6 COMMENTS

 1. O singura intrebare domnule Radu Tudor:
  Conform Legii 8/2006 (republicata in M.O. nr. 767 din 30 septembrie 2016) printre beneficiarii “pensiilor speciale” se numara si ZIARISTII!!!
  Trebuie sa indeplineasca 2 conditii: “au fost membri ai unei asociaţii de presă cel puţin cinci ani şi au avut 15 de activitate în domeniu”
  Astfel, membrii Uniunii Ziaristilor din Romania de exemplu, beneficiaza de o pensie speciala egala cu 50% din pensia cuvenita conform sistemului public de pensii,
  La acestia se adauga scriitorii, arhitectii…. ma rog, toti cei care lucreaza in domenii ale “creaţiei muzicale, interpretative, cinematografice, literare, arhitecturale, teatrale, jurnalistice şi al artelor plastice.”
  Acestia pot sa primeasca UN SPOR de aproape 3.000 de lei la pensie.

  Ce spune Antena 3? Ca de militari si politisti au facut zeci de emisiuni cu demascari incendiare!

  Asa, doar ma intreb, ca doar nu o sa primesc raspuns! 🙂

   • Va multumesc pentru raspuns!
    La o intrebare decenta aveti un raspuns pe care nu vreau sa il comentez!
    Sigur, va pot cere un minim respect pentru parul meu alb dar…
    Puteti sa imi precizati unde am gresit?
    Nu stiam de legea asta dar am aflat recent de cineva care si-a rotunjit veniturile din pensie cu suma de mai sus fiind membru al Uniunii Arhitectilor din Romania. El mi-a atras atentia ca sunt si ziaristi care se bucura de aceste pensii speciale (exemplul sau fiind cu nume si prenume),

    Va rog, va rog frumos pentru ca va apreciez foarte mult, reconsiderati raspunsul!

 2. Pentru pensii sunt bani , pentru sanatate, educatie , transport , mediu si debirocratizare nu mai sunt. sa traiti bine.

 3. Cine dracu mai are incredere in pesedisti. In martie de cand stiati dpomnule Tudor ca vor intra si in pensiile private au dezmintit cu nerusinare ca nu se vor atinge de pensiile private. Ce se intampla acum? Intra in ele! Niste hoti fara scrupule au pus labele pe Romania!

Leave a Reply