Celebrul general Marcel Opris, seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale, a fost trecut in rezerva de presedintele Klaus Iohannis.

Opris, om de incredere al lui Basescu, a fost implicat in multe decizii si actiuni controversate.

 

 

13 COMMENTS

 1. D-nule, va compatimesc pentru faptul ca abia mai puteti afla pe surse ce lucreaza d-na Olguta….

 2. Am văzut la tine o poză în care scrie ”A VENIT PENSIA!
  Se mai numeşte pensie reală acea mizerie de cuvânt în comparaţie cu lăcomia scăunarilor?!
  Pot spune cu certitudine cei care sunt ţinuţi în mizerie după o viaţă de muncă chinuitoare:
  ”A VENIT PICĂTURA DE VIAŢĂ PE CARTELĂ”!
  sau:
  ”RAŢIA DE VIAŢĂ” scăpată de lacomi printre degete!
  Punctul 6 din criteriile anunţate de tine:
  ”Creșterea până în 2020 a punctului de pensie la 1.775 de lei. În prezent, punctul este 1.000 de lei.”
  şi:
  Punctul 8 ”Pensia medie în momentul de față în România – 970 de lei este sub valoarea punctul de pensie 1.000 de lei. Se dorește mărirea pensiilor mici, predominante în sistem.”
  Până în anul 2020 mor în chinuri destui pensionari care de ani buni aşteaptă drepturile de viaţă după ani buni de muncă! În 2020 vor scădea numărul pensionarilor cu pensii de mizerii până la 50% şi scăunarii nici nu se gândesc să le dea drepturile reale pentru anii în care au muncit!
  Bine că îşi dau lor drepturi pe care nu merită!
  Oare cum pot trăi şi rezista acei pensionari cu 970 lei o lună de zile!?
  Poate doar justiţia divină va le va mai face dreptate privind drepturile minimizate de scăunari dar şi în justiţia care în lumea noastră e doar un batalion de execuţie în baza actelor cu conţinut fabricat în fals!?

 3. Domnule Tudor, ne informati sau ne zapaciti? Marcel Opris a cerut EL sa treaca in rezerva SAU I S-A CERUT? Ca daca nu stim raspunsul adevarat, nu stim nimic!
  MAI MULT DECIT ATIT: Faptul ca Opris iese la pensie presupune, AUTOMAT, ca nu va mai fi seful STS? Asa cum seful SRI sau al SIE sint civili, de ce n-ar putea fi si seful STS un civil?
  Asadar, ne aflam in fata unei stiri-bomba, care … nu ne spune nimic!

 4. De ce nu exista o lege care sa interzica intrarea in politica macar timp de 5 ani a celor din serviciile secrete sau de forta? Daca ne trezim cu Opris sau Coldea candidati la alegerile viitoare?
  Foarte nociva longevitatea la sefia serviciilor secrete, favorizeaza abuzurile. Pahontu de ce mai sta? Oare vom ajunge vreodata sa vedem un sef de serviciu secret dand socoteala?

 5. Da da da,am auzit de urechiatul securist Opris un soldat de nimic.Noua in Ardeal oricum nu ne foloseste STS ca noi avem motii nostrii care trianguleaza la semnal divin,aduc si cruci si haine si lemne 4 in unu la paket.Ce rost Sts?Mulţ an fain Iohan.Urmeaza dupa cadre Sri,Maior,Coldea Condrea,Urechila apoi Luluta.Se pregatesc alte taraturi.Precum taratura Anaconda care se tareste.Doamne fere.

 6. DA CE mai face taratura nationala rama cea chioara?trage tat la uischi ca taratura cea plosnita?mai mai mai ce de taraturi….

 7. Noi de fuecare data presupunem, pristeste, ca dupa plecarea unui personaj prost, negativ, malefic etc tre’ sa vina neaparat unu mai bun. Da nu inteleg de ce tre’ sa presupunem asta. Dovada sta Ciolos schimbat de Dragnea (prin interpusi), Iliescu schimbat de Basescu, Morar schimbat de Lulutza etc. hai mai chill, ca nu e pe roze in romania. A trecut concediul, hai, start la economisit pt urmatorul, de la anul, pe care tot la Mamaia sa-l facem, ca e mai fitza sa stai in infectie decat sa mergi afara cu lowcostu, ca acolo nu te vede nimeni!:)

Leave a Reply