Dacian Ciolos spune pentru ziare.com :

Politica partinica e un instrument pentru a atinge anumite obiective, scopul in sine nu e sa fii membru de partid sau lider de partid, ci sa atingi anumite obiective de guvernare prin asta, sa schimbi anumite lucruri, sa faci ca lucrurile sa mearga in societate. Eu, daca o sa intru intr-un partid, va trebui sa am convingerea ca sunt intrunite conditiile sa pot sa duc unele lucruri mai departe.

Deci acum nu aveti aceasta convingere.

Sa fiu personal convins, nu sa ma convinga cineva. Sunt chestii de convingere personala. Nu pot sa fiu eficient daca ma implic intr-un proiect in care nu cred.

Deci nu credeti in acest moment nici in PNL, nici in USR?

Nu mi-am pus problema. Daca cineva vrea sa scoata de la mine ca vreau sau nu sa intru intr-un partid spun acelasi lucru: nu mi-am pus problema.

http://www.ziare.com/dacian-ciolos/premier/dacian-ciolos-despre-implicarea-in-campanie-intrarea-in-politica-si-relatia-cu-pnl-si-usr-nu-pot-sa-fiu-eficient-intr-un-proiect-in-care-nu-cred-interviu-video-1444429

 

7 COMMENTS

 1. A zis ca nu intra in partidele astea doua, nu ca nu le sustine.
  guvernul dezastru si hot psd nu a avut atata atentie din partea antenistilor. Fapte f grele care au dus la risipa si furtul banilor in toate domeniile sunt mai putin importante, le am uitat.
  Fara indoiala e vorba de raul suprem cand vorbim de psd si oamenii care sustin acest partid si oamenii lui.

  • Daca afirm ca Soros e un mosneag senil care promoveaza terorismul politic si tu nu ma combati iti mai iei leafa? Nu e bizar ca usr-isii, care afirma sus si raspicat ca n-au nicio treaba cu Soros, sar ca arsi cand cineva isi permite sa-l atinga fie si cu o floare pe idolul lor?
   Si a propos, spune-i si lui Vlad Alexandrescu ca simplul fapt ca Soros si Putin nu se iubesc, nu-i face pe niciunul prietenul Romaniei (the enemy of my enemy is not necessary my friend). Este o chestiune de logica elementara. Doar un ticalos siluieste acest adevar mathematic in sensul in care il face el.

  • Mai baiatule (postac), muncesc cinstit (de dimineata pana seara) nu sunt hot, nu risipesc banii, am ani de munca cat multi nu au ani de viata, sunt specialist in domeniul meu de activitate, am un salariu decent care pentru munca prestata ar putea fi dublu insa, tine minte de la mine nu psd este vina raului suprem facut cetatenilor si Romaniei in principal. Incerca sa accepti diversitatea, sa nu pui “stampile” pentru simpul motiv ca si tu poti fii “stampilat”.

 2. De persoana domniei sale nu se dezice ?
  Astept cu nerabdare ziua cand niste servicii vor spune adevarul despre acest om.

 3. Cred ca eticheta pusă de Remes individului (Ciolos) sintetizează perfect personajul premierului roman in funcție : un “om mic si de nimic” pus langa cel “mare fara sare”(definiția mea) de la Cotroceni ca sa împingă carul cu Populari indigeni la deal. Culmea e ca nici nu împing, nici nu trag, iar daca e vorba de parveniți bazinul local are candidați mai serioși decat duo-ul sus citat, destul sa te uiți la Nicușor Dan si trăsurica lui cu “aburi”(de la abureala) plină de beizadele care au învățat, la Paris, “la gât cravatei cum se face nodul”, ca sa te lămurești cum stam cu candidaturile la vârful politicii. Ciolos a-nceput sa-si dea seama ca ar trebui sa lase caruta, atat cea oficială a PNL-ului, cat si pe cea oficioasa, a USR-ului, fiindcă risca sa cada intre ele, de unde si noua lui atitudine de om cu “credință” intr-un ideal -nebulos, e drept, dar ideal, pana la urma-care nu va sluji pe oamenii lipsiți de ideologie care-l “folosesc “pt a ajunge la putere. Încă puțin si-l lasa si pe Johannis sa “pice” in șanțul cu prosti, de unde l-au scos Deștepții in 2014, si sa vezi atuncea mirare!

Leave a Reply