In cele peste 60 de zile de cand e ministru al Transporturilor, liberalul PDL Lucian Bode s-a remarcat printr-o tacere indelungata si lipsa oricaror angajamente.

TAROM incheie anul cu o pierdere uriasa. Ministrul Bode tace

Coridorul 4 Pan European Constanta – Nadlac ramane tot in pom prin nefinalizarea tronsonului Sibiu-Lugoj si neabordarea portiuni Pitesti-Sibiu. Bode mukles !  Pe Comarnic-Brasov a promis premierul Ludovic Orban ceva, Bode mukles !

La CFR, intarzierile curg rau, garniturile de tren sunt mult sub standardul minim platit de cetatean odata cu biletul de tren, la Gara de Nord e aceeasi fauna privita cu indolenta de la geamurile Ministerului Transporturilor.

Cand ajungi la Aeroportul Henri Coanda, te napadesc sentimentele de panica sau deznadejde, vazand haosul, aglomeratia si incompetenta saritoare in ochi pe orice flux. Bode rezista, precum coafura din reclama.

Si cate ar mai fi de spus din domeniul Transporturilor.

Asadar : aerian, rutier, feroviar e o baltire a dezastrului de pana acum.

Bode, dormi?! Desteptarea, au trecut 60 de zile.

3 COMMENTS

  1. Domnule Radu Tudor,
    Aș dori să vă întreb un singur lucru. Având în vedere că autostrada Comarnic-Brasov a fost declarată obiect strategic de interes național în CSAT nu se poate atribui contractul de proiectare și execuție armatei romane, in calitate de antreprenor general? Menționez că nu sunt vreun specialist iar dacă întrebarea mea poate să stârnească vă stârnească râsete, atunci măcar am făcut pe cineva să râdă pe ziua de azi.
    Cu stimă
    Bogdan Țuțuraș

Leave a Reply