuci!.

 20. Se scufunda corabia . In ultima clipa isi vor da seama ca i-a ajuns blestemul unui popor umilit si saracit .

 21. Vestea buna e ca oricine va castiga pdl ramane in moarte clinica.
  Mi-ar fi placut daca USL-ul nu ar fi facut blat la cluj ca boc sa fie primar. Mi-e sila de tupeul micutului.

 22. Huo Basescu, Du-te In Padure Si Lasa-ne !

  Face ce face si Traienel, Fante De Obor si, atunci cand i se umple basica, nu se duce ca orice om cu bun simt la umblatoarea din fundul curtii, ci se descheie la ora de maxima audienta la slitz si incepe sa se descarce de pipilica pe tot ce este in jurul sau incepand cu Constitutia tarii, trecand prin ograda USL si terminand cu capetele supusilor sai, clamand din minaretul lu’ beunuteve dreptul tiitoarei sale de a conduce destinele zdrentelor ramase ale unui pedeleu’ iesit ciufulit de toti fulgii din ultima confruntare electorala.
  Cu alte cuvinte, Domnia Sa Magarila, continua sa nu dea doi bani pe prevederile constitutionale care-i restrictioneaza fara drept de alte interpretari prerogativele sale de presedinte in limitele impuse impartialitatii fata de partidele politice, situandu-l in banca de mediator intre acestea si, plin de cea mai nerusinata nesimtire, se erijeaza in agent electoral pentru ibovnica cu tocuri inalte si posete scumpe, zbierand catre pedeilistii care inca il mai asculta, ca duduia este singura solutie pentru supravietuirea a ce a mai ramas din aceasta caricatura de partid.
  In disperarea sa produsa de faptul ca in afara de tov.colonel Turcescu, micul ganditor mare din Gagesti, pelticu’ Cristoiu, si alti cativa scelertati incremeniti in fanatismul basist, nimeni in tara asta nu mai da doi bani pe zicerile sale, vesnicul indragostit de nurii pirandei vopsite urla cat il tine gura ca ce bine ii va fi pedeleului cu amanta lui la carma.
  In opinia mea ii va fi la fel de bine cum i-a fost organizatiei pedele Constanta sau Bucuresti, unde “blonda” si-a aratat calitatile de lider reusind in scurt timp sa puna pe butuci cele doua organizatii, insa asta tine de alt film.
  Cert este ca ‘mnealui o vrea pe Udrea sefa la pedeleu si cu asta, basta !
  Nastuplenia pe care n-o realizeaza zabaucul consta in faptul ca spre deosebire de momentul in care el era pe cai albi, iar pedeleu’ era in toate cele ce sunt si-n toate cele ce maine vor rade la soare, la momentul actual pedeleu este o poveste intrata in Parlament pe usa din dos datorita unei legi imbecile si chiar si asa nimeni din aceste resturi menajere ce pompos se autointituleaza partid politic nu mai pune botu’ la ordinele cotroceniste.
  Din toata polologhia fara cap si coada ce s-a vrut o emisiune de succes a tov.colonel Turcescu, pe mine m-au amuzat copios cateva aspecte. El presidente a tinut sa ne asigure ca tanti Udrea a intrat in politica cu posetele scumpe cumparate din banii lu’ Cocos proveniti din zugravirea carosabilului bucurestean si nicidecum din zvastul bagat de pitipoanca in banul public, uitand sa ne spuna cum a reusit datornica la BRD, Udrea Elena, sa scape de datoria de trei milioane de Euro fata de aceasta banca, imediat ce a fost unsa ministereasa la turism si a incheiat cu banca respectiva un contract de publicitate a turismului in Romania.
  Acesta ar fi primul aspect.
  Al doilea tine de inversunarea cu care chiombu’ il arata cu degetul pe d-l Ponta ca autor de plagiate care refuza sa demisioneze, in timp ce de picioarele lui atarna (cel putin din ce s-a facut public pana acum) ghiulele legate cu lanturi de ancora ale dosarelor Flota, Casa din Mihaileanu si cel de spalare de bani Casuneanu, fapt care se pare ca nu-l deranjeaza catusi de putin caci de demisie nici nu poate fi vorba, atata timp cat presedintii nu abdica (sac!). Tot de cascadorii rasului tin si argumentele prin care chiombu’ justifica mentinerea lui Morar ca interimar la Parchetul General si dorinta sa de a-l titulariza pe acest post, pe motiv ca Morar ar fi un star recunoscut de UE, drept pentru care cu el la carma procuraturiii avem toate sansele, nu numai pentru un viitor raport MCV favorabil, ci si pentru admiterea Romaniei fara nicio rezerva in Spatiul Schengen.
  Sa mori de ras, nu altceva!
  Pe de alta parte, daca liderii USL nu vad in aceasta noua iesire a bolandului in media o noua incalcare grava a prerogativelor sale constitutionale si pe cale de consecinta il lasa nesanctionat, sa-si faca mendrele pe nervii celor sapte virgula patru milioane de romani care l-au trimis in padure prin votul dat la Referendum, apai chiar ca nu inteleg ce este in mintea lor si cum sunt ei dispusi sa rasplateasca increderea alegatorilor romani care le-au dat in Parlamentul Romaniei posibilitatea de a face ce vor spre binele celor multi si batjocoriti de acest ticalos nesimtit si ipocrit.

