Dosarele de la DNA si turnatoriile fostilor lideri PDL cutremura din temelii noul PNL.

Inaintea aducerii sale cu mandat la DNA, Elena Udrea a insistat sa pomeneasca numele lui Vasile Blaga, intrebandu-se de ce nu este si el cercetat. Plus Videanu, Berceanu, Anastase.

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a raspuns azi.

Blaga a fost întrebat cum vede aducerea cu mandat a Elenei Udrea la audieri la DNA. “Nu doresc să comentez nici acest caz, cum nu le-am comentat niciodată cu oameni aflati în astfel de situatii. Justitia îsi face datoria. Nu ai ce să comentezi aici.

“Nu partidul greseste, un om poate să gresească, partidul nu greseste

a mai comentat Blaga faptul că Udrea a avutcalitatea de membru PDL la momentul săvârsirii presupuselor infractiuni.
De asemenea, el a fost întrebat faptul că numele său a fost invocat în dosarul Microsoft de Gabriel Sandu, care a sustinut că “spaga ar fi ajuns la PDL pentru finantarea campaniei electorale”.
“Am fost extrem de clar, nu o dată, si am spus că niciodată Partidul Democrat Liberal nu a fost implicat în scandalul acesta. Nici eu, niciodată nu am primit niciun ban de la domnul Sandu si niciodată în istoria PD si pe urmă a PDL, niciodată nu a fost conditionată numirea în functii de plăti către partid în vreun fel sau altul. Mai mult, orice om, dacă a avut un aport la o campanie electorală, foarte simplu se poate verifica în Monitorul Oficial, în contabilitatea partidului, dacă a făcut-o legal.

Fiecare răspunde cu libertatea lui, pe pielea lui

dacă cumva a făcut sponsorizări ilegale”, a mai declarat Blaga, citat de Mediafax.

 

6 COMMENTS

  1. Arde, frige tare! Mă gîndesc, pentru cei care au investit în terenuri agricole sau intravilane, legal sau nu, dacă se legiferează confiscarea averilor ori parte din acestea de UE..aţi scăpat de-o grijă…nu mai aveţi nevoie de aprobarea UE pentru cei 2% cu care v-aţi angajat să suplimentaţi bugetul arăturii…, ori, confiscarea unei părţi din averi, atunci să vedeţi cîţi urlă în gura mare, mai avem de aşteptat, cred, mult timp. Dacă nu se aplică legea exact cum trebuie şi la timpul potrivit, se pierde timpul şi energia in lupte sterile, special promovate pentru a distrage atenţia pe nimicuri, acoperind măgării mult mai mari.

  2. peneleu si-a bagat un cal troian cu acesti portocalioti, va face implozie acesta struto-camila de dreapta creata prin fuzionarea acestor 2 gasti care nu au nimic de a face cu ideologia de dreapta ci doar cu ideologia “lucrului bine furat”; praduiala, spoliere, jegmanire, persiflare a poporului, chiolhaneala si sfidare, asta a fost politica pedelaca in anii in care se murea la propriu in Romania de foame, lipsa de medicamente, bani, locuri de munca.

Leave a Reply