Sorin Grindeanu are 43 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică, Secţia informatică, a fost viceprimar al Timişoarei.

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia înformatică.

În 1999 a avut o bursă Tempus pe o perioadă de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, în domeniul statistică socială, iar în 2001 a făcut specializări în domeniul : Educaţia adulţilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

În perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, din noiembrie 2001până în ianuarie 2004 a fost director la Direcţia pentru Tineret şi Sport Jud. Timiş, în următorii trei ani a deţinut funcţia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de câteva luni, în 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 până la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primăria Timişoara, conform Mediafax.ro.

Este membru PDSR din noiembrie 1996, a deţinut mai multe funcţii în organizaţia judeţeană de tineret, iar în decembrie 2003 a devenit preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş, până în prezent fiind prim-vicepreşedinte de filială, lider al PSD Timişoara, iar duminică a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Timiş.

În perioada 2004-2008 a fost consilier local la Timişoara.

10 COMMENTS

 1. SRI, ce dreac! Prima propunere facuta de Dragnea a fost joc scenic, la masca! Ca sa-l poata propune pe SRI-st la a doua si sa para ca e o propunere normala, care sa si fie acceptata de toata lumea! Tactica de doi bani speranta! Normal ca nu putea sa il propuna pe SRI-st din prima, ca dadea rau de tot, ce dreac!

  P.S. Culmea ar fi ca Ciolannis Ghinion sa-l respinga pe SRI-st!!! Cum dreac?! Militia……. Romania si securistii, ce dreac! Caz closet! Restul e cancan.

 2. are ticuri faciale gen Coldea – dar nu chiar in halul ala, are o frazare si pune accentii ciudat, gen Iohannis – dar nu chiar in halul ala si are si detasarea atingerii inconstiente a nivelului de incompetenta gen Ciolos – dar nu chiar in halul ala. Probabil ca aici e si adevarul, e cite putin din toate; pare sluga perfecta, chiar la mai multi stapini.
  Ura, avem guvern, conform zicalei “fi atent la ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se-ntimple”

  Cea mai amuzanta treaba din lunga infatisare de aseara a fost momentul in care Dragnea juca rolul intransigentului si declama: “vinovat nu e SRIul, ci cei care nu l-au controlat”. Alaturi statea Sorin Grindeanu, fost membru in comisia de control a SRI, 🙂 adica unul dintre “vinovati”. Situatia e dovada vie ca Dumnezeu nu loveste cu parul…
  Gidea, jurnalist perspicace si amabil, a trecut la altele.

 3. Biografia lui Sorin Grindeanu = SRI.

  P.S. “Este cazul sa separam apele, sa separam serviciile de politica” – Liviu Dragnea, PSD. Curat-murdar, coane Fanica! Da-o dracului de-aici, ca nu mai votez in viata mea! Dragnea a facut prima propunele la misto ca sa poata fi respinsa, dupa care sa poata sa-l propuna pe SRI-st si propunerea sa nu mai para atat de ordinara, la fel cum ar fi fost daca il propunea din prima pe fostul membru in comisia de control al SRI-ului si cursant la Academia Nationala de Informatii, pe acest cinstit si brav patriot la ordinul neamului roman, pe numele lui de mare patriot Sorin Grindeanu. Duceti-va bai nene cu toti securistii vostri SRI-sti acoperiti din presa si din politica, ca ne-am saturat definitiv pe viata, lasati-ne cu harneala! Pa, pa

 4. Ciolannis Ghinion mai asteapta putin pana sa faca nominalizarea ardeleanului fost membru in comisia de control al SRI-ului pentru ca acum e noapte la americani si trebuie sa primeasca niste telefoane de la stapanire si deci va mai dura putin. Pa, pa