 23. PENTRU DISPARITIA IN TOTALITATE A PARTIDULUI PADUCHEILOR PDLACI,IESIREA CA PRESEDINTELE PARTIDULUI A CELEI INTITULATE NUTZI COOR DE FIER WOOODREA ESTE NECESARA.

 24. După părerea mea,mai bine s-ar duce la vale amîndoi…inclusiv al lor partid .Dar înainte de asta ar fi super dacă…Blaga …ar da din casă… ar spune în sfîrșit adevărul despre toate matrapazlîcurile… pe care le-au făcut ….Băsescu , Udrea & compania… Acum în sfîrșit recunoaște că l-a susținut pe Băsescu la referendum….Ei…cum am suferit noi cei peste 7.5 milioane care l-am vrut demis … lasă să-și bage și el Blaga gheara în gît ca pițigoiul…să vadă ce simțim noi toți de atîția ani de zile…..Ce credea?…Nu știa ce-l așteaptă?…N-o pățiseră și alții înaintea lui ?…waw… ne așteaptă circotecă la …tv….și ..vor avea jurnaliștii subiecte din plin.

 25. Blaga ,trebuia sa stie ca basescu este un mare ticalos si ca ii distruge pe cei care l-au sustinut, cand nu mai sunt de acord cu el ,ii termina ! Blaga are ceea ce merita ! Despre Udrea …ce sa mai comentam…se vede cat de mult dispretuieste poporul,ea crede ca noi suntem prosti si nu ne mai amintim ca toate posetele ei sunt din banii nostri,ca toata averea ei este bugetul Romaniei !

 26. Ei, Marcus… cum să vadă Ponta și ai lui așa ceva ?…Abia ce făcu pactul de coabitare !Altfel cum naibii mai pupa Ponta postul mult rîvnit !!?

 27. daca papagalii nu au mai iesit in strada in iarna lui 2012…
  am stat ca fraierii la -30 de grade ca sa tinem ocupata Piata Universitatii pt cind o sa se incalzeasca ca sa iasa oamenii in strada si a mai iesit dracu…

  acum toti papagalii care au stat in casa cind noi infruntam bestiile de jandarmi criminali, sa stea si sa se uite la basisti cum fac circoteca in loc sa ne uitam cum stau pt toata viata in puscarie

  p.s. daca ieseam multi in strada nici basistii astia din usl nu-si mai permiteau sa preia toate hotiile de la securistul de basescu… acum stati si va uitati la circ cu buzunarele goale si burta lipita spate

 28. singurul aspect care ma intereseaza sa zic asa, in “problema” asta maghiara

  e faptul ca basau care e din nefericire presedintele jucator al roamaniei este la fel,poate chiar si mai mult,antiroman si buun prieten cu ungurii astia extremisti ce baga batul in gard.

  faptul ca tradatorul asta nenorocit e la fel de antiroman ca zbanghii aia unguri asta ma oftica.

  alminteri

  sa-isi arboreze ungurii steagu semuiesc si in baia comunala ca e fix … dati prea multa importanta subiectului in sine,mai important e ca basau si liota erau chititi nu demult sa desfaca tara si sa o dea ungurilor doar ca sa creeze haos si sa dispara in ceata.

 29. Și totuși Blaga încă mai bate cîmpii în continuare…Cică el a salvat —democrația!…Care democrație ? Aia de care și-au bătut joc el și ai lui cît au fost la guvernare ?…Acum îl doare că Băsescu ,o susține pe față pe madam Udrea….păi bre…. Udrea , o fi ea cum o fi… dar măcar arată naibii mai bine decît …un butoi de șuncă ca el… s-a lăudat că era primul pe scenă , cînd cu referendumul…păi nu te supăra , ..dar îți meriți soarta pe deplin ..Blaga…care l-ai susținut tu pe Băsescu de BLEG .. ce-ai fost.

 30. domnu corlatean sau cine e la externe,sa lase manuela deoparte si sa le dea flit hotarat unguroilor sa nu se mai amestece in treburile interne ale rpomaniei.
  se comporta de parca-s balegi de vaca astia ai nostri.

