Liviu Dragnea îşi reproşează că nu a ieşit în faţa românilor a doua zi după ce guvernul a emis Ordonanţa de Urgenţă 13, pentru a le explica ce înseamnă mai exact modificările aduse codurilor de procedură penală.

Preşedintele PSD crede că, în acest fel, valul de nemulţumire care a scos sute de mii de români în stradă ar fi putut fi evitat.

Liviu Dragnea a adăugat că protestele fac parte dintr-un plan mai amplu menit să discrediteze Partidul Social Democrat.

”Miza a fost şi rămâne PSD-ul şi este o miză ce a devenit străvezie din 2015, după alegerile prezidenţiale. Când PSD-ul a suferit foarte multe lovituri. Dar şi celor care sunt în Piaţa Victoriei şi celor care sunt Cotroceni le spun, îi spun şi preşedintelui Iohannis. Cel mai important în România este stabilitatea şi liniştea. Nimeni nu câştigă din escaladarea acestor proteste. Vreau să le spun tuturor celor care ne-au votat că vom face tot ce ne stă în putinţă să le apărăm votul”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

 

17 COMMENTS

 1. Domnule Tudor ne-am saturat sa il tot bagati in fata pe generatorul situatiei din Romania, pe beneficiarul acestor ordonante acest condamnat definitiv care trebuia sa faca puscaria! DEMISIA LUI dragnea! Asta sa îi cereti!

   • Consider ca in democratie avem dreptul sa cerem ca orice om cand se angajeaza sa arate cazierul. Omul asta care este hot deoarece are o condamnare definitiva de la institutiile abilitate care au dat o sentinta respectiva dar mai si este implicat in alte procese, s-a cocotat in fruntea Camerei Deputatilor . Acest condamnat nu se oprete din infractiuni ba mai si obliga pe artaci sa semneze ordonante care ilmajuta sa scape de condamnare sau procesele care le are pe rol. Domnu Tudor in doua saptamani acestia au demonstrat care este scopul lor : liber la furt national! Auzeam la EuropaFm de niste ordonante date prin care alesii locali pot cheltui banii locali fara nici o justificare pe bunul plac si fara numar. Astia distrug total tara in 2 luni. JOS CU HOTII! ANTICIPATE!

    • Daca si despre ordonante “ai auzit ” si nu te-ai aplecat cu marita-ti inteligenta sa le citesti singura , inteleg de ce bati campii . Numarul intr-adevar conteaza .3,5 MILIOANE NU ESTE EGAL CU 500 000.

     • Johannis are 6.2 milioane! Care este mai tare morsa mea?

    • Nu înțeleg de ce ii mai răspunzi lui tudorica, asta! Asta confunda democrația cu hoția! Nu vezi ca e pe lângă! Hoția nu e permisă nicăieri decât la A3 si rtv, spunând pe post orice pe lângă! Decât PUG 13 mai bine făceau ceva cu răspunderea magistratului, si gata! Acum le amesteca cu toate cazurile astea de politicieni corupți , prinși, si spun mama mama ce ne fac procurorii! Legea răspunderii! Ce-i greu? Dar ei si papagalii ăștia de Ziariști pârâți, o dau cum. Li se dictează! Dacă ar vrea ar pune cap la cap oug 9 cu oug 13, si atunci ce sa vezi: hoție legiferată! Pa-pa-Gali! Cu ochelari!

    • Si daca castiga tot PSD-ul? Pana ieri la ora 4 am fost in strada. De aici incolo e treaba guvernului. Daca vor sa stea cu piatra de moara Iordache agatata de gat e fix problema lor. Nu are rost sa le facem noi curat in partid. Si nici nu e treaba mea. Trist pt PSD va fi pastrarea lui Dragnea ca presedinte. Dar asta e problema lor si vor fi taxati sau nu la alegerile viitoare. Alea normale, nu alea cerute acum aiurea

 2. deci asta daca mai joaca mult teatru nu va sfarsi bine! eu inteleg ca se simte incoltit, dar pe buna dreptate el i-a obligat pe toti din pesede sa semneze acte neconstitutionale, eliminarea abuzului in servicu…el este beneficiarul ordonantei! DEMISIA! Domnule Tudor nu stiti i-a cerut cineva cazierul cand a fost cocotat in fruntea Camerei deputatilor?

 3. Auzi Liviule , nu cred că trebuie să fie nevoie de un plan pentru a discredita PSD-ul ! Cu toate că ați câștigat alegerile , noi românii , mai mulți decât scandalagiii din stradă , am votat guvernul unui trai mai decent și atât.Știm ce hoți au loc dar dacă ni se oferă un trai mai bun , mi-e indiferentă valoarea PSD ! Guvernul contează indiferent de cne-l conduce pe la spate.Susțin doar guvernul ! PSD mi-e indiferent ca orice alt partid oarecare din România care a mai fost la guvernare ani buni

 4. … miza nu este PSD, putea fi orice partid in locul PSD.S-a nimerit sa fie acum PSD.Miza este noua granita a vestului cu estul.Daca plecam de la tarile baltice spre sud observam ca exista un culoar foarte clar, o granita invizibila intre est si vest.Toate autostrazile dinspre est spre vest se opresc brusc, fara sa mai aiba vreo continuitate.Belarusul este cel mai elecvent exemplu.Autostrada care strabate in diagonala tara se opreste brusc inainte de Brest.Ar mai fi doar vreo 250 km pana in Varsovia.Ucraina nu o luam in calcul.Urmatorul exemplu e Romania.Autostrada dinspre vest spre est se opreste la Sibiu, iar dinspre est spre vest, la Pitesti.E un fel de granita naturala, arcul carpatic.Intre Romania si Serbia nu exista o autostrada directa si nici intre Romania si Bulgaria.Astfel putem trasa o linie imaginara de la Nord la Sud care incepe sa prinda un anumit contur, cel putin geografic.Sa nu uitam de Kaliningrad, e o zona importanta.Cu alte cuvinte pozitionarea geografica a Romaniei lasa loc de orice in teren, depinde cum vom negocia, zic si eu.

 5. psd a castigat alegerile pe baza unui program de guvernare …care promite trai mai bun pentru romani …cei care au votat au stiut din start ca dragnea era condamnat …nu-i intereseaza asta …

 6. Pai tocmai programul de guvernare este buba .ESTE PENTRU ROMANI .Cand l-au facut , nu au avut toate avizele .Intelegi ?

 7. Miza este PSD-ul bineinteles, vor sa-i inscrie pe toti in Uniunea scriitorilor.Ei toti sunt cinstiti, corecti si Hrebenciuc,Dragnea,Nastase,Ponta sunt doar victime alaturi de Blaga,Udrea,Basescu,etc Mama lui de binom ne aresteaza srl-urile bine intentionate care ne scot din tranzitie de 27 de ani.Nea Liviu ai comis-o si tot ce faci e sa agravezi lucrurile cu aroganta asta.

Leave a Reply