Coperta Catavencii de azi

4 COMMENTS

 1. Romania intotdeauna a pierdut pe mana infractorilor politicieni si corupti! Ciuma rosie pesedista ca si comunismul de unde isi are adanc radacinile a distrus poporul roman!

 2. Vad ca azi daca esti sef de partid nu mai trebuie sa-ti cumperi o insula,o delta,un munte,o plaja…E mai simplu,dai HG ca o transferi la CJ iar de acolo o da in concesiune (adica exclusivitate in administrare) firmei pe care o controlezi.Economisesti cateva mulioane de euro.Dupa care mai tragi niste parandarat si niste fonduri destinate dezvoltarii judetului si ai amenajat respectiva locatie,esti un nabab nimic altceva.Totul e legal.Inainte se dadeau legi care sa asigure un echilibru in societate,sa beneficieze toti cetatenii de efectele lor.Doar comunistii le-au strambat.Acum legile se fac sa acopere hotiile unora.Daca ceva este legal nu inseamna automat ca e corect sau drept inseamna ca hotia aia a fost de fapt acoperita de lege,asta inseamna.Lege data acum,de ei.

  • Te felicit pentru rationamentul tau, am crezut ca te-ai lasat pacalit de grecu, morsa si ciuvica. Ma bucur ca sunt privitori de antena3 care nu pun botul la manipularile postului.

   • Mult, mult prea putini. In plus, postul isi apara propriile interese care nu pot fi decat egale cu ale parnaiasilor. Este ‘ratiunea lor de a fi’. Lumea interlopa, parnaiasi politicieni de mica si mare anvergura, alti membrii ai acestei mizerii generale propagate de politicienii pesede si alde sunt clientela si mediul in care se simt bine. Greu cand esti dator-vandut la patron!
    P.S. In mod cert, comment nepublicabil. Dl. Tudor trebuie sa apere cu orice pret Belina, puscariasi si viitori parnaiasi, daca se intampla o minune si scapam de aceasta pegra politica. Evident, nu se va produce minunea. E prea multa prostie alimentata si de acest post, fiindca ‘tara te vrea prost’, prin tara intelegandu-se pesede, alde.

Leave a Reply