Home Articole Câţi preia România? UE :”Repartizăm 160.000 imigranţi”

Câţi preia România? UE :”Repartizăm 160.000 imigranţi”

2984
17

Uniunea Europeană “nu se află acolo unde trebuie”, recunoaşte preşedintele Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker, în deschiderea primului său discurs despre “starea Uniunii” pe care-l susţine miercuri în Parlamentul European (PE), adăugând că “există o lipsă de Europa în Europa”. Juncker a precizat că programul iniţial de repartizare a 40.000 de imigranţi va fi extins la un număr de 160.000 de imigranţi.

Juncker a precizat, miercuri, că o decizie privind noul sistem de cote  va fi luată pe data de 14 septembrie în cadrul unei reuniuni a miniştrilor de Interne din ţările membre UE. “Sper ca de data asta să fie toţi la bord. Fără retorici, fără discursuri  – este timpul acţiunii”, a precizat preşedintele Juncker.

Juncker a declarat că aplaudă eforturile ţărilor vecine Siriei – Turcia, Liban şi Iordania – de a accepta milioane de refugiaţi.

Europa a eşuat, însă, în a le oferi refugiaţilor solidaritatea sa comună, recunoaşte el, subliniind că propune, miercuri, măsuri de urgenţă.

“Acest lucru este necesar să fie făcut în mod obligatoriu”, subliniază Juncker, care a confirmat că planul Comisiei vizează 160.000 de oameni.

 

 

17 COMMENTS

 1. Exact cum am zis, a hotarat si europa: Ciocul mic si de la capat…ce aiura johanescu prostul scolii, acum 2-3 zile!

 2. Nu stiu daca numarul lor conteaza atat de mult cat ce fel de refugiati ne “repartizeaza”.Dupa sortare ei isi opresc ce e mai bun,crema iar la prosti (noua) le baga pe gat niste islamisti din aia nervosi pusi pe harta si bombardeala.Generozitatea asta a mai marilor UE cu valul de refugiati nu este cinica,n-am auzit un lider UE sa spuna ca cei care nu-si justifica statutul de refugiat va fi facut pachet si trimis inapoi in Siria….

 3. Şi e doar începutul…la vedere! Vom vedea o altă hotărîre. Părerea mea: îi vor obliga prin interzicere de a părăsi România şi vesticii vor veni să adune meseriaşii creştini să umple golurile din lipsa populaţiei(migraţia prin muncă şi religie ori confruntarea între religii în românica). Vestul va fi creştin şi migraţia va fi împinsă spre este şi să vedem atunci revolte prin unirea cu estul încît nu va mai conta marile puteri vestice. Pînă una alta se vor înfiinţa oraşe sau ţări(vezi israelul-1965 şi curînd kurdistanul-kurzii cîţi vor mai rămîne). Planul va fi dus pînă la capăt cît mai repede ca să rămînă goale şi libere zonele de interes. Mai urmează multe modificări pe glob dar vom mai vedea curînd.

 4. atitudine umana deosebita. deci cam 7000 in romania. turcia , desi e un stat criminal, cu un erdogan terorist , tine aproape 2 milioane de refugiati. pentru europa , care are ocrestere economica aproape generala , nu cred ca ar fi o problema sa sustina 1 milion, sa le ofere locuri de munca si nu ajutoare sociale.

 5. Tocmai buni sa-i asezam in zona HarCov si rezolvam problema.
  Astia de la UE chiar se intrec cu gluma, dupa ce-au gresit flagrant in privinta primaverii arabe si a altor conflicte.

 6. Apropo: la ce să-i bage în căminele studenţeşti unde studenţii sunt obligaţi să plătească(a se citi contribuţie=mită) ca să locuiască în cămin şi să nu mai meargă în chirie unde sînt fraeriţi şi şantajaţi lăsîndu-i să stea peste luna plătită apoi dacă nu dau cît se cere li se opreşte orice ca garanţie(s-au întîmplat şi cred că se merge pe aceeaşi temă). Sînt clădirile unităţilor militare care se vor concesionate şi terenurile la fel sau vîndute mahărilor. De ce nu amenajează pentru refugiaţi şi le dau de pomană ”minunaţilor mahări” ???

