IATA CE SPUN AI LOR (Hotnews) :

“PDL asteapta in aceste zile o decizie din partea lui Emil Boc in ce priveste o eventuala demisie din fruntea guvernului sau o remaniere ampla cu mentinerea premierului. Opiniile sunt impartite in partid iar tensiunile in crestere, din cauza informatiilor referitoare la o iminenta plecare a premierului in urmatoarele zile, au declarat pentru HotNews.ro surse PDL. Sursele citate sustin ca Boc i-ar fi promis presedintelui Traian Basescu ca se va retrage din fruntea Guvernului in urmatoarele zile (…)

Sursele citate sustin ca apropiatii lui Emil Boc pledeaza pentru remaniere si mentinerea mandatului de premier la PDL. Un argument invocat in favoarea acestei variante este faptul ca numirea unor ministri nu implica un vot al Parlmentului si elimina riscul unei defectiuni din partea majoritatii parlamentare. (…)

Episodul dezertarii parlamentarilor minoritatilor la legea care prevedea disponibilizarile din MAI a fost unul de imagine. Sursele citate sustin ca Elena Udrea si Gabriel Oprea nu ar fi fost straini de strategia acestora. Refuzul parlamentarilor minoritatilor de a vota legea ar fi fost programat pentru a intarii avertizarile lui Traian Basescu.”

Nu iese fum fara foc. Sunt presiuni foarte mari din partea lui Traian Basescu pentru a fi schimbat Emil Boc. Actualul premier are popularitatea facuta praf, guvernul e la o cota de neincredere alarmanta, iar PDL e undeva la 15-17 %, fapt care-i garanteaza pierderea alegerilor de anul viitor. Ca lider de facto al tarii, guvernului si mai ales al partidului, Traian Basescu e constient ca schimbarea totala a cabinetului, cu premier cu tot, da o sansa in plus PDL pentru urmatoarele 12 luni. Cade Boc sau nu? Pentru a va lamuri, sunati la 021-410.05.81. Este numarul de telefon pentru relatii cu publicul al Administratiei Prezidentiale

5 COMMENTS

 1. Mii de multumiri pentru numarul pus la dispozitie,
  dar stiind ce relatii intretine Presedintia cu publicul…,
  mai bine nu, a suna la numarul in cauza din proprie initiativa
  echivaleaza cu patentarea notiunii de viol cu acordul victimei.
  In plus, oricum, si daca sunam
  sa-ntrebam despre schimbarea lui Boc,
  cel mai fericit raspuns cu care ne-am putea alege
  ar fi probabil intr-o nota similara bancului aluia
  cu psihologii care nu schimba becul,
  pentru ca becul trebuie sa gaseasca in el insusi
  puterea de a se schimba.

 2. Daca este sa cada intr-o gura de canal asta sigur i s-ar intampla fara garzile SPP…S-ar da capacul singur la o parte sa-i faca loc atat de infatuat si arogant fara fundament a ajuns…Sa nu spun prost coclit cu nasul pe sus…Daca Odrea si Uprea(doua nume la intamplare fara legatura cu lumea reala ar pune umarul la asa ceva atunci sigur n-o sa ramana cu mana intinsa dupa aceea…Asa ca nu le dau mari sanse portocaliilor sa isi mai spele imaginea dimpotriva cred ca T.Basescu la afacerea asta le da lovitura de gratie.

 3. off Topic :

  Incearcati sa traduceti cu Google translate, din engleza in romana urmatoarele:

  mai intai cu litere mici – just because –

  apoi cu majuscule- JUST BECAUSE –

  dupa care incercati – JuST BECAUSE

  http://translate.google.ro/

 4. Se atceptamulte nimeni nui perfect cu totii gresim dar de aici si pana la a face rau e drum cale si o deosebire -GUNOIUL – basescu si obiectele lui pt faptele facute meas dorii mult an cele din urma sa fie tras la raspundere si pedepsit Atat de mult rau si continua sa faca fara sa poata fi oprit tacerea romanilor dece? Emult de vb de mine de multii altii ca mine dvs stiti prea bine asa ca ma opres doar atat Ca va iubim mult sincer si va respectam pt omenia sinceritatea si sufletul dvs uman prin tot ceace faceti pentru noi romanii simpli dezveliti zi de zi adevarul ce se ascunde an spatele cortinei Antregului post antena3 eu si multi romani va transmitem antregii echipe sanatate bucurii si tot binele din lume VA IUBIM DANA GRECU MIRCEA RADU MIRCEA RADU DL GADEA tuturor sanatate – SIMONA din TIMISOARA

Leave a Reply