Stire antena3.ro in urma emisiunii Punctul de intalnire de joi seara :


https://www.antena3.ro/politica/un-lider-psd-anunta-cine-va-fi-candidatul-partidului-la-prezidentiale-replica-lui-codrin-stefanescu-504981.html

PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, anunţă Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman. Candidatul PSD va fi chiar Liviu Dragnea, a declarat Cristescu, într-un interviu pentru ziarulteleormanul.ro:

“– Domnule preşedinte, aş vrea să facem un salt spre politică, ţinând sema de faptul că, oricum, campania electorală a început deja, atât pentru alegerile europarlamentare, cât, mai ales, pentru cele prezidenţiale. Și-a propus PSD-ul să câştige aceste alegeri?

– Nu că ne-am propus, vom câştiga sigur ambele alegeri. La europarlamentare, eu cred că la nivel de ţară vom lua aproape 50 la sută din numărul de parlamentari, iar în ce priveşte judeţul Teleorman, vom obţine în jur de 60 la sută din voturile exprimate. Eu sunt convins că noi vom reuşi să scoatem la vot mai mult de jumătate din electoratul PSD-ului, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, la acestea din urmă poate chiar undeva aproape de 60 la sută, iar în ce priveşte voturile, sunt absolut convins că vom avea cel mai mare procent de votanţi pentru candidatul PSD la Preşedinţia României.

– Nu vi se par cam îndrăzneţe procentele avansate?

– Nu sunt deloc îndrăzneţe. Eu cred în puterea noastră de mobilizare, în discernământul electoratului şi, ca urmare, în rezultatele pe care le estimăm.

– Domnule preşedinte, cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ştiţi cumva?

– Liviu Dragnea.

– Și, ultima întrebare. Va şi câştiga, aşa cum spuneţi dumneavoastră?

– Categoric, DA.”

Informația a fost discutată joi, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire” cu Radu Tudor. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, afirmă că nu a fost luată nicio decizie privind candidatul la prezidențiale și că acest lucru se va întâmpla mai târziu, după ce va fi finalizată o analiză în acest sens.

”Dănuț Cristescu și-ar dori ca Liviu Dragnea să fie candidatul, așa cum poate și-ar dori câteva sute de mii de membri de partid. Pe 15 februarie încep analiza unui material gigant, la nivelul fiecărei localități. Am lansat o întrebare și o analiză vis a vis de candidat PSD, candidat ALDE sau candidat comun. Vom ști exact care e cea mai bună variantă și vom face anunțul. Este mult prea devreme. Analiza o facem cu mijloacele proprii ale partidului. Materialele au început deja să se strângă” a spus Codrin Ștefănescu.

2 COMMENTS

  1. Si eu care credeam ca se pregateste reactivarea sistemului electronic sa previna votul multiplu si sa avem alegeri corecte. Silly me.

Leave a Reply