Mihai Gâdea i-a avut invitați, la ediția de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, pe liderii principalelor partide politice, PSD și PNL, Liviu Dragnea, respectiv Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a criticat refuzul liderului PSD Liviu Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă cu PNL, arătând că rețeta unei campanii de succes implică ”nu doar oameni, ci și o doză de emoție”.

Imaginile aici : https://www.antena3.ro/politica/liviu-dragnea-si-alina-gorghiu-pe-holurile-antena-3-imagini-din-culisele-emisiunii-eveniment-389802.html

”Dacă pe dânsul (Liviu Dragnea – n.r.) nu îl speria provocarea, ar fi acceptat-o. Pentru că sunt convinsă că un dialog cu mine nu poate să doară. Poate cel mult să dezavantajeze. Un dialog cu PNL e un exercițiu de respect pentru toți cei care vă urmăresc. Ar fi fost minunat ca liderul PSD, care se vizează premier deși legea nu îi permite, să aibă acest respect față de electorat”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

De cealaltă parte, Liviu Dragnea a exclus o dezbatere electorală cu liderii PNL, arătând că el nu este ”parașutat” de la Bruxelles și nu are ce discuta cu oameni care nu știu ce înseamnă să trăiești cu 900 de lei net pe lună.

Dragnea a afirmat, la Sinteza zilei, că ”PSD este singurul partid care a construit un program de guvernare, nu o ofertă politică, la care am lucrat cu specialiști din țară și din străinătate, timp de șase luni de zile”.

 

10 COMMENTS

 1. De câteva zile pe orice site intru găsesc publicitatea enervantă pentru manipulare prin minciuni de la USR.ro(nu-mi permite să copiez linkul dar îl găsiţi !
  Câtă mizerie prin publicitate pe diferite site-uri ca Avertisments! ”Vino la vot duminică PSD pregăteşte o amnistie penală şi fiscală(semnul mai mare)113 ani de puşcărie, 1 Miliard prejudiciu.” Salt la usr.ro
  Şi nu e singura!
  Ce să zic de mahalagioaică şi de ”penal” vorba lui Iohanis? E bine că nu şi-ai ieşit din fire PSD-iştii să se certe cu scandalagii !

  • Dragnea nu a participat la o confruntare directa cu PNL pt ca sta bine in sondaje si n-are nevoie de scandal. PNL istii ca si USRisit stim ce zic: coruptia si coruptii si ridica in slavi DNAul. Atata tot. In ultimile zile am remarcat ca o tin p-aia cu autostrazile, de parca Ciolos a facut vreo branza. Foarte slabi.

 2. Inca o data Dragnea arata cat de ghiolban e. Si dupa cum s-a purtat, stand cu spatele ca prostul suparat pe sat, mai ca inclin sa cred pnl-ul cand spune ca Dragnea nu vrea dialog. Pai asta nu da nici buna ziua! Prostutul de el, uita ca in politica politicienii reprezibta oameni care voteaza.
  Ghiolban, nene. Oricum, asa “strateg al campaniei electorale” cum se da singur, a reusit ieri o imagine de incepator prostocan: el, cu curul la o femeie care ducea de brat un battan respectabil. Great work, PSD!
  Scapati cat mai repede de ciocoiul asta ca va duceti la fund toti din pauza ghiolbanului faraon

  • Cu vocabularul ce-l folositi ca: ghiolban si prostul de nu stiu cate ori va inscrieti perfect in tagma ce-o sustine pe Gorghiu , aceea care sperie copii umbland pe la usile lor….Apropo, cate clase aveti? Ati ramas cumva corigent in clasa III-a?

 3. Cea mai tare e faza cu Dragnea care “nu are ce discuta cu oameni care nu știu ce înseamnă să trăiești cu 900 de lei net pe lună”

  Pai ce Dragnea stie ce inseamna sa traiesti cu 900 lei/luna???

 4. Raspuns perfect dat de Dragnea….Acesta insa sa nu uite ca doar alaturi de Tariceanu va reusi altfel iar va sta in opozitie cel putin vreo 4 ani.Eu in locul lui l-as propune premier ca sa fiu sigur ca alianta va functiona perfect.

 5. Parcă ieri citeam pe site-ul vostru cum spunea Iohanis”mergeţi la vot românii mei” parcă e ţara lui! Deja are: primadona mea, guvernul meu, căsoaia mea, bugetul meu, programul meu. Acum dovedeşte că are: tarlaua mea, târla mea ca cioban, şef de târlă a mea, românii mei! Bă snobilor limitaţi, voi vorbiţi doar de români şi ceilalţi cetăţeni români cu cetăţenie românească dar trăitori cu vechime în România, cum îi numiţi bă chiolhanilor? Pe boturile voastre numai cuvântul cu derivaţiile român-români-românilor, dar cuvântul: CETĂŢEAN când îl utilizaţi? De asta cetăţenii unguri nu au nimic comun cu România că nu simt româneşte! Dar nici voi limitaţilor nu respectaţi cetăţeanul!
  Mai puneţi mâna dreacu de citiţi o carte bă analfabeţilor cu diplome la hectar! Şi mai aveţi şi funcţii !!!

 6. Un domeniu de sute de hectare in mijlocul caruia se afla un castel cu o piscina si pe un sezlong sta amaratul cu un venit nu de 900 ron ci poate are 1000 ron dragnea baronul local…acest domeniu este inconjurat de alte domenii asemanatoare unde stau bogatii cu venituri colosale…Pai sa nu il votati pe dragnea prostilor?

Leave a Reply