Daca mai era nevoie de inca un argument pentru lipsa de incredere si popularitate a Parlamentului, supradimensionat si chiulangiu : din 554 de parlamentari sunt prezenti in sala pentru dezbaterea si votul motiunii de cenzura 364.

Lipsesc 190! Cata nesimtire!

16 COMMENTS

 1. E, asa sunt ei, nesimtiti de le cade cladirea-n cap.
  Asa cum fiecare cetatean plateste cand greseste, asa si parlamentarii chiulangii sa plateasca pentru absente, nu sa stea ca niste trantori pe nu stiu unde pe banii nostri.

  • Dnule Tudor,

   Nu aveti dreptate. Nici Dana Grecu nu are dreptate cand spune absenteism cras etc. Lipsa de la un vot e o practica uzitata in tarile democratice. Este modalitatea unui parlamentar de a se exprima. Iarasi un parlamentar care sta in banca si nu voteaza, se exprima in felul acesta. Repet: ASA SE INTAMPLA SI IN TARILE DEMOCRATICE. Cu atat mai mult la noi unde avem un stat politienesc e fireasca tactica PSD de a nu vota pentru a identifica santajabilii. Nu mai denigrati parlamentul cand nu e cazul.

 2. Daca lipsesc cei de la PSD, sunt ultimile mizerii umane, iar eu nu mai votez in Romania. Oricum votez degeaba: una votez eu si alta decid cancelariile occidentale, cecereu si toate mizeriile asa zisei democratii.

  • nu stiu cum de ai indoieli. crezi ca sunt sanse sa fie cei de la pnl cand e motiune ?!
   psd e un grup mafiot foarte bine organizat.

 3. Foarte tare ! 1 din 3 parlamentari o ard pe plaja cand tara arde. Sa te mai miri ca au ajuns tinta lui Iohannis si a DNA, fara ca nimeni sa le ia apararea ca institutie ?!

 4. Orban a spus ca lipsesc 5 de la PNL, 4 pe motiv de boala si 1 nemotivat. Deci restul de 185 sunt de la PSD/Coalitie, eventual cativa de la minoritati/independenti.

 5. Cu toate ca lipsesc o grămadă de parlamentări, prin gestul lor nu reușesc să egaleze mizeria reprezentată de motivele acestei moțiuni! Pai pentru așa motive “de actualitate” peneliștii meritau un scuipat în ochi. Să zică merci ca au fost lăsați în plata-Domnului! Să fim serioși…

 6. se stia de la inceput ca vor lipsi multi parlamentari la o motiune fara sanse sa treaca.nici macar liderii opozitiei nu au crezut ca va trece motiunea pe o tema idioata care nu tine de guvern. dar asta e putirinta lor. am inteles ca daca lipsesc pesedisti sunt “ultimile mizerii umane” dar penelistii care au semnat motiunea si lipsesc ce sunt? lipsa clara de logica si ura proprie celor dintre ghilimele. ce sa mai zic de comparatia intre premierul moldovei si al romaniei? cel moldovean acuzat ca si-a falsificat diploma de bac e culmea din familia politica a penelistilor adica ppe. celalalt din romania are o urmarire penala declansata de dna de rasul curcilor care arata cam ce fel de procurori fac dosare la comanda si alea extrem de proaste de rad toti specialistii de ce prostii si cata necunoastere are acel jean de la craiova al dna-ului.despre “grup mafiot foarte bine organizat” ce sa mai zic? respectivul se remarca drept un admiratot infocat al basimului penelist de la noi. multe succesuri.

 7. Domnule Radu Tudor,
  .
  Dvs. faceți cum credeți și spuneți ce vreți dar părerea mea este că, înainte de a-i declara NESIMȚIȚI și CHIULANGII pe cei 190 de parlamentari (care, precum un banc de la Radio Erevan, erau de fapt…137), fără ca să aveți un minimum de informații și date certe în legătură cu fiecare parlamentar lipsa, adică dacă-l doare-n cot sau nu de acest vot(”A spus parlamentarul ceva, a vorbit urât? Ce-a făcut?”,”), ar trebui să știți că cei 190/137 de parlamentari îi reprezintă pe un număr de 6.318.380/4.555.885 de alegători (cu mult mai mult decât cei din Diaspora jigniți de Ioan Rus) alegători care i-au trimis in Parlament, iar eu ca votant ”care nu poate accepta ca un procuror să facă ce vrea cu votul meu”(un lucru perfect adevărat spus de către Mircea Badea), la fel de mult nu pot accepta nici ca alesul meu ”să fie scuipat în cap” de către un jurnalist adică de o altă putere în stat(ea își zice a 4-a). Cu atât mai grav, de către un analist care ar trebui să fie …altceva.
  Mai mult , dacă 80 ≠ 170, atunci, de ce de dragul de a face pe cât mai mulți parlamentari NESIMȚIȚI și CHIULANGII, puteți să vehiculați(de dragul artei) cifre neverificate și la sfârșit să ajungem la concluzia că 364=417.
  Părerea mea este că @Tataie chiar a căzut pe gânduri și s-ar putea să-l doară. Mai reduceți, vă rog, procentul și in acest fel și indignarea lui și-a altora va scădea cu 27,8% care nu-i de acolo.

 8. daca motiunea a fost semnata de 214 parlamentari si sustinuta prin vot in parlament de doar 194 de parlamentari ce sa credem? si ca sa parafrazez un analist celebru: ” Lipsesc 20! Cata nesimtire!” pe langa acest lucru ce tine de optiunea fiecarui parlamentar in parte e de remarcat modul slugarnic in care s-au comportat liderii basisto-penelisti inaintea motiunii, lingusirea scarboasa si ridicarea unui adevarat piedestal lui oprea si unpr-ului. asta arata multe pentru cei care vor sa vada.

 9. Nesimtirea incepe cu seful guvernului,cu seful camerei deputatilor si cu a sefului senatului carora li se ataseaza majoritatea parlamentara deoarece se accepta acordarea de drepturi banesti fara munca,fara prezenta la serviciu,fara prezenta in teritoriu,dar cu multe iesiri in cele mai exotice tari,iar votantii stau ca prostii.

Leave a Reply