 31. Din punctul meu de vedere, “meciul e jucat” şi Nuţi (care nu-şi va lăsa genţile şi tocurile acasă – a fost aşa de pamplezie) este noul preşedinte al PDL. Ca şi în 2011, Blaga şi susţinătorii lui o vor lua peste ochi de la băselu. Cât i se umflau venele pe la gât lui “nea Vasile” astă vară de grija “socialiştilor” care atacau statul de drept şi instituţiile, dar cât or să i se umfle acum când Nuţi tocmai îi va băga un toc de pantof scump pe gât … tocul lui traian cel groaznic şi urât. Bucuria mea ar fi totală, dacă pe lângă tocul de pantof în bot pe care-l va încasa “nea Vasile”, pe lângă venele sale umflate, va fi “onorat” cu un dosărel marca “mărărel” … că tot a apărat el “nea Vasile” , statul de drept şi “independenţa” justiţiei faţă de cei 7,4 milioane de cetăţeni ai acestei ţări, care nici una nici două, li s-a sculat peste noapte aşa din senin, să atace statul de drept şi independenţa justiţiei. Deci, nea Vsile, din partea mea, “moarte uşoară” la matale la partid acolo. Important este să ştii matale să te laşi mort la pedeleau lu` matale acolo, că are grijă băse şi tanti nuţi să îţi cânte frumos veşnica pomenire.
  Altfel, nu fi prost “nea Vasilică” , fi cu ochii-n patru ca nu cumva USL-ul să mai vrea odată să atace statul de drept şi independenţa justiţiei. Vezi, din haznaua matale de acolo, să fii pe fază, poate sună băsu din corn adunarea ptr. repliere.
  Abia aştept s-o văd pe “tanti nuţi” triumfătoare şi cum te face de la brâu în jos. Tăvălitea-i în chinuri “nea Vasile” , vorba lui Mircea Badea !

  • va pasa de mortii astia ,cine castiga presidintia liotei basite?astia-s ca si morti,sa(NU)i fereasca dzeu de o razmerita ca le vezi capatzanile in pari. duca-se dracu cu partid si basau si udrula si tot,de s-ar omari intre ei sa ne scuteasca de efort.

 32. tre precizat ca injustitia asta s-a instalat statornic si in forma de clan mafiot pe fatza la varf decand basau e bulibasa,basau a imputit-o de tot.

  iar aia 1700 sau cati sunt ce vor sa se dezrobeasca cred ca nu demult au ales pe daniletzii si haimanelile alea de bunavoie sau au fost parasutati acolo?.eeh ce cinstiti sunt ei…

  coruptii lui basau trebuie maturati deacolo ca vindecarea sa inceapa,dar se vede treaba ca e imposibil.ne invartim injurul cozii fratilor.

  v-ati dumirit ce e cu regionalizarea asta sa ne luminati si pe noi sau astept pe dl dragnea sa ma lamureasca la vorbe grele?(da adorm la emisiunea aia).presimt ca si dl dragnea casa-mica e la fel de in ceatza ca mine,da’ sa facem regiuni nene ca asa trebuie,,landuri

 33. cui trebuie sa multumim ca in 90 l-a bagat pe basau in guvern,ministru?

  cum stateau ei revolutionarii emanati si se hodineau dupa lupte aprige cu terorici inchipuiti si ala se facea ca lucreaza,a zis unu’ baaaa stiu io un specialist maaaaare specialist BASESCU il cheama hai repede sa-l aducem si sa-l punem ministru in noul guven FSN,basina,feseneala fasaiala,normal,era deacolo.

  si uite tu ce a facut specialistul basina peste 20 de ani.

  • Le multumim din inima celor care l-au facut presedinte. Chiar nu se stia in 2004 ca jecmanise Flota? Treburile astea sunt calculate de smecheri da noi le tragem.

 34. Decebal către popor -George Cosbuc

  Viaţa asta-i bun pierdut
  Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
  Şi-acum ar vrea un neam călău
  S-arunce jug în gâtul tău:
  E rău destul că ne-am născut,
  Mai vrem şi-al doilea rău?

  Din zei de-am fi scoborâtori,
  C-o moarte tot suntem datori!
  Totuna e dac-ai murit
  Flăcău ori moş îngârbovit;
  Dar nu-i totuna leu să mori
  Ori câine-nlănţuit.

  Cei ce se luptă murmurând,
  De s-ar lupta şi-n primul rând,
  Ei tot atât de buni ne par
  Ca orişicare laş fugar!
  Murmurul, azi şi orişicând,
  E plânset în zadar!

  Iar a tăcea şi laşii ştiu!
  Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
  Să râdă! Bunii râd şi cad!
  Să râdem, dar, viteaz răsad,
  Să fie-un hohotit şi-un chiu
  Din ceruri până-n iad!

  De-ar curge sângele pârău,
  Nebiruit e braţul tău
  Când morţii-n faţă nu tresari!
  Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
  Când râzi de ce se tem mai rău
  Duşmanii tăi cei tari.

  Ei sunt romani! Şi ce mai sunt?
  Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
  Zamolxe, c-un întreg popor
  De zei, i-am întreba: ce vor?
  Şi nu le-am da nici lor pământ
  Căci ei au cerul lor!

  Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
  E rău destul că ne-am născut:
  Dar cui i-e frică de război
  E liber de-a pleca napoi,
  Iar cine-i vânzător vândut
  Să iasă dintre noi!

  Eu nu mai am nimic de spus!
  Voi braţele jurând le-aţi pus
  Pe scut! Puterea este-n voi
  Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
  Că zeii sunt departe, sus,
  Duşmanii lângă noi!