 5. Sorry! 🙂 🙂 carnea e de la partid dar varza le-o aruncă în curte ocupantul! Departe de profesioniştii anteriori(e cam echivalentul sau competitorul după modelul care e mai încăpăţânat, sau plimbăreţ de vorbe dacă nu incapabil/manipulat sau cedează să iasă din rahat) scuze pentru analiza! Anul 2017 e mai norocos pentru el deşi în mai(05) va fi lună de”mi-e milă de el” apoi(iunie-iulie-august) îşi doreşte din toată fiinţa lui să finalizeze cu încăpăţânare etapele(3 la umăr) pe care şi le propusese dar energia e la cotă alarmant de scăzută! Şanse de a preda locul de muncă în aprilie sau octombrie. Nu este bine domnilor dar e problema voastră! Oricum: mult succes şi să nu plece în decembrie în vacanţă precum face ocupantul principalului scaun al ţării!
  Apropo: NU ACCEPTAŢI COMPROMISURI!
  Se doreşte forţarea acceptării unui premier şi guvern din resturile votate la talpa broaştei!(am scris de la prima consultare…medicalo-cotrocenistă)

 6. Off-topic:

  Presedintele Ghinion (SEFU’ statului, cica), a zis ca nu desemneaza astazi. Trebuie sa vorbeasca cu americanii, el fiind executant (normal, suntem stat “suveran”, cica). Americanii acum sunt in vacanta de sarbatori. F. complicat! P.S. Oricum, nominalizarea e beton, un fost membru in comisia de control al SRI si fost cursant la Academia Nationala de Informatii. Tare! Rezulta ca prima propunere a fost facuta oricum la mascare! Romania, caz closet! Restul e cancan. Sal

 7. Biografia d-lui Grindeanu este unul cum se spune, beton. Este un om tanar, pregatit si sper sa se ridice la nivelul de responsabilitate al acestui post extrem de solicitant, cel de Premier, mai ales ca asteptarile sunt mai mult decat imense. Sa vedem ce spune Jupanul, mai ales ca au avut discutii.

 8. Aho, aho, copii si FRATI, / Printre boi v-amestecati; / Sa nu va deconspirati / Si cuvantul mi-ascultati: / S-a sculat, mai an, Badica Traian, / In „Zarea” lung s-a uitat, / Ca s-aleaga loc curat, / De arat si semanat. / Apoi, s-a reinventat. / Pe scari el ne-a adunat, / Interviu la toti ne-a dat. / Nuti, cred ca l-a lasat. / Dar dosare a luat / Si lui Klaus i-a pasat, / Cate un subiect mai gras, / Ce lucrat e, pas cu pas. / DNA-ul da navala, / In frunte cu Portocala. / Cel vizat mai mult e Ghita, / Vor sa-l bage la „Portita”. / Acum, in prag de Nou An, / Guvernul Soros Dacian / Ar fi vrut un nou „program”: / Sa mai stea vreo doua luni; / Ne-ntrebam: „Oare-s nebuni ?” / „Rosia”, Gazul metan, / Sa le dea in Manhattan… / Plati catre sustinatori, / Tiruri libere in vami. / Sa va zic si sanatate, / Irimescu-avea dreptate ! / Daca-am zis de sanatate, / Cu organele, mai frate, / E o treaba „pe la spate”. / La Viena au ajuns, / Unde lebede-am rapus. / Dar sa vezi ce-i cu padurea, / Cand se taie cu „orarul”; / Iar, in sprijin, cine vine ? / Tocmai, Klaus Padurarul ! / Multi buhai, acum, si capre, / Iar cand ursul ne apare, / Ne gandim noi toti la scena / Cu „actorul” Malaimare. / „O, biet actor ! / O, biet artist ! / ROLURILE MOR, / Viata e un teatru trist !” Frunza verde de dudau, / Intrebati pe Chichirau: / ” O sa fie si mai bine !” / Nu mai manati, mai FLACAI, / C-aveti prea multi zurgalai !
  PS: Cu Sorcova, dupa 21 ianuarie ! (dupa Boboteaza, pe stil vechi)…

 9. S.G., datorita specializarii, ar putea clarifica stufarisul de la Evidenta Populatiei, in care se afla suplimentar peste 1,5 milioane de votanti. Papagalii care intretin aceasta disfunctie, au ajutat, deci, si Rederendumul 2012 ! Cel mai simplu, se scade procentajul fix al minorilor, minori care nu voteaza ! Asta e cea mai simpla proba. Se mai pot adauga si basarabenii, 500.000.

Leave a Reply