21 COMMENTS

 1. Nu pot spune nimic despre KWI, doar e Presedintele Republicii. Intrebarea este, presedintele carei tari este ? Cu certitudine, nu exista stat paralel, exista o lume paralela.

  • Lumea paralela intr-adevar există: a politicienilor putred de bogați și corupti cu dosare penale și care vor sa schimbe legile justiției pentru a scăpa de dosare. Aceștia sunt ajutați de media aservită lor.

   • Daca v-as intreba, dincolo de generic, despre ce legi este vorba si care ar fi consecintele, cadeti in contemplarea semaforului…

  • Am crezut ca Basescu a atins culmea incalcarii legilor si a minciunilor. M-am inselat, Iohanis a dus pe noi culmi absurditatile si dipretul la adresa legilor si a statului constitutial. Sper ca toti romanii s-au lamurit cu varf si indesat cu neamtul cinstit.

   O suspendare desi perfect justificata nu este recomandata pentru ca asta si asteapta Iohanis, conflict si victimizare. Deci lasati-l pe Iohanis sa se faca de ras si spuneti non stop ca presedintele tarii a incalcat Constitutia pentru ca e suficient de daunator, pierde al doilea mandat.

   De asemenea PSD-ALDE nu trebuie sa negocieze nimic cu Iohanis, privind urmatorul sef al DNA. Repet: nu negociati nimic altfel s-a terminat.

 2. Nu i-a spus nimeni sclavului de la Cotroceni ca pana si hitler a pierdut al doilea razboi mondial ?
  Si a jurat ca respecta Constitutia si legile tarii.
  Trist ca dupa 10 ani pierduti cu basescu, am mai pierdut 5 cu iohanis.

 3. “Curtea Constituțională este singura instituție abilitată să stabilească interpretarea corectă a Legii fundamentale. Nimeni altcineva, nici președintele, nici altă autoritate a statului și nici măcar societatea civilă, nu are dreptul să se substituie autorității CCR pentru a da verdicte cu privire la respectarea Constituției României” – comunicat

 4. Din ciclul “panseurile unui politruc”!
  Pai, toashu’ politrucu’, si in ’89 era tot asa: un singur stat, reprezentat de un singur om. Noi ne bucuraram ca am scapat. Sa ne fi dus unul, iohahanis, inapoi in comunism? Fereasca Dumnezeu, nea Krausse, sa fie la matale acolo. Pe noi ne scuzi, dar avem “umpic” de treaba si n-am vrea sa te retinem, ca aud ca s-a deschis sezonul in Tenerife si poate vrei sa te relaxezi cu nervii, ca ai avut o perioada cam proasta. Si aud ca … departe de a se fi incheiat. Daca tot te duci, n-o iei mata si pe kondruta, ca aud ca sint niste valuri pe-acolo, CIT SASE CASE!!

 5. N-ai cum sa recunosti asa o mizerie, sa adaugi la nesfarsit texte in Constitutie care sa schimbe intregul sens al ei gandit de cei care au facut-o asta nu poate fi recunoscut, este o ilegalitate. Daca CCR scria in decizie ca avizul CSM este decizional in loc de consultativ era cu totul altceva. CSM-ul isi reintra in rolul sau Constitutional chiar daca din schema era eliminat presedintele.

 6. Unde scrie in Constitutie ca Presedintele trebuie sa execute o hotarare a CCR daca aceasta incalca ea insasi Constitutia, incalca principii de baza ale ei. De aia Presedintele este GARANTUL Constitutiei, sa vegheze ca aceste principii scrise in Constitutia validata de Referendum sa nu fie anulate, modificate, rescrise astfel incat sa aiba efect invers spiritului gandit initial. Presedintele NU este deasupra Constitutiei cum nici CCR nu este insasi Constitutia atunci cand, chiar ea, o incalca.