 35. parerea mea e ca ii atribuiti sentimente omenesti animalului asta slut.

  nu iubeste nici o udrula,asta nici familia nu-si iubeste,asta e tipul de “om” ce ar face orice ca sa-si scape pielea,va zic eu la o adica asta rupe usa si calca si pe progenituri si pe nevasta si pe orice numa sa scape

 36. Chestia asta cu regionalizarea..nici pe mine nu mă prea dumirește…sună cumva a proverbul ăla —Țara arde și baba se piaptănă.– Mai bine s-ar ocupa Dragnea și ai lui ciraci , care au făcut atîtea promisiuni.. de noi locuri de muncă … pt cetățenii acestei țări…de medicamentele care încă lipsesc din spitale… de ..rezolvarea cazurilor de malpraxis.. care culmea se înmulțesc pe zi ce trece ,tocmai pt că celor vinovați nu li se întîmplă nimic…nu li se ia dreptul de a profesa ..și nici în justiție.. că s-a văzut că un proces a durat 5 ani…și mai sunt atîtea alte probleme urgente de rezolvat cu prioritate… Chestia cu regionalizarea a plecat de la Băsescu ..și văd că e mare zor pe Dragnea și Ponta să satisfacă repede doleanțele …lu ăla .. dar doleanțele celor care i-au ales… au cam rămas de izbeliște…de aia și Băsescu, acum își bagă iar nasul unde nu-i fierbe oala… că , de … dacă a mai făcut înainte asta de ce n-ar face și acum …și culmea , zice că tare și-ar mai dori o suspendare !…Își bate joc Băsescu de Ponta , Dragnea și ai lui, cum vrea mușchiul lui…și ăștia îndură că de…. au făcut un pact…..cu ….Diavolul oare???

 37. Probabil de-aia se și hilizea Băsescu cu Orban la Bruxelles.. că i-o fi zis lu ăla ..stai liniștit că am pus băieții să se ocupe de regionalizare ..și cît de curînd Ținutul Secuiesc ..eventual și Ardealul cu totu.. trece în ograda voastră.Că altfel nu-mi explic .. arborarea steagului secuilor pe clădirea parlamentului ungar… Or fi știind ei , ceva ..că nu degeaba ne persiflează întruna și tot ne calcă pe bombeu.

 38. Astept cu nerabdare o zi in care acesti doi satrapi sa fie cu adevarat trasi la raspundere pentru problemele grave pricinuite cetatenilor romani pentru incompetenta si analfabetismul de care au dat dovada. Romania a avut si va avea mari probleme din cauza lor. Dar vine curatul USL si ii salveaza. Asa-i in Tenis

 39. Și în final nu mă pot abține să nu cînt … cum fac copii….BLAGA SE OFTICĂ, ..BLAGA SE OFTICĂ,…..

 40. Sunt chiar curios sa vad rezultatul bataliei asteia intre doua cadavre politice.Oricine ar castiga,sper ca PDL-ul sa dispara si sa ii vad pe toti nenorocitii astia portocalii la puscarie.
  Intarata-i drace ca si mie imi place!

 41. Bine ar fi ca acest cadavru, in descompunere si urat mirositor(PDL), sa fie ingropat cat mai repede si cat mai adanc, iar cioclii Basalau, Blagalau, Udrina, Bo(k)ul sa dispara si ei odata cu cadavrul.
  Intrebarea dvs din final ” Cine va castiga batalia in PDL; Basescu sau Blaga ?” are un singur raspuns sigur Udrea, care e sprijinita (din toate punctele de vedere), de hotul hotilor, celebrul JON(javra ordinara nationala).

 42. O miscare inteligenta din partea lui Basescu ar fi sa forteze suspendarea, sa’si maximizeze scorul (probabil el spera undeva la 33%), sa fie demis si sa revina in fruntea PDL cu speranta de tractare a celor 33%.

  Imi pare singura posibilitate pentru ca PDLul sa’si revina, macar si temporar.

  Din punct de vedere al pericolului penal, Basescu fie se confrunta cu dosarele in doi ani, fie in cateva luni.

  Fie are imunitate de la americani si atunci chiar n’are nici un sens sa ramana la 3coceni, sac de box pt USL fara a produce nimic pentru pedelepre.

 43. Nutzi nu iese acum dar dupa Congres ies dosarele.
  Pina la finalul anului procurorii isi vor face brusc datoria, PDL va fi curatat de unii, altii de frica vor cirmi unde trebuie si – surpriza – vine Boc, executant perfect care-l face candidat pe MRU.

  Blaga are 2 variante, ambele loose-loose: ori pleaca acum si uitam, ori mai tirziu dar cu consecinta mai grave la banutzi si libertate pentru multi.

  Pronostic: MRU candidat al PDL. Nutzi nu conteaza, e fake, iepure.

 44. Lasatii mortii cu mortii(/pdl-ul)Si ocupati-va de cei vii Radule USL-ul care parca-s morti si astia.Ca daca mai continuati cu mortii s-ar putea sa-i inviati si pe vii sa-i ingropati.70 la suta putere USL-ul si lucruriile merg din rau in mai rau.Acelesi probleme pe care ei refuza sa le rezolve.

  • marinelu, las-o mai moale. base e inca stapan la csm. Pana nu se rezolva lucrurile acolo, nu vom avea o justitie corecta si implicit un trai mai bun, daca intelegi. Ce probleme refuza USL-ul sa rezolve ?

   • Pai daca USL-ul face justitie dreapta intra la gramada la puscarie si ai lor si ai PDL-eilor. Ca tot se dau la Antene acum smecheriile PDL-eilor. Pai ei toti sunt penali. Au jecmanit la greu. Udrea a jecmanit fonduri europene. De ce nu se face nimic? Sau au furat legal?

