Co-presedintele USR-Plus, Dan Barna, spune despre racolările de primari PSD de către PNL că produc „disconfort şi nemulţumire”. „Ideea că vom putea să guvernăm alături de oameni care până nu demult l-au susţinut pe Liviu Dragnea nu este luată în calcul de către USR PLUS în nici un scenariu”, spune Barna.

Interesant discurs din partea co-presedintelui USR Plus. El ignora insa cateva elemente cheie. Nu stiu daca o face din intamplare sau voit :

  1. Prin jocul anti-PNL facut in anumite orase pentru alegerile locale, USR Plus da o sansa candidatilor PSD sa castige. E cazul la Constanta, unde candidatul PNL are prima sansa, candidatul PSD a 2 a si candidatul USR Plus a 3 a. Daca acesta din urma s-ar retrage, victoria in fata PSD ar fi categorica. Ramanand in cursa, la Constanta (dar si in alte locuri), USR Plus face un joc pro-PSD pe care afirma in mod fals ca-l dezavueaza
  2. Cabinetul condus de Dacian Ciolos, in care Dan Barna a fost secretar de stat la Fonduri Europene cu ministru Cristian Ghinea, a fost votat si validat in Parlament de PSD, care avea majoritate. Guvernul din care a facut parte Dan Barna a fost un guvern politic PSD, cu Vasile Dancu vicepremier negociat personal de Liviu Dragnea cu Dacian Ciolos
  3. Cand Dacian Ciolos a fost la sediul PSD, a discutat cu Dragnea, s-a fotografiat cu sigla PSD in spate si azi e liderul USR Plus, cum e? La fel de nasol?

    4. Fandarile vizibile ale USR Plus la Bucuresti cand e vorba de Nicusor Dan pot fi observate si de un copil de 5 ani. Nu tot PSD beneficiaza de acest joc frustrat la Capitala, unde oricum Gabriela Firea are prima sansa pe fondul uriasei nemultumiri a celor de la USR Plus Bucuresti?

    5. Priviti fotografia asta si cea principala din postare. Pe bune?! Anti-PSD? Wow…

Dancila Barna Ghinea USR gov.ro

Leave a Reply