Al 14 lea avion de transport strategic al Rusiei a aterizat la Ankara.

Aceste avioane ale Moscovei aduc componentele sistemului de rachete S-400 in Turcia. Un gest ostil, agresiv, complet irational impus de presedintele Recep Tayyip Erdogan.

https://www.trtworld.com/turkey/turkey-takes-delivery-of-more-s-400-components-from-russia-28188

In urma acestei evolutii dramatice in zona de sud-est a Aliantei Nord Atlantice, cand tehnologie militara ruseasca folosita indeobste pentru urmarirea si atacarea unor obiective militare NATO este amplasata in Turcia, vor exista consecinte.

NATO nu-si poate permite momente de slabiciune, acum, in anul 70 al existentei sale.

Este deci de asteptat ca pierderile strategice din zona Turciei sa fie compensate prin intarire militara a riveranilor aliate la Marea Neagra.

In special Romania.

Vor urma dezvoltari spectaculoase, menite sa intareasca rolul tarii noastre in Alianta Nord Atlantica.

Asa cum momentul 11 septembrie 2001 a accelerat aderarea Romaniei la NATO, tot asa involutia dramatica a realitatii strategice din Turcia lui Erdogan va duce la potentarea Romaniei.

Mecanismele au pornit deja.

2 COMMENTS

  1. Imi place cand detinem pozitii cheie!CA ROMANIA INTRA IN “GURA LUMII”PRIN OAMENI PROFESIONISTI!ASTEPT SI DE LA BRUXELLES CA DOAR AM DAT LECTII PRIVIND PRESEDENTIA ROTATIVA!Nu mai avem timp de contre,ura si prostie!O VAD PE SIMONA,JUBILAND,SI IMI PLACE ACEST ASALT AL ROMANILOR!FELICITARI,DLE GEOANA!

Leave a Reply