Home Articole Carmen si Klaus Iohannis, Michelle si Barack Obama

Carmen si Klaus Iohannis, Michelle si Barack Obama

3689
19
SHARE

Presedintele Klaus Iohannis a postat acum 2 minute  : “Aseară, la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

 

19 COMMENTS

 1. Iar a făcut lucruri fără să fie consiliat! Cred că ar fi avut un impact mai mare dacă lăsa presa să publice fotografia de la eveniment. Aşa, este un lăudăros! oricum după poză fiecare şi-a ocupat locurile la masă. Obama lângă Putin şi Iohannis lângă Plevnielev.

  • Lasati perierea lui Iohanis la a3! Si-a pus consilieri toti basistii si acum sa ii plang eu de mila? are puterea si parghiile necesare de a schimba lucruri, sefi de servicii etc daca e nemultumit de cum performeaza. Asa ca inca o data sa nu-i mai plangem de mila. Cat priveste poza, nimic impresionant. Toti fac poze. Ce a obtinut concret pentru Romania? asa plimbari si poze facea si Basescu.

 2. Gunoaiele astea pedeliste nici nu au ajuns la putere si deja se gandesc la acord FMI, putorile jegoase. Cat priveste sotia lui Johannis, adica prima LUI doamna, ma abtin.

 3. Domnul Blaga se gandeste ca pe vremea lui Basescu au imprumutat de la acelas FMI 20 miliarde de euro si au castigat de doua ori prezidentialele si nu ia intrbat nimeni ce au facut cu banii.Mai mult au taiat din salarii si pensii ca sa-si fsca burta si gusile mari .Acum tanjesc dupa guvernare si bani de la FMI.Stimabilor faceti ceva bun pentru acest popor ,lasati-va de promisiuni fara acoperire tip “sa traiti bine” si lumea va pune la guvernare.

  • Cel mai bun lucru pe care l-ar face ar fi sa plece,sa dispara din politica, pana nu mai comit si alte nenorociri.

  • interesant pentru o basista care nu-si poate scoate limbuta din fundul prezidential. parca nu erai atat de interesata de “Frumoasa si importanta ipostaza pentru imaginea Romaniei!” de primirea recenta in biroul oval a familiei maior fostul sef al sri sau a familiei ponta ca tot il injuri tu mereu. probabil ca printre cei o suta de sefi de stat, obligat de protocol, obama l-a primit si pe johannis ca in rest i-a dat un mare niet ca tot a avut convorbiri cu putin.

 4. CORECT! Un articol super scris de Ion Spânu mai ales finalul:”P.S. La Adunarea Generală a ONU, care are loc în SUA, sînt prezenţi peste 100 de şefi de stat. Vreau şi eu o informaţie: toţi au venit cu soţiile, conform vreunui protocol obligatoriu, sau doar Carmen Iohannis a fost acceptată la parada modei şi la acel photo shooting cu americanii de origine română?”http://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-nu-vrea-ca-victor-ponta-sa-si-dea-demisia-din-fruntea-guvernului-268889/(nu e vorba de publicitate. e o întrebare de bunsimţ a oricărui om care încă mai gîndeşte)

  • Atunci, daca tot pui intrebari de “bun simt”, vezi si daca Michelle Obama a fost invitata sa faca parade modei. Ai dat dovada suprema de cretinatate cu aceasta intrebare.

 5. Imaginea Romaniei nu pare sa sufere prea tare din cauza premierului “nefrecventabil”, cel putin daca ne luam dupa imaginile de protocol ale cuplului prezidential aflat in vizita la omologul transatlantic. “Transatlanticul” se indreapta spre iesirea din scena, ai nostri abia intra, ships in the night , cum ar veni, insa altceva, alta semnificatie, mai sumbra care sa strice armonia dintre personaje nu pare sa strabata prin zambetul bicefal al reprezentantului de la Rasarit. Daca Blaga capata guturai de pe urma miting-ului de curatire a scenei nationale, ei bine, treaba lui.

 6. presa pupincurist cotrocenista trecuta cu arme si bagaje de la jegul basist la ciolanisul johannist mi-a lasat un gust amar. e incredibil cum “prima doamna” nu a eclipsat o pe michelle??!! nu se poate! pai cea mai bine imbracata “prima doamna” din istoria tarii, cea care le eclipseaza pe toate fumeile pe oriunde s-ar afla, cea al carui ranjet fortat demonstreaza inalta clasa si caracter hraparet, nu a fost in stare sa o eclipseze pe individa care tot il ameninta cu divortul pe marele licurici? nu se poate! sau frica sa nu-l supere pe licurici i-a facut sa-si inghita osanalele pentru “prrima doamna”?

Leave a Reply