După ce recent s-a descoperit că aproape orice autoturism Volkswagen poate fi descuiat şi pornit cu un simplu hack, compania a decis să investească într-o companie de securitate informatică specializată în domeniul auto. Grupul german va pune bazele, împreună cu fostul şef al serviciului de informaţii israelian Shin Bet (similar cu SRI în România), unei companii mixte, numită Cymotive Technologies. Gigantul auto german va deţine 40% din noua entitate. Restul titlurilor vor fi deţinute de Yuval Diskin şi de doi foşti colegi ai acestuia din Shin Bet, scrie go4it.ro.

Israelul a devenit o ţară renumită pentru soluţiile de securitate informatică avansate dezvoltate acolo. Firma israeliană Sirin Labs a anunţat anul acesta primul său smartphone, care va costa, în versiunea de bază, cel puţin 10.000 de dolari. Terminalul nu este încrustat cu diamante şi suflat cu aur, ci combină, potrivit dezvoltatorilor, „cele mai puternice setări de securitate” cu materiale premium.

Despre companiile de securitate formate din fosti agenti ai serviciilor secrete se spune ca servesc in continuare intereselor serviciilor.

 

2 COMMENTS

  1. Acestea sau asta e firma prin reprezentant la vedere dar adevăraţii mafioţi destui la număr sunt în actele semnate originale! Mai săpaţi dacă aveţi timp şi o să descoperiţi mult mai multe!
    Vezi marea afacere cu seminţe a nemţiei preluată de la americani (o firmă din UE va ajunge să controleze o afacere, cu organisme modificate genetic), la vedere criticată și blocată de Bruxelles, cu afaceri nereuşite aici în ţară dar cu acces liber la piețele din SUA, America Latină și India(zone unde viaţa omului e compromisă de experimente şi experienţe) , chiar dacă e un controversat producător de erbicide şi porumb modificat genetic, a inventat aspirina și heroina, a produs arme chimice în timpul Primului Război Mondial, iar după o unificare cu alte grupuri chimice germane sub numele IG Farben a ajutat la dezvoltarea Zylon B, substanța mortală utilizată în camerele de gazare de la Auschwitz.
    http://www.cotidianul.ro/nemtii-pun-mana-pe-afacerea-numarul-unu-in-lume-cu-organisme-modificate-genetic-287828/
    🙂 🙂 nemţia se împrăştie, se relaxează şi în românica?

  2. Sigur ca firmele formate din fosti agenti servesc inca intereselor serviciilor. Aceste companii sunt create cu scopul de a avea o libertate mai mare, intrucat serviciile secrete se supun unui control mai strict, pe care companiile private il pot evita. Agentii isi dau demisia aparent din serviciul respectiv si se retrag catre o astfel de companie “privata”. De fapt, nu cred ca exista retragere din servicii.
    https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2016/09/08/scrisoare-catre-judecatorii-din-romania/

Leave a Reply