6 COMMENTS

 1. Dupa ce am ascultat pe noul ministru,chiar am crezut ca urmeaza o,, interventie abrupta” Totul a fost o iluzie urmata de o dezamagire.Acum cand va scriu trec pe langa dinamo si putin mai sus fetele sunt insirate pe sosea pana la obor . Pe trotuar indivizi dubiosi vand lucruri interzise…tot tacamul la vedere fara stres. Cu tot respectul pentru Domnul Academician Belis dar cred ca a omis sau nu a fost informat ca monstrul este mecanic auto si are dotari tehnice(aparatura de sudura) Cu o butelie de aragaz si un tub de oxigen se pot dezvolta temperaturi de peste 3000 grd C . Se topeste fierul dar un om. Nu sistemul 112 este problema. Inainte cand nu era acest sistem cum se prindeau banditii si criminalii? Daca cineva suna la 955 un militian prelua apelul si il tragea de limba pe cel care a sunat. in timpul asta deja pleca un echipaj in directia celui care a sunat. Telefoanele erau reperate rapid chiar daca suna de la tel public. Ce aveau atunci,un sef care coordona actiunea. Acum toti sunt sefi si nu isi asuma nimeni comanda. Legislatia ambigua si cu sapte intelesuri permite balamucul asta. Sunt curios daca si maine seara lumea interlopa lucreaza fara stres. Vremea cand pe la barul melody trecea duba si se incarca imediat cu pesti si victime a trecut. Dupa seara asta nu vad cum fifor o sa produca fiori lumii interlope.

 2. RT, in integistrarea STS fata spune clar: “cand l-am vazut prima data eram pe langa dig si m-a legat la ochi”.
  Cum adica atunci l-a vazut prima data? Fusese sedata si s-a trezit, a vazut rapitorul care cu ocazia asta a legat-o la ochi? Daca era acelasi cu cel care o luase cu ocazia mai avea rost sa spuna ca pe langa dig l-a vazut prima data?!

  • Iar ca modus operandi, constat ca de fiecare data NUMAI DUPA ce disparitiile au fost anuntate politiei s-au primit acele telefoane de linistite a familiei, cum ca aceste fete vor pleca din tara.
   Daca esti criminal (sau se presupune ca nu vrei sa atragi atentia asupra cazului tau) nu suni familia ca sa o anunti ca ai rapit fata, ca familia sa inceapa sa faca valva!
   Telefonul ala nu are nicio logica atata timp cat cel care suna se peesupune ca n-ar fi stiut ca s-a alertar deja politia. Ca doar nu rapesti o fata si ii suni sa le spui asta ca sa le dai de veste. (Explicatia ca au sunat sa linisteasca familia e cam tampita, sincer)

 3. toți cetățenii am înțeles că funcționarii publici sunt idioți. problema noastră este că acești funcționari publici ne suspectează și pe noi de prostie.
  declarația doamnei procuror DIICOT Hosu este lipsita de logică.
  în prezent, inculpatul și-a recunoscut faptele. (inculpatul poate să-și retragă plângerea).
  presupusa faptă penală “OMOR” se bazează exclusiv pe declarația inculpatului. alte probe care să confirme nu sunt cunoscute opiniei publice (ex. ADN-ul).
  inculpatul este anchetat și pentru VIOL – nu știu dacă procurorii au administrat probe care să confirme infracțiunea.
  am citit cu mare atenție raportul MAI / Nu înțeleg de ce personalul MAI nu informează opinia publică cu privire la localizarea numărului de telefon al victimei.
  de ce telefonul Alexandrei nu este interceptat.
  nu înțeleg de ce rețelele de socializare dar și telefoanele părinților nu au fost interceptate.
  câte nr. de telefon folosea inculpatul?
  de ce nu au solicitat de la companiile de telefonie mobilă desfășurătorul din ultimul an (se poate verifica anturajul inculpatului).
  nu am studii juridice dar procurorii DIICOT încearcă să mușamalizeze ancheta.

  • Doamna, procurorii mai nou se bazau numai pe interceptari telefonice si denunturi. Adica tot pe vorbe, pana acum au bagat oameni la inchisiare. De ce ne mai mira ca iau de buna o vorba?!
   Aata e nivelul lor de desteptaciune/profesionalism
   Asta e nivelul promovat de sefii peocurorilor numiti de presedintii romaniei. Basescu si Iohannis. Sau tot Dragnea e de vina si aici?! Ca asa zice “populatia educata indignata”

Leave a Reply