Paolo Sartori, chestor de poliție din regiunea Lombardia, a vorbit, în exclusivitate, la Antena 3, despre cum se duce în prezent lupta cu coronavirusul în cea mai afectată regiune din Italia.

Paolo Sartori, care a lucrat 16 ani în România, fiind șeful Biroului de Coordonare a Atașatilor de Interne italieni în Europa de Sud-Est, reprezentantul Italiei la SECI, este în prezent șeful chesturii de poliție din Mantova, un oraș important din Lombardia.

Acolo s-au înregistrat cele mai multe victime din cauza COVID-19 și tot acolo autoritățile au luat cele mai dure măsuri.

“La noi, fiecare persoană care este găsită în afara domiciliului fără un motiv e sancționată cu cel puțin 4.000 de euro sau în cel mai rău caz dosar penal și până la 12 ani de închisoare”, a spus chestorul Paolo Sartori.

Acesta spune că acum italienii au înțeles că pericolul reprezentat de coronavirus este cât se poate de real și, motivați și de amenzile foarte mari, rămân în casă.

https://www.antena3.ro/actualitate/radu-tudor-interviu-eveniment-cu-paolo-sartori-chestor-de-politie-din-regiunea-lombardia-565654.html

 

 

Leave a Reply