  • Si cine constata ca incalca principiile Constitutiei? Tu? Iohanis, care nu stie nici ce cauta el in viata lui? Strada? Stiam ca esti prost, dar mi-ai depasit asteptarile. Ba prostule, imagineaza-ti ca un infractor e in fata completului de judecata, care-i spune: Esti vinovat. 3 ani cu executare! La puscarie!
   Poc cu ciocanelul.
   Si infractorul zice: Nu me duc! Vreau sa citesc motivarea, pina o inteleg, dupa care voi gasi o solutie!!!???
   Ba, tu intelegi despre ce vorbim? Acest inept ne face de risul Europei civilizate, si nu numai! E in stare sa arunce Romania in aer ca s-o salveze pe faraoanca. Asta in conditiile in care , ATENTIE, NU STIE SI NICI NU-L INTERESEAZA CE-A FACUT.
   Cum sa dinamitezi o tara pentru un om despre care nu stii ce-a facut? Sau stii SI MINTI CU NERUSINARE?

   • Principiul separatiei puterilor in stat. Al controlului reciproc intre puteri pentru a nu se creea dezechilibre de putere altfel ne-am intoarce pe vremea lui Iliescu, chiar si acesta a fost de acord sa modifice Constitutia din 1991. Daca esti Gaga mai Gustica ce sa-ti fac, n-ai sa intelegi niciodata ce inseamna Stat de Drept, tu intelegi doar ce citesti pe burtiera de la RTV (OTV) …

 7. gauleiterul romaniei si mascota sistemului securisto-mafiot tocmai ne-a anuntat ca urmeaza sa dea o lovitura de stat prin schimbarea ordinii constitutionale.

  cred ca e timpul sa scoatem din rastel si sa ascutim baionetele strabunilor, pe care, cu un veac in urma, le-au folosit la desavarsirea unitatii nationale.

  suspendarea gauleiterului a devenit un imperativ deoarece prin actiunile acestuia sunt puse in pericol nu numai democratia, dar si suveranitatea si statalitatea.

  este nevoie sa-i spunem HERAUS si sa-l trimitem in VATERLAND, alaturi de genitorii sai, sa le dea meditatii imigrantilor tovarasei Merkel, aceasta walkirie a masoneriei naziste, fiind platit evident de fundatiile Adenauer si Seidel.

  Dupa cum se stie fundatia hanns seidel functiona la inceputul anilor 90 chiar in sibiul gauleiterului, finantand iobagimea liberala.

  se urmareste condamnarea cu orice pret a lui dragnea si suspendarea premierului dancila de catre gauleiter in urma plangerii penale de inalta tradare a lui orban si astfel schimbarea guvernului.

  pentru asta securistii au nevoie de un eveniment de tip Colectiv, pe principiul creeaza diversiunea care sa justifice actiunea.

  de aceea gauleiterul are nevoie de timp pentru a „intelege” motivatia CCR, ultima reduta a constitutionalitatii statului roman.

  daca ne amintim bine cand gauleiterul a depus juramantul de pres al rom in fata Curtii Constitutionale, in Sibiu a avut loc un accident aviatic in urma caruia 8 militari romani si-au pierdut viata. ca urmare auspiciile sub care gauleiterul si-a inceput mandatul au fost insotite de sacrificiul mortii, care ne-a urmarit de atunci si o va face in continuare.

  de aici aliasul de TOTENKOPF.

 8. Asta așteaptă să vină diaspora pe 10 August ! Sunt așteptați 1 milion de participanți să dea guvernul jos . La biserică Duminică în Dublin 7 erau #rezistenți care strângeau semnături și CNP-uri la iesire asta în caz că interesează pe cineva care ar vrea să fie preventiv ! Zic și eu

 9. 133 de pagini necesită timp pentru a fi citite , înțelese, aprofundate , răstălmăcite…Alții nu au citit atâta într-o viață întreagă , 98,70 % dintre pesediști , inclusiv Dăncilă.
  Și apoi , ce-i cu amenințările ,,glumei proaste” Dragnea , pe cine amenință el de fapt ? Nu cumva poporul este stăpânul și slujbașul public sluga acestuia ? Grijă mare cu aceste afirmații , cum ar fi ,,șobolanii ăia” pentru că România nu stă în cei 120.000 de la miting și nici în 3,2 milioane votanți psd .

 10. Avem stat paralel. Comportamentul lui o demonstrează, cine e pus de stăpân poate ignora constituția.

Leave a Reply