Potrivit unui raport al Organizației Națiunilor Unite, peste trei milioane de români au ales să se mute și să lucreze în străinătate, România devenind a patra țară din UE, după numărul de emigranți. Cei mai mulți dintre aceștia ajung să lucreze în străinătate pentru a oferi sprijin financiar familiei rămase în țară. Pentru ei, TransferGo a lansat un nou serviciu care permite transferul rapid de bani online, în numai 30 de minute, cu până la 90% mai ieftin față de bănci sau casierii.

TransferGo este în prezent cea mai convenabilă modalitate pentru imigranți și întreprinderi deopotrivă, de a trimite bani online în străinătate. Compania oferă servicii de transfer rapid de bani online la costuri mai mici decât băncile și sumă garantată la destinație, fără vreun cost ascuns. În ultimul an, peste 15.000 de români au trimis bani prin TransferGo, mulți dintre aceștia fiind migranți care lucrează în străinătate, care au reușit să economisească astfel până la 90% din costurile lor de transfer.

TransferGo, compania cu cele mai rapide transferuri online internaționale low cost, dedicată muncitorilor din afară, ajută românii de peste hotare să trimită bani acasă în doar 30 de minute. Sistemul de transfer al banilor local in – local out a transformat acest start-up într-o afacere cu tranzacții între 44 de țări, în valoare de peste 280 de milioane de euro în cei patru ani de la înființare, România fiind una dintre principalele piețe de dezvoltare ale companiei.

Principalele ţări din care s-au trimis bani au fost Italia (937 milioane de dolari), Spania (740 milioane dolari) şi Germania (422 milioane dolari), scrie Agerpres.

 

 

7 COMMENTS

 1. O parte din mine este trista, deoarece grosul specialistilor, a “meseriasilor” a trebuit sa plece prin straini, lasand un gol resimtit din plin in tara, o parte este fericita ca toti acestia si-au gasit un rost si marea majoritate fac cinste Romaniei.

 2. Iar ne consideră PROŞTI pe toţi românii !!!
  http://www.stiripesurse.ro/dacian-ciolo-indeamna-romanii-sa-voteze-doar-doua-partide_1160479.html
  Citez din spusele acestui actual premier:
  **”Mi-aş dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public. (…) Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL şi USR şi-au asumat acele valori”, a spus Cioloş la Realitatea TV, menţionând că nu se vede în fruntea unui guvern format din PNL şi PSD.**
  Dar cine te obligă sau cine te ţine să stai/să rămâi în postura asta?
  Acest om are impresia că toţi stăm cu creierul căscat numai bun de mutat vorbe şi fapte cerute de el?
  De fapt: ”nu-i prost cine cere e prost cel care face/execută”!
  Acceptaţi să fiţi consideraţi proşti şi inculţi?
  Vă credeţi toţi proşti, popor român?
  Dovediţi-i omului ca să afle pe ce lume trăieşte!

 3. Cu siguranță sunt mai mulți de 4 milioane de români plecați, mult mai mulți… Eu sunt în Spania. Aici sunt orașe întregi unde poți vorbi liniștit românește pe stradă pentru că ai impresia că faci parte din majoritate, nu dintr-o minoritate. E plin de români. Doar în zona Madridului cred că sunt peste 1 milion. Alcala și Coslada sunt orașe pline de români… iar Spania e mare.
  Apoi Italia, Marea Britanie, Germania, Grecia, Austria, etc. Chiar și în Ungaria dar și tari la care ne uitam suspicioși: Ucraina, Rusia … Da, putini dar se adună.
  SUA, Australia, Canada, Tarile Arabe …. 3-4 milioane ? Pe naiba, suntem mai răspândiți decât chinezii.
  Cu mulțumiri întregii clase politice din România.

 4. Să vedem câţi vor mai putea trimite după ce se introduce limita de ieşire a valutei din ţara respectivă. Dacă trimiţi suma acceptată prin lege în primele 6 luni ori nu mai ai dreptul ori vei fi strâns cu uşa pentru justificarea veniturilor şi după justificare, prin lege eşti obligat să plăteşti mai mult la stat la momentul transferului bancar! Este realitate! Veţi auzi şi de această ”reformă” halucinant de aiuritoare!
  Atunci să-i aud pe scăunari cum se plâng că nu mai intră în ţară valută!

Leave a Reply