Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre omul pe care îl vede candidatul PSD la prezidențiale cu șanse să intre în turul doi al alegerilor, scrie DC News.

”Dacă mă întrebați cine candidează la președinție, cred că domnul Eugen Orlando Teodorovici ar putea să fie candidatul PSD la președinție. Este mai nonconformist, are niște atuuri fără doar și poate. Este un ministru de Finanțe competent, a deblocat și fondurile europene, are o lungă experiență în administrație”, a spus Bogdan Chirieac, prezent în emisiunea lui Denise Rifai, de la Realitatea TV.

Cât despre ceilalți candidați la prezidențiale, analistul politic îi vede pe Klaus Iohannis sau Rareș Bogdan din partea PNL și pe Dacian Cioloș sau Dan Barna, din partea Alianței 2020 USR-PLUS.

”În opinia mea, candidatul de la PNL va fi domnul Klaus Iohannis, iar dacă va pleca așa cum spune Financial Times, cred că locul său de candidat la președinție va fi luat de domnul Rareș Bogdan. La USR ar fi domnul Barna cu domnul Cioloș, unul dintre ei, iar eu cred că va intra în turul II candidatul USR. La PSD se putea merge cu un candidat care ar fi putut lua 5%, dar eu cred că o șansă bună pentru a intra în turul II are domnul Teodorovici”, a adăugat Chirieac.

4 COMMENTS

  1. Cine il mai asculta pe asta, eu zic ca ciordache , el s-a luptat cu ” statul paralel” va lua mai mult ca tariceanu cu 2 sutimi da este peste cap. Sa il felicitati pe Ciolos pentru functia ce o ca detine in PE

  2. Vai ce propunere ! Domnul pierde.prea.mult timp in oglinda…
    base e.mai autentic: are vise erotice cu femei blonde, presedinte de tara..

Leave a Reply