Urgențele medicale pot apărea oricând și este important să fim pregătiți, ca să știm ce este de făcut în astfel de situații. Indiferent de ce afecțiune este vorba, dacă apar semne și simptome care indică o problemă gravă de sănătate, care poate pune viața în pericol, trebuie să ajungeți cât mai repede la un Compartiment de Primiri Urgențe. Experiența medicilor urgentiști, îngrijirile acordate cu promptitudine și dotările de ultimă generație ale spitalului sunt esențiale pentru acordarea fără întârziere a celor mai bune îngrijiri medicale. Compartimentul de Primiri Urgențe SANADOR asigură îngrijiri medicale atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din România care dispune de un Compartiment de Primiri Urgențe. Pacienții beneficiază aici de o evaluare rapidă a stării de sănătate, acordată de medici empatici și cu experiență îndelungată. De asemenea, aceștia au acces la analize și investigații imagistice care pot fi realizate 24 de ore din 24, inclusiv imediat, la patul bolnavului, cu ajutorul laboratorului de tip point-of-care. În plus, la orice oră din zi și din noapte, la Spitalul Clinic SANADOR, pot fi realizate investigații imagistice avansate – tomografie computerizată CT 128 slice sau examinare RMN cu putere 3 Tesla, alături de ecografii și radiografii digitale.

Pentru stabilirea diagnosticului și acordarea celor mai bune îngrijiri medicale, pacientul are acces la consulturi interdisciplinare: în Spitalul Clinic SANADOR funcționează nonstop 22 de linii de gardă. La nevoie, bolnavul poate fi internat pe o secție de specialitate, în funcție de problema de sănătate identificată și de indicația stabilită.

În completarea serviciilor de medicină de urgență oferite, SANADOR dispune și de o flotă proprie de ambulanțe cu dotări și expertiză de cel mai înalt nivel, de resuscitare și terapie intensivă, care pot realiza și transport medicalizat și acordarea de îngrijiri prespitalicești. Serviciul de Ambulanță SANADOR poate fi apelat prin dispeceratul dedicat – 021.9699. Ambulanțele SANADOR sunt echipate cu aparatură de ultimă generație și sunt deservite de personal medical experimentat.

La Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic SANADOR, pacienții pot beneficia de tratament prin tromboliză pentru accidentul vascular cerebral ischemic acut, dacă nu există contraindicații în acest sens și dacă se prezintă la spital în primele 4 ore și jumătate de la apariția semnelor și simptomelor. În acest fel, pot fi prevenite deficitele și sechelele neurologice care pot rămâne în urma unui AVC. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din București care asigură tratament prin tromboliză intravenoasă, după o evaluare medicală completă a pacienților. P

Leave a Reply