    • citizen,
     tu chiar nu pricepi ca nu se atinge nimeni de udrea, cat timp morar e inca sef la dna ? Tu nu vezi ce se intampla la csm ? Nu vezi ce lupte se dau pentru numirea noilor sefi la dna si parchet general ?

 45. “Cine va cistiga batalia in PDL : Basescu sau Blaga?”

  Monica Macovei. E singura mutare pe care basescu o poate face sa salveze PDL. Daca in tara suportul a devenit minuscul, ar putea incerca sa se salveze castigand sustinerea celor din UE.

 46. Greselile pe care le faceti sunt din graba? Aproape toate articolele contin greseli. Trebuia sa va spun. Chiar daca nu-l publicati ar trebui sa va corectati. Aveti greseli si cand raspundeti comentariilor

 47. TIMPURILE SE SCHIMBA MEREU,DEPINDE DE NOI INSINE SA NE FIE BINE PE VIITOR,DEOKAMDATA NU SA DESCOPERIT SOCIETATEA PERFECTA.

 48. Imi umple sufletul ce se intampla la portocalii, dar ce ma ingrijoreaza cu adevarat e psd-ul si Ponta. Ponta care aseara vorbea din nou de pact si de cum nu vrea el sa incalce pactul, aghiotantul Corlatean care se miorlaia la Cristoiu, la B1TV.Ponta se va prabusi rapid daca continua asa

  • adel,
   din punctul meu de vedere, Ponta a rupt pactul aseara, cand l-a facut pe base mincinos, ceea ce e foarte corect. Oricum, a fost initiativa lui base, semnarea acelei hartii, dupa cum a si declarat (dovada sta si faptul ca o flutura in vazul intregii lumi la televizor), deci nu Ponta a cerut coabitarea.

 49. Blaga pierde oricum pentru ca este, paradoxal, cu un pas inainte. Chiar daca se bucura de sprijin intern(din ceea ce se spune in public) el n-are nici o sansa sa castige europarlamentarele si prezidentialele din 2014. Astfel incat tot o sa fie obligat, de bunul simt sau de presiunea adversarilor, sa-si depuna mandatul.

  Asa ca tot gruparea care i se opune o sa castige in cele din urma. Insa nu cred ca Udrea o sa fie castigatoarea. Nici nu cred ca se gandeste in mod serios sa castige pentru ca oricum partidul nu poate creste cu ea. Cred ca urmareste sa faca presiune, pe modelul PSD, Nastase, Iliescu vs Geoana, pentru a netezi calea unui al treilea, prezidentiabilul stiut de Basescu care sa-i garanteze si ei un loc in viitoarea structura de conducere.

  Asta daca nu se intampla o schimbare la parchete in cele din urma si ajuge sa dea cu subsemnatul asa cu merita.

 50. 1.Blaga 50% sanse.Plusuri:Mai bun organizator.Minusuri:A pupat dosul lui ZEUS …pe ascuns. 2.UDREA 40% sanse.Plusuri:A pupat pe fata…”noi suntem urmasii lui Traian” si pe …dos si va avea sustinerea totala a lui ZEUS.Minusuri:Va obtine voturi numai de la cei cumparati/platiti.3.MRU 10% sanse.Vaca Kobe il va urmarii….toata viata.

 51. Glumim, glumim, dar mi-a soptit o turturea ca Presu i-ar fi facut lui basexu o sugestie despre cine ar trebui sa fie prezidentiabilul PDL. Seeeever Voinescuuuu! E tanar, licuricios, bun de gura si telectual, a mai si miscat in front, ce conteaza ca i-a tinut de sase Robertei la ciordeala din Parlament. Atata doar ca pt. a-l aduce pe tiganul cel razbuzat ca candidat, trebuie ca in fruntea partidului sa vina Nutzi. Mie mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe basexu ce cadou frumos i-a facut de Ballantine`s Day: cel mai frumos cadou din lume, sefia de parid! Manca-i-ar mama pe ei, cum se iubesc ca doi porumbei!

 52. Carla:
  Eu am iesit de multisor din sistem. Multe din informatii nu le stiam nici eu. Dar , daca e transparenta , sa fie. Atunci cand se cartografia din aer , stiu ca erau restrictii la anumite zone , se masca tehnica si pozitiile , se evitau miscarile de trupe si tehnica. Apoi , erau multe date “interzis la publicare”. Posibil sa ma fi impacientat din reflex.
  Stima !

  • Si nu cred ca dau dovada de infantilism daca arat unor postaci cu ce se ocupa armata. Poti mentine in sistem un militar pana la 65 de ani ? Nu vorbesc de generali , lectori , cercetatori etc..
   Aproape un sfert din colegii activi din 2003 au murit. Majoritatea in jurul varstei de 50 ani. Si aveau conditie fizica berechet. De la psihic pleaca totul; Raspunderea , lupta cu secundele , neajunsurile , lipsa de perspectiva.
   Reconversia in sistemul civil este nula. Daca esti din domeniul informatii , ai o sansa. Cine angajeaza rachetisti ? Poate PSL-isti?
   Raman cu amintirile . Ce urmeaza dupa mine?

