”Chiar azi de dimineață (am vorbit cu premierul — n.r.). Se simte din ce în ce mai bine și în câteva zile o să revină în România. (…) Nu știu exact când va veni”, a spus Ministrul justitiei Robert Cazanciuc, la sosirea la Facultatea de Drept, unde a participat la lansarea Codex-ului constituțional — Constituțiile statelor membre ale Uniunii Europene.

 

13 COMMENTS

 1. să vină şi să-l demită naibi pe ăsta.dacă ar pleca guvernul ponta măcar am avea un câştig că nu ar mai fi momâia asta la justiţie. oricum între psed-ul lui ponta sau pdl-ul lui iohannis nu ştiu care ne vinde mai repede!

 2. A dreacu javre, cînd e vorba de binele propriului popor, de sănătatea şi de educaţie nu sunt bani! Bine că şi-au votat pensii speciale şi înainte de toate şi-au permis mărirea salariilor pentru politicienii care trag sforile la alegeri: primari, consilieri şi tot ce este în politică! Sta-v-ar banii în gît, perindaţilor!

  • De unde ştii tu măi ciudat-o că românii şi-ar dori asta ? Îşi doresc asta serviciile, DNA, Monica Macovei şi toţi fanaticii băsişti precum eşti şi tu, pe care-i pupaţi în cur toată ziua bună ziua, cu scopul clar de a fi acaparată puterea total de către SRI, DNA prin partidul M10. “Ciolannis”, preşedintele vostru care “v-a dat ţara înapoi” şi care numai “lucru bine făcut” nu face, este “henţ-Popescu”. La un moment dat, va fi aruncat şi el “peste bord” în detrimentul Luluţei, ptr. care, ca s-o înscăuneze “împărăteasă la cotroceni”, şi s-aducă pe “M 10” la guvernare , otrăvurile astea de prin SRI şi DNA-ul , sunt în stare să dea foc la toată România. Dar mă rog, n-am pretenţii la tine … eşti prea “băsificată la minte” ca să mai pricepi ceva REAL din toată mizeria asta care o propagaţi prin spaţiul public. Nu exclud nici varianta ca ptr. 2 lei cincizeci soldă, să fii postac băsist de serviciu. Hai, servici uşor !

 3. Dnule Tudor,

  Mutumesc a3 si multumesc Danei Grecu in replica dansei catre Mihai Voicu. Excelent! Avem nevoie de oameni cu colana vertebrala ca dumneaei. Ultimul mare lider al PNL a fost Crin Antonescu. Dupa dansul PNL a disparut. S-a terminat cu ei, PDListii i-au terminat cu acordul lor bineinteles.. Actualii asa zisi PNListi din care Mihai Voicu e un exemplu f bun repeta ca niste marionete acelasi discurs basist: anticoruptia, traiasca DNAul, tot ce zice si face presedintele e cel mai bine, vrem la putere cu orice pret. Sunt niste pdlisiti sadea.
  Argumentul lui ca au mai fost si altii care au votat pe MRU e de o prostie fara marginei: adica faptul ca au mai fost niste santajati si ticalosi care au votat cu ei ii face pe ei mai putin ticalosi? sau mai putin rame? sunt niste basisti mincinosi si odiosi.

 4. eu nu inteleg: ponta este persoana fizica sau prim ministru? Comunicatele oficiale nu le cunoaste acest om? Isi bate joc de noi, comunicand cu noi prin intermediari sau pe facebook, nu este normal

 5. Sa vina, sa plece, sa faca ce-o vrea. Numai ca nu horarasc o mana de pedelaci ce trebuie sa faca dl. Ponta. Fara doar si poate trebuie intrebat de ce a “fugit”. Trebuie judecat ce-a facut bine si ce-a facut rau si toate acestea trebuie puse in balanta.

 6. Sa rămână în Turcia sa se refacă pana în 2016. Premierul Oprea îi face treaba în loc de 1 milion de ori mai bine. Cel puțin nu mai apare din ora în ora Ponta la tv pt imagine din orice motiv, respiram și noi oleacă în perioada asta. :))

Leave a Reply