Miliardarul Dumitru Bucsaru, unul din cei mai apropiati oameni de afaceri ai cuplului Dorin Cocos-Elena Udrea, a fost saltat de procurorii DNA. Asupra lui s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei pentru arestare pe 30 de zile.

Bucsaru este cel pentru care a intervenit Traian Basescu in 2005 sa primeasca miliarde bune de la Ministerul Transporturilor din afaceri cu statul. Banii erau blocati ca urmare a unei anchete DNA pe mandatul groparului CFR, Mihai Necolaiciuc.

Cu Udrea si Cocos in arest si Bucsaru retinut, Basescu are inca un prilej sa nu doarma linistit. Sau poate mai vrea sa scrie inca o rezolutie sa-i mai dea niste miliarde de lei de la bugetul de stat.

 

 

1 COMMENT

  1. Şocant! la Bucşaru-infractor scăpat de pedeapsa anterioară/spuse pe micul ecran *tu-le mama-n… ce structură piramidală! nu ei au construit-o cînd au fost la guvernare? Şi la ei ca politicieni/ei şi-au construit structura piramidală pentru furt la ce se mai ascund? Cum adică nu mai ţine minte madam Udrea de geanta cu bani? Aaaa! Că nu vrea să recunoască? Asta e altceva. Poate se vor trezi judecătorii şi procurorii să ajungă la pionul principal/la mentorul politic manipulator! Sunt destule dovezi care trebuiesc luate în serios pentru a-l trage de urechi(cătuşe/arest/pedeapsă/sechestru şi vînzarea bunurilor pt.recuperarea prejudiciilor uriaşe) pe fostul individ nr.1 care sfidează orice! care vorbeşte în numele oricărei instituţii! Poate vîntul va opri procurorii şi judecătorii la *clămpăul* care vorbeşte batjocorind şi dînd idei nedemne pentru menţinerea mizeriei pe justiţia de orice fel din ţara asta! Să se termine odată cu mizeria politică şi furăciunile!

Leave a Reply