Duminica seara, la Punctul de intalnire la Antena 3, echipele PSD si PNL s-au confruntat pe teme importante din programele de guvernare.

Ambele partide vor sa castige alegerile peste 3 saptamani, pe 11 decembrie.

Echipa PSD a fost formata din Lia Olguta Vasilescu si Eugen Teodorovici.

psd-anuntEchipa PNL a fost formata din Ben Oni Ardelean si Florin Citu.

anunt-pnlCate 20 de sustinatori le-au stat alaturi echipelor.

Cine a castigat, in opinia dumneavoastra, confruntarea de duminica seara de la Antena 3?

 

13 COMMENTS

  1. Am sa-mi cer scuze ca eu nu pot sa ma uit la asemenea “dueluri” pentru ca n-au legatura cu ceea ce a fost si mai ales cu ceea ce va urma.Ei intra isi spun poezia si cu asta basta.Ne mai mananca 4 ani din viata.Dar pot sa ma iau dupa ceea ce a constatat Curtea de Conturi condusa de domnul Nicolae Vacaroiu care spune asa : Guvernul Victor Ponta în 2014 a luat de la Investiții 2 miliarde de lei pentru a-i da arbitrar autorităților locale. A împărțit banii din fondul de rezervă prin ordonanțe deși destinatarii nu aveau nicio urgență….ei bine acesta e un indiciu dupa care voi vota pentru ca vine in urma controlului facut de o institutie importanta a Statului,nu vione de la Monica Macovei sau de la Alina Gorghiu ci de la un fost inalt demnitar al PSD…Nu putea sa o spuna in mod direct dar acei bani s-au dus in judete pentru a i se organiza lui Ponta campania electorala,aici intrand mita electorala,afisajul si panotajul plata miilor de lipitori de afise plus toata recuzita care se da alegatorilor milioane de pixuri,insigne,agende etc Cred ca acesta este criteriul dupa care voi vota sau nu un partid sau altul.Ca ce spune Olguta am mai auzit de ani de zile e abonata la televiziuni ca ce spune doamna primar a Bucurestiului la fel pt ca mai mult sta prin televiziuni decat la primarie sau pe teren.Propaganda asta nu tine de cald.Altfel emisiunile dvs sunt echilibrate si interesante probabil ca trebuie sa tineti niste dezbateri dar eu va spuneam de ce cred ca nu vor avea efectul scontat.De vorbele lor ne-am saturat.

  2. Conform bunului meu obicei,cat timp dureaza campania electorala(de ani buni) ,nu ma uit la nimeni..indiferent de culoare ..schimb canalul !.In principiu votez doctina,nu oameni(intradevar unii dintre ei sunt nocivi..doctrina insa,ramane).Apropo:de ce nu militati pt. vot obligatoriu ?(posibilitatea de fraudare va fi mai mica)…si numai in acest caz putem vorbi de democratie(sau va e frica de teoria numita si Teroarea majoritatii ) !

    • Votul obligatoriu nu prea se pupa cu democratia. Daca e vorba de fraudare se poate oricum, ni s-a dovedit nu odata. Dupa cum am vazut, cei intervievati sunt multi dintre ei mai mult decat dezorientati.

  3. aia nu a fost dezbatere, ala a fost un masacru.singura tactica a basisto-penelistilor a fost de a nega tot timpul adevarul, de a mistifica, de a minti. sa-l aduci pe oni in studio sa reprezinte ceva? hilar.cat despre citu, omul e dingasca sotului sotiei sale, mare adversar al bnr, dat afara de la banca unde lucra pe aceeasi motivatie deja celebra, atacul la leu facut alaturi de sotul sotiei alinutza.in rest tabula rasa ceva totusi de neeaceptat pentru un fost economist sef. cei 2 basisto-penelisti au fost carne de tun pentru pesedei. nici nu mai merita comentata asa zisa dezbatere de aseara ea aratand prapastia dintre aberatiile asa zisei drepte aducatoare de nenorociri si un adevarat program propus pentru alegeri. in rest fiecare intelege ce vrea din ceea ce a vazut.

  4. Castiga romanii daca partidele bat palma sa nu aduca la guvernare udmr ,cu pretul formarii unui guvern minoritar.UDMR e fructul otravit al democratiei in Romania.Astept un raspuns al partidelor pe aceasta tema.

  5. pentru ca este urmarita penal olguta si este cu gura mare pe ecran, iar psd este reprezentat de ea , acest fapt ma dezgusta total

Leave a Reply