  • @pedros
   Sincer.. și mie mi s-a părut cam multă transparență și inconștiență pe forumul respectiv. Practic, le-au oferit „băieților răi ” informații complete despre tehnica militară, inclusiv locație și coordonate. Poate cine știe, or fi fost „scăpate” aceste informații cu scopuri precise. Cât despre reconversia profesională, cred că aceasta este o problemă ce se regăsește la toate categoriile profesionale.Și-ți dau dreptate! Am observat că o parte din cei care au ieșit din sistemul militar încearcă să facă politică, tocmai pentru a se menține activi și utili societății. Ei bine, oricât de multă carismă ar avea și un discurs bine ticluit, niciodată nu vor putea fi buni politicieni. După ce ai trăit o viață întreagă cu o anumită conduită și principii este greu să înveți, să înghiți, chiar și un „crocodil”(după cum spunea dl. academ. Giurescu).

 53. udrea sef =pdl disparut de pe scena politica ,sigur se discinde ,nu vad oameni curati si priza la public .
  cei tineri trebuie sa faca ca sovietici cind au denuntat crimeli lui stalin .

 54. …de la popor, pdl nu este mort, de la alegeri a fost in agonie, acum a intrat in transa.

  intr-o buna zi, Ponta san, zise cu intelepciune,din intamplare, udrea este basescu in fusta. basescu intelept, nu crede in coincidente, de teama sa nu il confunde lumea cu ea, isi face repede caracterizarea, el, este un politician de forta, inteligent s.a.m.d.

 55. In ce priveste pdl-ul ,faca ce or vrea. Mi-e indiferent , vin ai nostri -pleaca ai nostri. Un an de zile am servit , cu regret , pnl-ul.
  Adunari , propaganda , cutii postale , lansare de carte ..
  Cand m-am convins de “curvasaraie” , am anuntat franc , pe presedintele organizatiei de cartier ca ma retrag. Raspuns sec: Ai un serviciu ,te ajut sa nu-l mai ai. Nu avea nicio treaba ! Asa ca , prefer sa nu discut subiecte politice .
  O nedumerire ! Daca procentual , majoritatea parlamentarilor ridica mana la semn , ca in trecut, unde e dezbaterea de idei?
  Care e diferenta intre cei 600 si curtea constitutionala , care voteaza tot prin majoritate?
  A!? Sunt reprezentantii din teritoriu ! M-am prins! Scuze!

  • Stai sa va spun eu cum am auzit ca sta treaba intre ei. Cica cei de la putere iau 60% din cascaval si opozitia ia 40%. Oricum am da-o poporul este jecmanit.

   • Ma infioara lucrurile asupra carora nu poti interveni .
    Yalta , din nou ? Tot pe un servetel de hartie ?
    “Fara aluzie” , la miezul noptii?
    Nu se mai tem de romani. Li se garanteaza siguranta. De cine?
    Da Doamne sa gresesc !

 56. De la Basescu citire ;Lenuta Udrea sa as-i mai scurteze tocurile de la pantofi cei scumpi ! (sa ancalte opinci )
  Sa mai lase posetele cele scumpe acasa !(sa poarte papornita )
  Sa nu se mai anbrace an rochii provocatoare ! (haine de la seconhend )
  Sa ajunga Presedinte P.D.L. sa aduca Partidu acolo unde ai este locu?
  Adica ,sa se aleaga prafu si pulberea .
  De la mine citire ;Sa-i vad pe totii la “brutarie”.

   • Si ca o “completare la completare”; ” Traiectoria meteoritului din Rusia, un pericol pentru România. Scutul de la Deveselu este neputincios în fața meteoriților, susține un expert
    Sursa: DC News
    Asta ca sa fim cat se poate de clari…

 57. … de la popor, TB a plans la capatul duhovnicului sau,Serafim Man( Dumnezeu sa-l odihneasca): probabil ca a apucat sa-i vesteasca ultima prorocie…

 58. Atitudinea elitei politice din România în cazul steagului secuiesc riscă să afecteze grav cooperarea cu Ungaria, afirmă ministrul ungar de Externe, Janos Martonyi, citat de MTI. Martonyi a mai declarat că presa din România a jucat un rol crucial în dramatizarea cazului arborării steagului secuiesc, subliniind că au putut fi auzite şi voci moderate.
  Sursa: RTV
  Adica scarbele astea de politicieni din Ungaria o dau la mangleala. Adica tot noi, cei care suntem calcati pe cap de capeteniile maghiare infiltrate in Romania doar pentru a o distruge, suntem cei ce gresim ? Nu nene. Relatiile cu Ungaria trebuie puse la punct, iar un punct sa fie acela unde sa se specifice ca orice cetatean ungar care va atenta la siguranta nationala prin insemne si alte prostii d’astea, va fi incarcerat. Politicienii ungari sa taca ! Ei sunt raul Europei Unite.

 59. Cand va putrezi hoitul toti marii politicieni ai PDL-ului vor fi in USL. Ca doar nu i-a lasat la greu USL-ul au facut si blat la alegeri sa intre in parlament toti looserii din PDL.

