Președintele Klaus Iohannis nu mai este începând de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulți ani, fiind radiat din Cartea Funciară, însă mai are două căi de contestație, a precizat, pentru Agerpres, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu.

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a primit, la începutul lunii aprilie, cererea de radiere a dreptului de proprietate al familiei Iohannis asupra casei pierdute în instanță anul trecut.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat în data de 25 martie a.c. radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soților Iohannis, mentioneaza antena3.ro.

http://www.antena3.ro/actualitate/sibiu-iohannis-nu-mai-este-proprietarul-casei-pentru-care-se-judeca-a-fost-radiat-din-cartea-352145.html

7 COMMENTS

  • Un presedinte penal care ne face de ras tara. Nu asa zicea el de Ponta cand ii cerea demisia???? DEMISIA Iohanis!

 1. Iar a venit caricatura de boboc! Dupa ce ca e urat mai este si prost de bubuie.de ce ne miram ca pnl-ul aduce candidati din afara partidului? pe cine sa propuna? pe boboc, calimente, predoiu? Partid de kkt!

 2. Cum se va recupera chiria incasata in mod ilegal?
  Acest domn k/w/ johannis nu ar trebui executat /statul de drept ce face ??? face ce stie mai bine il santajeaza ???iar domnul asa zis presedinte executa toate comenzile si se plimba cu doamna pe banii nostri
  MINUNAT NU!!!!

 3. aha! parca are de dat 640 000 de euro inapoi… nu cred sa-i vina prea curind somatie si titlu executoriu de la anaf, ppe pariu?
  ce inspiratie, ce viziune avu omul de a luat chiria in avans pe 10 ani 🙂

 4. nesimtitul penal sa dea banii inapoi de pe chirie si sa mearga in fata justitie sa plateasca si el si ravasitoarea pentru fals si uz de fals. au vrut tinerii frumosi si liberi de pe net rasi pe creier un presedinte penal? uite ca il au. au scapat de baselu si au dat de ciolanis. ce frica le era cretinilor ca vine “comunistul” de ponta. ce frica era pe rasii astia pe creier ca ajunge nelu cotrocelu la putere, vin minerii si alte tampenii debitate de toti idiotii pe net. nu le-a convenit ca tara asta se inscrisese pe un drum bun, ca mult hulitul ponta rdresase economia distrusa de fortele de dreapta perindate la putere. ca de obicei cand se vede capatul tunelui se trezesc idiotii ca vor neaparat o schimbare si ne baga iar in kkt. ce a facut “guvernul meu” de cand a ajuns la putere? ce masuri economice si sociale a luat pentru binele acestei tari? a atras macar 1 euro din fondurile europene? nimic din toate astea si marii nostri analisti bat apa in piua prin studiourile tv si vorbesc numai tampenii. daca ramanea ponta la guvernare nu exista o emisiune in care sa nu fie facut praf ca a atras “numai” 75% din fondurile europene, foca grasa batea cu pumul in masa pentru asta. nu ne-a convenit ca aveam cel mai mare grad de crestere economica din europa. acum? nu ner-a convenit ca acest guvern mult hulit de simpatizantii basisto-penelisti a redat drepturile salariale furate de astaia de “dreapata” nu ne-a convenit ca a indreptat nedreptatile facute de cei de “dreapta”. nu ne-a convenit ca a redus tva-ul la alimente la 9%, ca a redus tva general, ca a luat masuri pentru rederesarea economica ajutand si afaceristii romani in reinvestirea profitului etcetc. trebuia sa iasa dobitocii in strada sub faldurile serviciilor sa-i pena “guvernul lui”. acum sa se spele cu “guvernul meu” pe cap si sa-i vad la viitoarele concedieri anuntate de premier.

Leave a Reply