 7. Cam asta e cu democratia europeana:
  “Sper ca de data asta să fie toţi la bord. Fără retorici, fără discursuri”
  “Acest lucru este necesar să fie făcut în mod obligatoriu”

  Deci un om (eventual inca 10 din gasca) decid nedemocratic (impun chiar!) cum sa traim noi cei 500 milioane de cetateni ai europei.

  Eu cred ca indiferent care e subiectul, de la ajutat “refugiati” si pana la extrema cealalta, intrarea intr-un razboi, statele trebuie sa fie consultate astfel incat acordul sa fie in acord cu ce-si doresc ele si nu o gasca minoritara a carei agenda politica n-o cunoaste nimeni. M-am saturat de political correctness cand in ceea ce ne priveste EU n-a aplicat aceeasi regula si pt noi romanii.

 8. Austria are un PIB mai mult decat dublu fata de Romania dar primeste mai putini refugiati decat noi .

  Criteriile de repartizare nu sunt transparente mai ales ca puterea de integrare tine de forta economica si economia tarii gazda . Johannis si Ponta ne explica ca trebuie sa fim “SOLIDARI” cu viziunea germana ceea ce inseamna sa

  NU fim SOLIDARI cu opinia stetelor de la Visegrad : Polonia , Cehia , Ungaria , Slovacia .
  Insinuarea plagiatorului ca o alta parere decat a fanariotilor slugarnici Ponta si Johannis este dovada de xenofobie dar nu spuneau acelasi lucru despre pretextele neadmiterii noastra in Schengen .

  Ortodoxul Galactic Ponta ce candida la prezidentiale mandru ca este roman ne baga pe gat moschei si islamisti ca sa justifice apoi fondurile babane ce vor trebui marite anual pentru serviciile secrete

 9. Helloooo! Cum adică un primar sau un ales în funcţie dovedit infractor să primeasă pensie? şi încă şi pensie specială! Ioiii!
  – CE MENTALITATE DE INFRACTOR AU POLITICIENII ROMÂNI ŞI SE SUPĂRĂ CĂ ALŢI COLEGI AI LOR ÎI CRITICĂ!!!
  – MENTALITATE PURĂ DE COCALAR POLITI: TOTUL MI SE CUVINE INDIFERENT CE FAC SAU DACĂ SÎNT INFRACTOR!!!
  – ALOOOOO!!! HAI CU DOSĂRELELE ŞI CU ARESTAREA-PEDEPSIREA COCALARILOR POLITICIENI CĂ SUNT DESTUI-SÎNT PREA MULŢI HOŢI ŞI ESCROCI CARE-ŞI CER DREPTUL DE AREST ŞI DE CAZIER PĂTAT!!! SĂ NU MAI AIBĂ DREPTURI FĂRĂ LIMITĂĂĂ!!!

 10. CONTORSIONISTUL PONTA NE CERE SA FIM FLEXIBILI CUM ERA EL STAND CAPRA LUI BAROSSO IN 2012 ??? A FI SOLIDAR CU VIZIUNEA GERMANA INSEAMNA A NU FI SOLIDAR CU VIZIUNEA GRUPULUI DE LA VISEGRAD – POLONIA, CEHIA , UNGARIA , SLOVACIA .. TARI CARE RESPING EXPORTUL DE REFUGIATI

 11. Austria primeste mai putini refugiati decat Romania pentru ca Austria e o tara turistica, curata si bogata, pe cand Romania este o puturoasa cloaca zdrentaroasa! Domnule Klaus, comentezi?

 12. Imi pare jenanta toata aceasta situatie,tragem la sorti numarul de oameni ii incarcam in marfare si ii distribuim,vehiculand cifre aiuritoare?Asta dupa sortare,omu’ bun,omu’ rau?Ungurii ii fugaresc prin papusoi,ii strang ca pe vite in tarcuri si gari,nemtii au experienta lagarelor,daca ei,migrantii, nu vor decat unde stiu ei ca le va fi mai bine,ce fac,ii incarca cu forta si carelu in tari complet nepregatite pentru un astfel de val?!S-a demonstrat ca spatiul Schengen a fost facut ca o uriasa zona privilegiata!Sa bage tarile la ruleta daca se tot vehiculeaza cifre!