 60. Prostul de Blaga chiar credea ca baselu il va sustine,sau macar sa nu se bage in partidul lui?….fraier Blaga asta….baselul,intotdeauna tradeaza …uita ca datorita lui Blaga mai este la Cotroceni…chiar daca nu-i place de Blaga,se putea abtine dracului…Dar base TRDEAZA si nu m-as mira sa-i ,,rupa capul “lui Blaga …si asta numai de dragul curvei de Udrea

 61. Fostul premier Adrian Năstase scrie sâmbătă pe blogul său că după arborarea steagului secuiesc pe Parlamentul Ungariei se cere ”înghețarea acțiunilor parlamentare bilaterale până la revenirea la situația de normalitate”.
  Sursa: DC News
  O parere cu care sunt de acord. Ba mai mult… Cei ce atenteaza la siguranta natioanala sa fie judecati si condamnati conform legii.

  • Bombonel sa taca ca le-a intors dosul sa-l execute.Dupa ce i-a tinut alaturi de el si ermis multe si nevrute si dat drepturi .Acuma face pe fata mare.Sa taca si sa faca un bine poporului.Sa isi vada de case si familie.Maidorea si 10 bani pe paine impozit pt irigatii .Asta nu are obraz si rusine ca majoritatea politicieniilor.

 62. “Război deschis în PDL” ..in “partidul”pdl se da lupte grele cica,

  falcoasa udrula vs. falcosu bleaga iar principalul actor batrana cocarla neagra basau.

  totusi e bizar sa vezi ca acesti paraziti isi vad de viata in continuare,mananca,kk,bas,umbla plini de aur si zorzoane in hardughii de lux,
  au partid,au parlamentari,basau e presedinte in continuare,au “activitate politica” uite acum isi aleg presedinte de “partid” ,

  chiar daca “afacerile” nu mai merg cum mergeau nici nu au saracit dat fiind ca zeci de miliarde s-au evaporat in “perioada de glorie” basita,deci lucrurile decurg normal intr-un cuvant pt. ei

  si te intrebi de ce?

  de ce nu le-am organizat noi,mai demult,astora un “congres” in piatza cu funii si pari,ca vaz justitia se crampona in steriletz si haimaneala si in nashu’ si gaoz

 63. Iata ca insasi „Trompeta Palatului”, Ion Cristoiu, ridica incet-incet valul care acopera trocul facut de Ponta cu Basescu. Astfel, referindu-se la subteranele Acordului de coabitare, jurnalistul-traseist consemneaza in „Gazeta PDL”(Evenimentul Zilei), urmatoarele:

  „Traian Băsescu semnalase USL că nu-l vrea pe Victor Ponta(imediat dupa alegerile parlamentare – n.a.). Dar nu pentru a obliga USL să se lepede de Victor Ponta – ar fi fost un guguştiuc politic dacă ar fi crezut că e posibil aşa ceva –, ci pentru a putea semna Acordul de coabitare.
  Fie pentru a-l face pe Victor Ponta să semneze, ştiind că iresponsabilul vesel e în stare să semneze orice – şi un document prin care devine maimuţă –, numai să rămână premier, fie pentru că între cei doi era o înţelegere secretă, de exagerare a disensiunilor, pentru a face gruparea Antonescu-Voiculescu să accepte Acordul de coabitare, gîndit mai demult”.

  Cu alte cuvinte, Victor Ponta este – si intr-un caz, si in altul – vinovat de faptul ca Traian Basescu va mai „coabita cu romanii” pina in 2014! Daca lui Victor Ponta i-a fost teama ca Basescu nu-l va nominaliza ca premier, înseamnă ca va avea tot timpul „in singe” perfecarea de intelegeri facute numai in scopul sau personal si in detrimentul tarii. Mai grav este faptul ca s-ar putea ca intelegerea Ponta-Basescu sa existe inca de la inminarea primului mandat de premier(aprilie 2012), caz in care mai mult ca sigur ca Ponta i-a garantat lui Basescu imunitate totala, concomitent cu conservarea tuturor liderilor marcanti ai PDL agreati de actualui presedinte al coloniei. Chiar sa fi stiut si Crin Antonescu de acest troc mirsav?

 64. Indiferent cine castiga, pedelateii sunt terminati. Cu Nutzi in frunte sigur vor avea victorii multe, iar cu buldogul care n-a castigat in viata lui o alegere uninominala… si mai si. Cred ca si porcina sasie de la Cotroceni isi da seama de asta, dar nu vrea sa o lase pe Nutzica fara jucarii acum inainte de plecare. Dupa ce s-a lamurit cu “marele” MRUnguent si l-a aruncat ca pe un plasture folosit, mai incearca si el cate ceva. Oricum, cred ca singura lui grija este sa isi faca rost de un procuror general intelegator (vezi lupta care se da la CSM), ca sa isi asigure batranetile, pe care e in pericol sa si le petreaca intr-un loc racoros.

  • Am vazut poza cu plancarta aia unde scria “JOS DISCRIMINAREA, JOS RASISMUL”. Pai mai rasisti decat aia care zic “hiari-a dreq da rumanca” nu este nimeni in Romania.

