6 COMMENTS

 1. Nu mai are credibilitate dupa atatea mizerii scoase pe gura si facute. A dezamagit crunt alegatorii psd-alde!
  Radu,ma deranjeaza “cretinii” care ii jicnesc pe cei trecuti de varsta de 49 ani in legatura cu audientele tv. Daca nu sunt luati in considerare decat cei intre 18-49 ani,de ce nu spuneti cu tarie seara macar la o saptamana,sa nu mai jicneasca aceasta categorie nemernicii! La orice statistica,aproape,cei care au varsta peste 49 ani,nu sunt luati in considerare si trebuie spus si sustinut cu tarie de orice jurnalist din orice televiziune! Presupun ca jurnalistii nu accepta jicnirile acestei categorii! Toti avem parinti care fac parte din aceasta categorie si nu e normal sa acceptam mizeriile aruncate spre ei! Nu?

 2. Un bla, bla, bla, protocolar. Ce s-a discutat cu adevarat acolo probabil nu vom sti.
  Pana la urma asta ar trebui sa fie normalitatea, Premierul, sefii de partide sau inalti demnitari sa se intalneasca cat mai des cu Presedintele spre bunul mers al tarii.

 3. De vina sunt guvernele precedente … Grindeanu si Tudose, ale statului paralel !

  Bai, pe regula n+3 sunt lucrari/contracte incepute de Ponta in 2014-2015 pe care nu le-ati terminat/nu le terminati si pierdeti banii !

  Nu-mi vine sa cred ce zic, dar Ponta a fost mai bun decat astia !!!

 4. Dragnea face ce stie el mai bine: ascuns sub fustele lui Dancila semneaza coabitari cu Iohanis si Covesi.

 5. Din păcate, ce spune Dragnea e total irelevant, sunt perfect de acord cu ante-vorbitorii mei și mai cred și ca premierul Dancila a spus exact ce-a anunțat și public, anume, ca nu e cazul sa se mențină un conflict activ între președinție și guvern când exista pericolul concret de a pierde bani pe chestia asta; deci, încă odata, spusele lui Dragnea nu spun nimic, sau nimic concret, lucru cu care ne-am obișnuit. Ba, dacă mergem cu deductia pina sub aparenta imediata, a vorbelor și-a faptelor, tabloul e și mai clar: premierul a cerut o “discuție” fatza in fatza cu Johannis, acesta, strâns cu usa după Rateul de la Strasbourg, i-a acordat 10 minute din timpul sau “prețios”, Dragnea s-a agățat de Dancila ca sa nu para exclus de la treburile “nației” și cheia e la Tariceanu, care nu s-a dus de loc sa “discute”cu Johannis, fiindcă nu-l obliga nimic, ca șef al Senatului, sa fie de fatza la 10Minutes showdown între capii executivului, iar omul Johannis nu i se pare frecventabil. Iarăși, din păcate, Johannis n-a respectat înțelegerea cu Dancila și-a ieșit cu tâmpenia de conferința de presa in apărarea lui Kovesi după ce premierul dăduse ordin lui Tudorel Toader sa vina sa rezolve situația creată la DNA de scandalul provocat de secția de “elita” Ploiești; acum show-ul se îndreaptă spre Gran finale in parlament unde, orice măsura va anunța Toader, spectacolul însuși va discredita pe toată lumea, președinția, DNA și guvernul—despre Dragnea nu mai vorbim, țapul ispășitor e rolul ce i s-a atribuit și n-are cum sa-l schimbe pe ultimele replici; ar fi putut, în schimb, sa-și facă ieșirea din scena mai puțin banala dacă nu se înjosea sa participe la o întâlnire care nu-l privea direct.

Leave a Reply