6 COMMENTS

  • Corect. Mai adaugă micșorarea amenzilor și trecerea pe linie moartă a radarului pădurilor și avem tabloul complet al dezastrului. Și bineînțeles, cei de la putere nu-s vinovați absolut deloc

  • Pai cum? N-a zis ministrul mediului anul trecut ca gata, nu se mai fura lemn in Romania? Nu deaia au slabit legislatia pentru hotii prinsi la defrisari ilegale?

 1. Doar atat?! Nu cred! Cel putin odata pe zi vad ditamai camioanele cu remorca cum cara! Zilele trecute s-a scufundat o roata,politia i-a pazit ziua la amiaza mare! Se taie in draci fara nicio stampila pe unul din capetele lemnului taiat,de curiozitate mi-am intins ochii si nimic! Sunt pe aceeasi mana la taieri cum se practica in orice domeniu(mai putin sanatatea),doar pentru imbogatire si pentru a-si satisface moftul manariilor! Intrebare:
  – care din zonele tarii trebuie golita de populatie si defrisari?
  Pare a se incepe cu regiunea de est(vaslui,barlad,bacau si iasi)! Apoi in forta in restul tarii,cum a fost programat :))))) !

 2. Domne eu cred ca taie ori cu acordul, ori nesanctionati de statul Roman!
  Cand faci cancer la planani nu e de vina tigarea ca scoate fum.
  Pana acu faceam si din lemn de nuc taiat autostrazile alea…
  Doar pe aia din lemn-tanase nu-i taie nimeni de la ministere

 3. Nu stiu cine fura si cine taie, esenta e ca ramanem fara paduri, fara lemnul atat de pretios astazi, fara prietenul romanului, fara aurul verde de care eram foarte mandri intr-o anume vreme.
  Daca ati trecut cu trenul langa Brasov, veti avea adevarata dimensiune a jafului de material lemnos. Exact langa calea ferata exista o imensitate de intreprindere de prelucrare material lemnos.

Leave a Reply