   • Cultura ,muncii,a cersirului,hotiei,puturosenii,facutului de copiii,plansului ca sant discriminati,scandalului pe strada si spitale cu sabii si topoare,jefuitului,umlerii cu gunoaioe unde traiesc,galagiei,injuraturiilor si juraturiilor.

   • Romanii sant cei mai discriminati.Dar politicieniilor si televiziuniilor le e frica sa puna asta in discutie.Sar aia de la CNDC comisia anti-Romaneasca si unele huonegeuri .Serviciile ar trebuii sa vada ce hram poarta unele huonegeuri mai ales alea cu banii lui Soros.

    • Pai nu ca la noi e cu “diplomatia”. Adica lasa-ti poporul sa fie calcat pa cap si fii diplomat cu jegurile. Cam asa se intelege democratia in Romania.

    • Cei ce ne-au lasat prada inculturii, dezbinarii, somajului, umilintei, foametei si mortii, sunt “europeni” si “democrati”… Altii sunt rasisti, anti-semiti, xenofobi, extremisti si anti-europeni. Lazlo Tokes este cel mai european din Romania la ora actuala. Asa au considerat romanii (ca prin votul lor a ajuns PDL in ditamai procentul in P.E.) de 23 de ani.

 65. In aceste momente solemne, in care Vaticanul are emotii in reconversia corecta si avantajoasa a sumelor cash din Rezervele Federale SUA (Rotschild, Rockefeller, Morgan) la introducerea cipurilor 666 (la desfiintarea monedelor) si la introducerea controlului total si perfect, Daniel, cel care si-a dat acordul pentru cipuri a transmis un mesaj de solidaritate si pace, de progres spre noi culmi de realizare a economiei globale. Este de asteptat ca urmatorul Papa sa nu fie unul eficient, pentru ca, altfel, nu va mai putea fi ultimul. Prezicerile lui Nostradamus mai mentioneaza de distrugerea Romei (dupa Turnuri, Londra, Madrid, urmeaza Roma, Berlin, Paris…). Papa ar fi spus sa nu ne mai dea zapezi si seceta (cu ajutorul extern prin HAARP) si sa se caute un urmas negru si paros al lui Base (ca celelalte calitati specifice Fiarei au fost intruchipate indeajuns de Base). De asemenea, i-a urat un trasnet si lui Base, eventual, cu eficienta mai mare. Papa a mai fost intrebat, daca Nuti este reincarnarea Mariei Magdalena sau a lui Iuda. In final, Papa a spus sa nu se dea inca publicitatii date despre baza extraterestra de sub Sfinx, din Bucegi, date care ar discredita catolicismul si pe Iluminati. PS: Petre Romanul si la noi a avut mana rea, l-a bagat pe Base in politica.

 66. http://www.dcnews.ro/2013/02/ambasadorul-avramescu-a-cerut-renuntarea-la-cifru-corlatean-il-cheama-la-bucuresti/ Acestelement care guita ca in Secuime sa aiba ambasade,politie ,autonomie inca mai este ambasadot in Finlanda.Acest anti-roman. USL-ul a venit la guvernare fara sa stie ce vrea si fara nici un plan viabil t Romania.Un fel de ii fraierim pe naivi cu papagalisme castigam apoi om vedea.Interesant ca Corlatean specifica ca avem probleme cu cativa cetateni in Finlanda.Da TIGANI care cersesc si isi trimit ouradeii la furat.Parca le e frica sa zica.A fost si un articol despre ,,fratii,, nostrii romi si Helsinki.

 67. Pentru mine nu conteaza cine va castiga batalia pentru sefia PDL pentru simplul motiv ca nu i-am votat niciodata si nici nu o sa ii votez vreodata, de vor mai exista in anii urmatori ca partid politic.

  • Cum sa votezi un partid cu un derbedeu tradator de tara care ne-a lasat fara flota,petrolul si gazele date OMV-ului aici si puscariabilul Nastase are vina fiind Premier.Unul care a pus osul la nenorocirea CFR-ului ma refer la Basinel.Cum dracu sa votezi asa ceva trebuie sa fi batut in cap.Dar nici USL-ul stiind ca acolo-i Ilici,Nastase trupa de soc care au institutionalizat coruptia si ,,privatizat,, viitorul Romaniilor.PNL-ul si asta-i bun de pus la rana cu ai lui ,,liberali,, pe spatele bugetului si bogatiilor tarii.Tariceanu sub nasul lui Romania a pierdut 2 miliarde dollari ,fundatia Gojdu.Tradator ordinar si asta alaturi de Basinel si MRU agentul coada de topor.Si petrolul din latoul Marii Negre tot tradatorul Tariceanu l-a jucat ca pe averea lui tat-su si mumasa.

  • Lasa ca si romanii cumpara la benzina de nu se mai vad unii cu altii din cauza volumului ei. Ia sa mai umble si pe jos sa vezi ce ar scadea pretul benzinei imediat. Dar e greu sa traiesti fara “drog”.

 68. cadavrele pdl dela morga cotrocenii,la kapela cu udrea ,basescu , haineala ,morar,macovei,eba,ioana,maria,mircea basinosii hotii sa le cante popa sa le ia averea curand ca blaga va castiga detasat chiorule

Leave a Reply