Informații de ultimă oră oferite în exclusivitate de Antena 3. Potrivit surselordin anchetă oasele calcinate găsite în butoi la Gheorghe Dincă sunt umane, au aparținut unei fetițe cu vârsta între 12 și 17 ani. 

E foarte greu să se stabilească cu certitudine. Aceste oase vor fi duse la un aparat special, unde vor fi făcute pulbere ca să vadă dacă mai există urme de ADN. Urmează să se vadă dacă acesta coincide cu cel al Alexandrei. 

Surse din anchetă au declarat în eclusivitate pentru Antena 3 că oasele au aparținut unei persoane cu talie mică, subțire, posibil un copil și urmează să se inventariaze vârsta.

Știre inițială: 

Fragmentele osoase descoperite în „casa groazei” din Caracal, acolo unde se presupune că adolescenta Alexandra Mihaela Măceșanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, au ajuns la IML ”Mina Minovici”.

Specialiștii au demarat testele antropologice, iar la o primă evaluare pare că oasele calcinate, extrem de mici, sunt de proveniență umană. În acest moment al derulării procedurilor științifice, legiștii de la IML ”Mina Minovici” specializați în antropologie au pus fragmentele osoase la curățat, în recipiente speciale, într-o substanță dură.

Este vorba de o tehnică de laborator menită să pregătească bucățile de os pentru efectuarea testelor ADN ale căror rezultate vor arăta dacă este vorba de fragmente umane și, mai ales, dacă ele aparțin Alexandrei. La o primă evaluare – ce va fi certificată zilele viitoare doar după efectuarea testelor genetice și antropologice -, specialiștii spun că bucățile de os, toate calcinate și extrem de mici, ar fi de proveniență umană, scrie Libertatea. 

6 COMMENTS

  1. https://www.inciner.ro/incineratoare-deseuri-animale/incinerator-deseuri-incinerpro-i75 Toate spitalele,fermele de animale,abatoare au in dotare incineratoare pentru neutralizarea deseurilor animale. ANSVA are o lista si in jud olt cu cei care detin asfel de incineratoare. Este criza pestei porcine cand se incinereaza animale iar omul a lucrat la spital unde sigur exista o instalatie de neutralizat resturi provenite din operatii si deseuri medicale . O vizita la spital si …cine stie?

  2. Ce mi se pare de-a dreptul stupid si dubios este cum diicot se lupta sa tina dosarul la el dar pt a ne demonstra ca Dinca ori e criminal solitar, ori nebun, adica FIX ceea ce NU ar trebui sa intre in competenta diicot

    • Dar, daca observam ca dupa ce LCK a fost demisa, diicot a devenit noul dna, adica instrumentul de tinut in frau, poate avem o prima explicatie.

  3. Familii din provincii ale fostei Republici Jugoslave, dupa terminarea razboiului si instalarea de baza militare straine, au declarat ca fetele lor au fost rapite si nu s-au mai intors. Mai spuneau ca era o practica extinsa. Persoane din zona Caracal, in alte cazuri de disparitii, au spus ca unele masini duceau catre o baza militara straina. Cine stie ? Poate sa fie, dupa cum se obisnuieste sa se spuna in astfel de cazuri, si “propaganda rusa”…

  4. Tudore atrage-le atentia astora de-si zic politisti ca se pot atinge foarte usor, ieftin, simplu, fara componente speciale temperaturi foarte mari, 2000-3000 de grade cu care poti topi otelul nu doar trupul unei copile. E foarte simplu si la indemana oricui sa obti termit cu atat mai mult a individului asta care avea ceva cunostinte in topire metalelor. Ar face bine sa caute prin casa individului pulberi de aluminiu, “aurolac”, oxid de fier, etc. Daca a folosit termit in mai putin de 30 de minute nu mai exista nimic din trupul bietei copile nici miros nici nimic.
    Te rog inca o data militeaza in emisiunile tale pentru restructurarea institutiilor statului, reprofesionalizarea, ocuparea posturilor numai si numai pe baza de examen. E singura solutie de a salva Romania de la dezastrul iminent. Dupa cum vezi in politie sunt numai actori de cascadorii rasului, numai habarnisti. La fel este peste tot fara deosebire, poate doar SMURD si pompierii se apropie de o normalitate relativa in rest e dezastru total.
    Sa se inceteze cu demiteri de conduceri si alte masuri fix egal cu zero, trebuie restructurat din temelii statul, de fapt aia care trebuie sa faca efectiv ceva nu au habar de nimic, prin schimbarea sefilor, incompetentii si impostorii raman pe loc, deci efect zero.

Leave a Reply