Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum.  Dăncilă a afirmat că va participa la referendum pe motiv că este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei. 

Declarația premierului a fost comentată de analistul Bogdan Chirieac.

“Este tot mai evident că doamna Dăncilă s-a rupt de partid, de partidul care a numit-o în funcția de prim-ministru, partidul care îi susține guvernul în Parlament, partidul care i-a oferit inclusiv pe persoană fizică foarte mult în această viață.

Probabil că și Viorica Dăncilă a oferit, la rândul său, partidului, dar într-un moment foarte greu, în care avem o intruziune brutală în actul justiției, în actul politic, într-un moment în care se convoacă un referendum împotriva României, înt-un moment în care fiecare se gândește la scorul pe care îl va obține duminică, doamna Dăncilă a ales să facă o declarație care se întoarce, categoric, împotiva proprului partid”, a spus Bogdan Chirieac, la “Punctul de întâlnire”.

https://www.antena3.ro/politica/ruptura-la-varful-psd-chirieac-este-tot-mai-evident-ca-viorica-dancila-s-a-rupt-de-partid-522039.html

Leave a Reply