 13. nemtii au mare experienta in a numara, reloca si … rezolva populatii.
  Prin ’42 au impus Poloniei tot niste cote obligatorii dupa care, milosi, tinind cont ca scazuse PIBul prin ’43 s-au oferit sa-i ajute “diminuind” cotele.
  Toata asta cu UE e o pacaleala sinistra facuta doar in interesul Germaniei iar Franta, falita, isi da chilotii jos ca sa se tina aproape de Germania.

  Hai, mai Klaus, daca vrei sa fii ca si Carol sau Ferdinand, acuma sa te vedem daca esti tare. Cum ai zis? 1785 si nimic mai mult? Te sustin, te votez, fac ce vrei – da hai sa nu te inmoi. Altfel (afara de defazatul Ponta) toti ai nostri declara frumos…. sa le vad cojonesul cind vin nemtii cu santajul economic, politic, ca cu Grecia…

 14. IS-A-VIS DE IMIGRANTI….CITITI…!

  SE PARE CA ASTA E ADEVARUL SI…NIMIC PANA ACUM!?

  PRESEDINTELE PARTIDULUI DEMOCRAT OLANDEZ, IN FATA SENATULUI AMERICAN
  Dragi prieteni,

  Vă mulţumesc foarte mult pentru că m-aţi invitat.
  Vin în America cu o misiune. Nu este totul bine în lumea veche. Se conturează un imens pericol şi este foarte greu să fii optimist.

  S-ar putea să ne aflăm în faza finală a islamizării Europei.
  Acesta nu este numai un pericol actual şi transparent pentru însuşi viitorul Europei, ci un pericol pentru America şi pentru întreaga supravieţuire a Vestului.
  Statele Unite constituie ultimul bastion al civilizaţiei apusene care ar înfrunta o Europă islamică.
  Mai întâi, voi descrie situaţia existentă pe teritoriul Europei, iar apoi voi spune câteva cuvinte despre Islam.

  Europa, pe care dumneavoastră o cunoaşteţi, este în schimbare.
  Dvs. aţi văzut, probabil, evenimente importante, anumite semne.
  Dar în toate aceste oraşe, uneori la numai câteva case distanţă de destinaţiile dumneavoastră turistice, este o cu totul altă lume.
  Este o lume a societăţii paralele create de imigrarea musulmană în masă.
  Pretutindeni în Europa se ridică o nouă realitate: întregi cartiere musulmane, unde rezidă sau, măcar, poate fi văzută foarte puţină populaţie indigenă.
  Şi dacă este, ajunge s-o regrete. Şi acest lucru este valabil chiar şi pentru poliţie. Este o lume a eşarfelor pe cap, o lume în care femeile se preumblă
  într-o ţinută în care nu li se vede faţa şi cu o droaie de copii după ele, iar soţii lor, sau dacă preferaţi proprietarii lor de sclavi, păşesc cu trei paşi înaintea lor.
  Ai moschei la multe colţuri de stradă. Prăvăliile au semne pe care nici dumneavoastră şi nici eu nu le putem citi.
  Cu greu veţi găsi vreo activitate economică. Există ghetouri musulmane, controlate de fanatici religioşi.
  Există cartiere musulmane şi ele cresc ca ciupercile în toate oraşele de-a curmezişul Europei.
  Acestea sunt construcţiile de blocuri pentru controlul populaţiei crescânde a Europei, stradă cu stradă, cartier cu cartier, oraş cu oraş.
  Există acum mii de moschei în toată Europa.

  Cu congregaţii mai largi decât în bisericile creştine.
  Şi în fiecare oraş european există planuri de a construi supermoschei care să facă să pară şi mai pitice fiecare biserică în acea regiune.
  Semnalul este evident: Noi dominăm!
  Multe oraşe europene sunt deja pe un sfert musulmanizate: luaţi doar Amsterdamul, Marsilia sau Malmo în Suedia.

  În multe oraşe, majoritatea populaţiei sub 18 ani este musulmană.
  Parisul este acum înconjurat de un cerc de cartiere musulmane.
  Mohamed, este acum cel mai popular nume în rândul băieţilor, în multe oraşe.
  În unele şcoli elementare din Amsterdam nu se mai poate vorbi despre ferme, deoarece asta ar însemna să se menţioneze şi porcul, ceea ce ar fi o insultă pentru musulmani.

