Premierul Dacian Cioloş a votat la ora 8.40, la Secţia nr. 32 din Zalău, Sălaj. Cioloş s-a declarat dezamăgit de faptul că partidele nu au pus mai mulţi oameni noi în politică pe liste.

“Stiţi chestiile alea că am votat pentru democraţie… generalităţi. Am votat pentru oameni vizavi de care sper că pot să facă din oraşul ăsta mai mult decât este. Am votat oameni în care am încredere, chiar dacă, drept să spun, m-aş fi aşteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi. Sper să avem o dinamică mai bună la parlamentare.

Întrebat de ce a ales să voteze în Zalău, premierul a răspuns: “De oraşul ăsta şi de locurile astea mă simt eu legat. Oriunde te-ai duce, rămâni legat tot de rădacinile de acasă. Agronom fiind, ştiu ce înseamnă să dai rădăcinile”, potrivit stiripesurse.ro.

 

6 COMMENTS

  1. din cauza rădăcinilor nu a adoptat interzicerea tăierilor pădurilor româniei.şi ptr că a fost agronom,şi ministru al agriculturii!

  2. Dac-o mai tine mult cu sentimentalismul “agrar” va sfârși prin a-l întrece pe vicele sau, nea Dancu, si sa te ții pânza sa nu te rupi de ce vom auzi in campania din toamna! Cum necum, agronomul cel viteaz, Ciolos pentru prieteni, s-a mișcat mai repede si mai eficient decat natafleata prezidențiala care nu mai știe unde sa voteze mai întâi: la Sibiu, unde-i sunt rădăcinile(+nevasta, care ar fi o planta agățătoare in context) sau la capitala unde a fost transplantat Acu doi ani si n-a prea “prins”?

  3. Un singur lucru adevarat a spus si domnia sa: “De oraşul ăsta şi de locurile astea mă simt eu legat. Oriunde te-ai duce, rămân legat tot de rădacinile de acasă. Agronom fiind, ştiu ce înseamnă să dai rădăcinile”. Fiind plecat de acasa de mult timp, am si eu aceleasi simtaminte. Problema mea este ca “acasa” este tot in Romania iar, ajunsul acasa e o intreaga aventura, azi, in marea democratie romaneasca a secolului XXI, singurul mijloc sigur si-n timp util ramane transportul aerian. Deranjant nu ?
    Pentru conformitate NU dl. Ciolos a dat “radacinile” si miile de ha de padure, dansul e doar continuatorul. Trebuie spus ca Romania nu mai este a noastra, colonie fiind, toti se infrupta din ea. Astept cu nerabdare ca “tinerii frumosi si liberi” sa se trezeasca si sa ne castigam din nou Independenta si neatarnarea, ei dorm si sunt cu mintile-n retelele de socializare.
    Numai ca popor sanatos, educat si implicit dezvoltat economic, vom fi puternici si vom avea posibilitatea sa ne impunem punctul de vedere. Sper ca toate acestea sa se intample in aceasta viata, pana una alta ne taram in genunchi, asistam la tradari rasunatoare si avem tot felul de Zorro, “Romanii curate” si tot felul de organizatii si ong-uri tenebroase.

  4. daca si asta, un neica nimeni tot mai laudat pe la televiziuni oare de ce) se ia de clasa politica e nasol. poate in calitate de premier ne spune si cum e cu inundatiile, ce celule de criza au facut pentru a contracara efectele inundatiilor si in general ce masuri a luat guvernul in fata acestor nenorociri naturale. ma uit la mass media si imi vine sa ma crucesc. nu ia nici un fel de atitudine contra acestui guvern de nesimtiti ipotenti. nici nu magandesc ce manie proletara ar fi fost la gura danei grecu daca guvernul ponta s-ar fi comportat ca acesti nesimtiti parasutati la conducerea tarii cu sprijinul tinerilor frumosi liberi si rasi pe creier sprijiniti de serviciile secrete. mama ce la le mai facea incepand cu vesnicul ei inamic ponta si restul pesedeilor. ce criza de isterie si cum ii improsca pe reprezentantii pesedeului din studio. dar nasol, iata ca tocmai tehnocratii penelisti o fac de ocara. repet nasol rau.

Leave a Reply