Autorităţile germane au anunţat vineri că au confiscat 4,5 tone de cocaină, în valoare de 1 miliard de euro, la Hamburg, aceasta fiind cea mai mare captură de droguri de până acum din Germania, informează postul Deutsche Welle.

Drogurile au fost descoperite în urmă cu două săptămâni într-un container de marfă în care se aflau 211 genţi de sport ce conţineau peste 4,200 de pachete. Containerul de transport maritim, care potrivit documentelor conţinea soia, provenea de la Montevideo, Uruguay, şi urma să ajungă la Anvers, Belgia, via portul german Hamburg.

“Această cantitate enormă reprezintă cea mai mare captură individuală de cocaină în Germania”, a transmis Agenţia vamală din Hamburg.

Drogurile au fost distruse în secret şi în condiţii stricte de securitate.

7 COMMENTS

  1. off topic,nu ma intereseaza altele.N-am fb,nu vreau,,nu-mi trebuie,dau msj.prin tine,prin site,si pe unde rezonez!Pentru parintiiLuizei,Lizucai ptr.mine,ii sustin si cer imperativ sa le fie aproape!Au asteptat,PARINTII,CRYSTAL CLEAR,traiesc de luni groaznice,umiliti,suferinte neimaginabile ptr autsideri!Lizuca n-a putut da 112,ea stie ce a indurat si niciun ajutor!DE UNDE INCEPE NEMERNICIA?Parintii au fost batjocoriti,EU MANCAM NORI,NU EXPLIC,CU EI!Nu scapau de mine!Pana la Lizuca,nenorocitul era antrenat!SA-MI SPUNA MIE CINE I-A DAT DREPT DE MISCARE,PERMIS AUTO?De aici incepe,n-a contat ca a fost expulzat,stim,din Italia,aici si-a dus linistit monstruozitatile!Imi vine in minte,zambetul lor fericit pangarit si nu-mi da pace!SI JAR MANANCA TOTI,METAFORIC,NU REAL,GROAZNIC,DAR LA FEL,PE MASURA INCULPABILITATITII!

  2. LA FEL,PE ROMANESTE,AFARA TEMEI!ZAPEZ,VORBA LUI MIRCEA BADEA,SA SIMT SUFLUL!NU MA AVENTUREZ PRIN SITE SI TV,.AM PRINS MOMENT DE PAUZA SI AM ASCULTAT-o PE madama sorina matei,si ma intreb pentru cine exista si pentru ce,n-am timp si nerv sa conving,nici nu vreau,mizez pe inteligenta!DAR CE FACEM CU INADAPTATII ASTIA?PE O MINIMA AUDIENTA DEZVOLTA CIURUCURI DAR AGATA CATIVA PROSTI!SI DIN PROSTI CU PROSTI NE AFUNDAM!NU AU INTELES CA RASPUNDEREA MAGISTRATILOR E ESENTIALA!NU INTELEG CA VIATA PRIMEAZA EI CU POLITICILE LOR PLATITE,DAR NU INTELEG CA SUNT SCUFUNDATI!DE 15 ANI MA LUPT SA SE INTELEAGA,VOI ATI INTELES,ATI SUFERIT,NOI ERAM MICIME IMPOTRIVA TURMEI,AM AJUNS ACUM LA MOMENTUL ZERO,CE INSEAMNA STATUL DE DREPT,”TELIGENTILOR””ACLAMATILOR”AIA CU SOSETE PE TREPTE SI CEI.PLATITI DE NOI CUI FOI PE TREPTE!MIZERIE PROFESINOLA,UMANA,MORALA..!NU ADMIT ALTFEL DE EXPLICATII,PE UNDE ZAPEZ,CA DRACII,DACA NU CUMVA NE-AU LUAT,VA IA PE VOI BA,PROPAGANDISTILOR,JEGURI PLATITE.PUNCT.

  3. Vă rog să discutați cu europarlamentarii români ca să inițieze o lege în parlamentul european privind înființarea unei forțe de poliție multinaționale europene , sub controlul parlamentului european, pentru lupta împotriva traficului de carne vie și prostituție, precum și pentru destructurarea rețelelor de prostituție , care au ramificații în toate țările europene.

Leave a Reply