Home Articole Ce a patit de fapt Stela Popescu. Opinia unui reputat neurolog

Ce a patit de fapt Stela Popescu. Opinia unui reputat neurolog

3074
3

3 COMMENTS

  1. A avut dreptate Oana Pellea. Toti cei din sala s-au uitat la ea cum moare si au trimis-o acasa, fara ca macar unul sa se gandeasca sa cheme salvarea.

  2. Pacat, intr-adevăr, de stângăcia prezentatorilor din emisiunea unde s-a petrecut criza-se vede clar din înregistrare ca s-au zăpăcit și n-au mai știut cum sa oprească pe celebra actrița fără s-o insulte; păcat, iarăși, ca nu se afla nici un doctor in sala care sa remarce simptomele și sa preia inițiativa măcar post factum/sa-l trezeasca pe regizorul tehnic și sa se cheme salvarea, de exemplu. Uneori, însă, mai intra și soarta in joc și, fără cinism, o moarte fulgerătoare e de preferat unei lungi perioade de suferința sau de totala neputința, cum se-ntâmpla de obicei celor care supraviețuiesc unui atac cerebral masiv. O Stela Popescu la pat, legată cu tuburi și conectata la tot felul de aparate, n-ar mai fi fost decât o biata bătrâna ajunsă, cu greu, la capătul zilelor ei pe pământ; fulgerător, fără sa anunțe pe nimeni, se va fi dus cum se duc toți actorii, odata cu ieșirea din scena unde au strălucit. Requiescat.

  3. Dupa razboi,multi viteji se arata,se spune din batrani! Daca pupa politica pe botic poate nu ajungea in situatia asta,vezi cazuri concrete:iliescu,base,si multi care era sa dea coltul.
    Asa a fost sa fie, lumina si zambetul ei vor fi doar a ei!

Leave a Reply