Cazul Blaga-Popa se complica. Au loc perchezitii la sediul Politiei Bihor dar si la domiciliul chestorului Popa. Este evident ca procurorii DNA cauta altceva decat elemente legate de accidentul de circulatie.


Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Oradea fac percheziții luni dimineața la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bihor și la domiciliul șefului IPJ Bihor.

Potrivit unor surse judiciare, vizat de anchetă ar fi chiar șeful Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, chestorul Liviu Popa. Este a treia rundă de percheziții pe care Serviciul Teritorial Oradea al DNA le face, în ultimele luni, în unități de Poliție din județul Bihor.

După primele percheziții, efectuate în 29 iunie, Direcția Națională Anticorupție a anunțat, într-un comunicat, că procurorii din Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2014-2016.

‘În cursul zilei de 29 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații, situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice,’ se preciza în comunicatul DNA.

Chestorul Liviu Popa este șeful Inspectoratului Județean de Poliție Bihor din anul 2012. În perioada 23.11.2010 — 15.05.2012 el a fost inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind numit in functie chiar de Vasile Blaga.

 

7 COMMENTS

 1. După ce a ajuns Blaga Ministrul MAE , imediat după a ajuns ș Liviu Popa ! Ghici ciupercă ce-or căuta DNA-ul ?

  • Ce cauta? Niste sacose de bani, alea de care ne spunea Udrea ca ajungeau la servicii. Atunci cand imparteala nu e echitabila apare “justitia” sa scotoceasca si sa pedepseasca pe lacomii care nu impart.

 2. Ce spune ăsta? E audiat ca martor?
  Martor la ce?
  Cumva i s-a furat maşina şi el a văzut în ultima secundă?
  Nu cumva e ceva care seamănă a complicitate?
  Nu cumva el ca persoană fizică i-a dat maşina acelui individ care s-a pupat cu altul botic-a-botic?
  Seamănă cu plimbarea gen Nufărul: bun pentru votat!
  Pare a fi aruncat totul în derizoriu?

 3. off topic
  Domnule Tudor, ce-i cu reclama asta nesarata a guvernantilor privitor la debirocratizare ? Eu nu fac parte din programul “homeschooling” inca interactionez cu oamenii si am parul alb de atata birocratie din ultimele 6 luni a acestor “tehnocrati”. Din cate-mi dau seama lumea nu-i mai vrea, in schimb toate javrele care ne hatarasc noua destinul si nu de aici, ci mai de departe vor cu tot dinadinsul sa ne bage pe gat aceste hahalere cu gulere albe.

   • Ati uitat si celalalt cuvant mistic: imaginea !
    Ca de aceste doua cuvinte s-a ocupat cu obstinatie sistemul basist azi devenit coldist-codrutist-ong-ist.
    Fiind incompetenti nu se pricep nici macar la asta ca de construit ceva concret pentru tara o strada , un spital, o gradinita nici nu poate fi vorba.
    Dar cand ceva nu merge (adica totul pana la urma) pun placa aia hodorogita cu : N-am comunicat suficient !

 4. Da doamne sa-i bage pe toti la zdup daca au calcat pe bec,cat mai repede posibil incepand cu Blaga asta ca sa nu mai planga alde Ponta ca traieste in anii 50,ce nemernic.

Leave a Reply