  Multe şcoli din Belgia şi Danemarca servesc elevilor numai “halal food” (adică mâncare acceptată de religia musulmană, fără carne de porc sau carne de animal nesacrificat conform ritualurilor musulmane).
  În Amsterdam, cândva un oraş tolerant, gay-ii (adică homosexualii) sunt crunt bătuţi aproape exclusiv de către musulmani.
  Femeile nemusulmane aud regulat strigându-li-se “curvă, curvă”.
  Antenele de televiziune nu sunt îndreptate spre canalele locale, ci numai spre staţiile din ţările de provenienţă musulmană.

  În Franţa, profesorii de şcoală sunt îndrumaţi să evite autorii care sunt consideraţi “ofensivi” musulmanilor, inclusiv Voltaire şi Diderot; acelaşi lucru este valabil şi pentru Darwin.

  Istoria Holocaustului nu mai poate fi predată în şcoală din cauaza sensibilităţii musulmane.
  În Anglia, tribunalele “Sharia” fac acum parte oficial din sistemul legislativ britanic (tribunalele sharia sunt instanţe judecătoreşti musulmane, care acţionează şi din moschei – n.t.)
  Multe cartiere ale orașelor din Franţa sunt astăzi zone de “necirculat” pentru femeile fără capul acoperit cu un şal.

  În urmă cu o săptămână, un bărbat aproape a murit după ce a fost bătut de musulmani pe o stradă din Bruxelles, pentru că a fost văzut bând, când la ei era Ramadanul. Evreii părăsesc Franţa în număr record, fugind de cel mai crunt val de antisemitism de la al doilea război mondial. Franceza este o limbă vorbită astăzi curent pe străzile din Tel Aviv şi Natania, din Israel.
  Aş putea continua cu multe povestiri de acest gen, povestiri despre islamizare.

  Un total de 54 de milioane de musulmani trăiesc astăzi în Europa. Într-un calcul recent al Universităţii San Diego , s-a constatat că în numai următorii 12 ani, 25 % din populaţia Europei vor fi musulmani. Bernatd Lewis a prezis o majoritate musulmană până la sfârşitul acestui secol.
  Acestea, desigur, sunt numai cifre.

  Şi cifrele n-ar fi ameninţătoare dacă imigranţii musulmani ar manifesta o tendinţă de asimilare. Însă sunt infime semnele în sensul ăsta.

  “Pew Research Center” a raportat că jumătate din musulmanii francezi consideră loialitatea lor faţă de islam mai puternică dacât loialitatea lor faţă de Franţa (Pew Research Center este o organizaţie americană care oferă opţiuni, atitudini şi tendinţe ale opiniei publice din SUA şi din lume – n.t.)

  O treime dintre musulmanii francezi nu se opun deloc atacurilor sinucigaşe. Iar Centrul Britanic pentru Coeziune Socială a comunicat că o treime din studenţii musulmani britanici se pronunţă pentru un “califat” mondial.

  Musulmanii cer să “li se arate respect”, iar noi le arătăm acest respect: avem sărbători musulmane oficiale de stat.
  Procurorul General creştin-democrat tinde să accepte “sharia” dacă există o majoritate musulmană.
  Avem miniştri, membri de cabinet, cu paşapoarte de Maroc şi Turcia. Cererile musulmane sunt susţinute de comportări nelegale, mergând de la crime mărunte şi violenţe întâmplătoare, de exemplu contra lucrătorilor pe ambulanţe şi şoferi de autobuz, până la răzmeriţe pe scară redusă.
  Parisul a văzut asemenea revolte în suburbiile sale. Eu îi numesc pe aceşti criminali “colonişti”. Pentru că asta sunt.

  Ei nu vin să se integreze în societăţile noastre; ei vin să integreze societăţile noastre în Dar-al-Islam – ul lor.
  Din cauza asta sunt colonişti (Dar-al-Islam este o secţiune a islamului mondial – n. t.) Multe din aceste violenţe de stradă, de care am pomenit, sunt îndreptate exclusiv împotriva nemusulmanilor, forţând pe mulţi dintre băştinaşi (localnici) să părăsească propriul lor cartier, propriul oraş, propria ţară.
  Mai mult, musulmanii reprezintă astăzi un număr de votanţi care nu se poate ignora.

