Noul guvern Ludovic Orban se va reuni, luni seară la Palatul Victoria pentru o ședință informală după ce premierul și miniștrii depun la Cotroceni jurământul de învestitură.

Orban vrea să stabilească cu miniștrii  cum vor proceda cu predarea-primirea de la actualii miniștri PSD și ce fel de date, documente și rapoarte vor cere, pentru a preveni izbucnirea unui scandal pentru care partidul să nu fie pregătit, spun surse din partid. Posibil ca la o parte din ceremonii să participe și șeful statului, Klaus Iohannis. O urgență a actualui cabinet votat luni în Parlament este reorganizarea guvernului în noua formulă cu 16 ministere și trebuie schimbată structura guvernului prin OUG, scrie stiripesurse.ro

4 COMMENTS

 1. Graba mare la PNL-Iohanis sa se instaleze in scaune sa schimbe sefii si sa i puna pe ai sai.La fel ca PDL ul lui base.Prioritatile lor nu sunt bunastarea noastra.ci a lor.
  A noastra poate sa astepte.
  Vor sa puna mana pe putere si sa si schimbe repede chiar si procurorii sefi.La fel ca Macovei.
  Si base inainte de alegeri a zis ” nu taiem salarii”.Dupa alegeri, chiar in a doua luna, a declarat ca va taia salariile.Memorie scurta la romani.
  In fine: Iohanis are guvernul lui, va avea oamenii lui.Doi bani nu a dat pe noi in 5 ani.Nici nu a facut ceva pt Romania.

 2. Aha.. Deci au tinut si UE in sah.Pana nu si a pus si comisarul european.
  Au tinut si Parchetele in sah.Pana nu si pun sefii lor.
  Daca schimba si pe la MApN si MAI….SPP si SRI….Ce intelegeti dvs ?

 3. Stimata doamna, am impresia ca perspectiva dumneavoastra este absolut stramba. Ia ganditi, cand si-au instalat toate rudele, finii, afinii, amante, neveste, alte pile, cunostinte si relatii, pesedeii chiar aveau bunastarea noastra in gand? Serios? Eu una ma bucur, sper incet-incet sa scapam de toate javrele care postuleaza un nationalism josnic, aproape legionar, de toti excrocii cultivati amarnic de pesede, normal ca au si ei “martirii” lor prin puscarii, ce sa vezi? tot pentru furt si escrocherii, asa ca nu aveti decat sa plangeti dumneavoastra dupa lumea imunda, prabusita a pesedelei.
  P.S. Domnul RT precis ma va cenzura, dar i-am dovedit ca am avut dreptate si ceasul bate in continuare, tic-tac, tic-tac, tic-tac.

Leave a Reply