Andrei Caramitru, influencer USR, pe Facebook :

Atacul asta a venit imediat după ce 50 din 53 din comitetul politic al USR au votat contra participarii la guvern. Adică nu au vrut sa fie ciresica de pe tortul USL care sa justifice in ochii rezist dezastrul care va veni.

Atunci au înțeles ca “nu se poate negocia cu USR”. Deloc. Și atunci au lansat jihadul total.

Eu ma astept – sa știți – la vizite pe la DNA, cătușe și de-astea dure rău de tot. Înainte de turul 1. Sper sa nu am dreptate dar la cât de violenți sunt – nu m-ar mira. Modelul LCK.

Sa fim pregătiți. Atâta spun. Alegerile astea vor defini următorii 20 de ani in România. Sau cădem iar mocirla FSN/USL sau ne salvăm. Puterea e la noi. Depinde doar de noi. De votul nostru. Și suntem singuri. Dar suntem atât de multi: 2-3 milioane deja. Avem doar Facebook acum. Sa îl folosim masiv. Sa dam share la tot. Sa comentam peste tot. Vă rog. Altfel se închid luminile.

2 COMMENTS

  1. Unde era buricul pamantului si nu stiam! Este un pas totusi. Au ramas doar comunistii si utecisti la conducere si nu mai au pe cine sa dea vina. Se uita in oglinda si se sperie de monstrii pe care ii vad.

  2. Il baga presa in seama…Un copil rasfatat care crede ca totul i se cuvine…iar de sus poate scuipa in oricine…cu orice tip de violenta…

Leave a Reply