  Al doilea lucru pe care trebuie să-l ştiţi este importanţa profetului Mohamed. Conduita lui este un exemplu pentru toţi musulmanii şi nu poate fi criticată.
  Acum, dacă Mohamed ar fi fost un om al păcii, cum ar fi, să spunem, Gandhi sau Maica Tereza, n-ar fi fost nici o problemă. Dar Mahomed a fost un şef de bandă, un asasin, un pedofil şi a avut mai multe căsătorii în acelaşi timp. Tradiţia islamică ne povesteşte cum s-a luptat el în bătălii, cum şi-a omorît duşmanii şi chiar cum executa prizonieri de război.

  Mohamed însuşi a masacrat tribul iudeu al lui Banu Qurayzah. Dacă ceva este bine pentru Islam, e bine; dacă este rău pentru Islam, este rău
  Să nu încerce nimeni să vă păcălească cu faptul că islamul ar fi o religie. Desigur, are un Dumnezeu, o lume de apoi şi cele 72 de fecioare. Dar, în esenţă, Islamul este o ideologie politică. Este un sistem care stabileşte reguli precise pentru societate şi pentru viaţa fiecărei persoane.
  Islamul vrea să dicteze fiecare aspect al vieţii.
  Islamul înseamnă “resemnare” sau supunere.
  Islamul nu este compatibil cu libertatea sau cu democraţia, pentru că se străduieşte să obţină “sharia”, in dorința de a deveni o religie totalitară.
  Acum ştiţi de ce Winston Churchill a numit Islamul “cea mai retrogradă forţă din lume” şi de ce a comparat “Mein Kampf” cu Coranul.

  Publicul a acceptat sincer povestea palestiniană şi vede Israelul ca agresor. Dar eu am trăit în ţara aceea şi am vizitat-o de o mulţime de ori.
  Eu susţin Israelul. Întâi, pentru că este patria evreească după două mii de ani de exil, incluzând Auschwitz-ul, în al doilea rând pentru că este o democraţie
  şi în al treilea rând pentru că Israelul este prima noastră linie de apărare. Această micuţă ţară este situată pe linia de luptă contra jihadului, împiedicând avansarea teritorială a Islamului. Israelul înfruntă linia de luptă a jihadului la fel ca şi Kaşmirul, Kosovo, Filipinele, Sudul Tailandei, Darfur în Sudan sau Libanul. Israelul este pur şi simplu în cale. Aşa cum a fost şi Berlinul de Vest în timpul războiului rece.

  În ţara mea, în Olanda, 60% din populaţie consideră imigrarea în masă a musulmanilor, drept greşeala politică numărul unu de la al doilea război mondial încoace. Şi alţi 60% consideră Islamul ca cel mai mare pericol. Luminile se pot stinge în Europa mai repede decât vă puteţi imagina. O Europă islamică înseamnă o Europă fără libertate şi democraţie, un deşert economic, un coşmar intelectual şi o pierdere de putere militară pentru America , deoarece aliaţii săi se vor transforma în duşmani, duşmani cu bombe atomice.

  Cu o Europă islamică, America va trebui singură să apere moştenirea Romei, a Atenei şi a Ierusalimului.

  Dragi prieteni, libertatea este cel mai preţios cadou. Generaţia mea niciodată n-a trebuit să lupte pentru această libertate, ea ne-a fost oferită pe o tavă de argint, de către oamenii care au luptat pentru ea cu viaţa lor. Pe tot cuprinsul Europei, cimitirele americane ne amintesc de băieţi tineri care niciodată n-au ajuns acasă şi a căror amintire noi o preţuim. Generaţia mea nu este proprietara acestei libertăţi; noi suntem numai păstrătorii, paznicii ei. Noi putem doar preda această libertate greu obţinută, copiilor Europei, în aceeaşi stare în care ne-a fost oferită nouă. Noi nu putem ajunge la nici o înţelegere cu mulahii şi imamii(conducători religioşi musulmani – nota mea).

  Generaţiile viitoare nu ne vor ierta niciodată. Noi nu ne putem risipi libertăţile. Pur şi simplu nu avem dreptul să facem asta. Trebuie să facem tot ce este posibil acum pentru a opri această stupiditate islamică, pentru ca să nu poată distruge lumea aceasta liberă pe care noi o cunoaştem.

  Vă mulţumesc,
  Geert Wilders, preşedintele Partidului Libertăţii din Olanda, membru al Parlamentului olandez.

Leave a Reply