Un semnal foarte important de seriozitate si profesionalism il va va actuala majoritate PSD-ALDE-UDMR prin nominalizarile ce le va face in fruntea comisiilor de control SRI si SIE din actuala legislatura parlamentara.

 

PSD va prelua şefia ambelor comisii de control SRI şi SIE, urmând să îi propună pe senatorul Adrian Ţuţuianu pentru preşedinţia Comisiei SRI, iar pe deputatul Mihai Weber pentru preşedinţia Comisiei SIE, au menţionat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Astfel, Adrian Ţuţuianu, senator de Dâmboviţa, va fi propus de PSD pentru a prelua preşedinţia Comisiei SRI, iar ca membri vor fi propuşi Doina Fedorovici (senator) Horia Nasra (deputat), Radu Babuş (deputat).

Mihai Weber, deputat, va fi propus de PSD să preia preşedinţia Comisiei SIE, iar ca membru al acestei comisii va fi propus Dorel Căprar (deputat).

Plenul reunit al celor două Camere va vota, luni, de la ora 16.00, constituirea şi componenţa comisiilor de control SRI şi SIE.

 

12 COMMENTS

 1. au aparut doua probleme care arata cat de jos sunt doua institutii din tara noastra. deja celebra invitare a lui dragnea si grindeanu la investirea lui trump precum si neparticiparea lui ciolanis a dat nastere unui comunicat tampit de la cotroceni, un comunicat cretin si mincinos. a doua problema apare din noua “reperare” de onoare ceruta de luluta baschetbalista careia mai nou ii pute raportul henry jackson society in care se acuzau politizarea masurilor judiciare facute de binomul sri-dna. si cine repereaza onoare si independenta justitiei? celebra inspectie judiciara a csm???!!!! cazaturile astea ce mai vor?

 2. :)))) foarte profesionisti astia : Horia Nasra e un istoric foarte apropiat de dragnea , nu are nimic notabil la cv, cu venituri incerte pana sa ajunga parlamantar si Radu Babus un hot din constanta.
  reistalarea hotilor in progres.
  o sa fim si mai multi in strada fara indoiala.

  • Mars ba cu Basescu si cu basismele de pe blogul asta, bulangiilor! Mars de-aici! Va tavaliti in chinuri ai dreac ca a castigat PSD-ul alegerile si e la guvernare, vi se face rau! Sa nu faceti atac cerebral, vagabonzilor ce sunteti, tu si Carmen!

   • barosane, esti un asistat pe banii mei. ma tavalesc in chinuri cand vad ca banii mei care-i dau la stat nu imi aduc nici un folos, sunt furati de aia pe care tu i-ai votat. tocmai se reistaureaza in spitale clanul psd , o sa mori si tu si eu din cauza bacteriilor si a banilor sifonati de oamenii din partid.
    atat te duce capul.

 3. Cum isi poate permite vremelnicul ocupant al fotoliului de la Cotroceni sa declare ca presedintele Camerei Deputatilor ( Liviu Dragnea ) si premierul Romaniei (Grindeanu), nu reprezinta Romania la festivitatile de preluare a functiei de Donald Trumf ? Nesimtire totala, din partea celui care nu prea reprezinta pe nimeni in Romania, fiind “parasutat” in acel scaun de forte straine ostile tarii si poprului nostru.

 4. Poate oamenii alesi sa faca parte din comisia SRI si SIE sunt monumente de seriozitate si profesionalism insa, pentru mine sunt total necunoscuti.

Leave a Reply