“Eu aş vrea să vă spun, legat de dosarul Rudel Obreja, că beneficiul care se spune că l-aş fi avut a fost unul electoral, adică eu am vrut să fac acest eveniment, să particip cu fonduri europene la promovarea României pentru a avea beneficii de imagini. Deci asta este miza, imaginea. Cine are o imagine mai bună, doamna Kovesi sau eu? Aceasta este acuzaţia care mi se aduce şi de aceea cred că nu s-a înţeles bine declaraţia pe care am făcut-o aseară. Eu nu mă aştept să fiu arestată, eu spun că abuzurile pe care le văd nu m-ar mira să se continue chiar şi cu o încercare de arestare, dar evident că nu există niciun motiv pentru aşa ceva. Asta ca să mai potolesc dezbaterile la televiziune, care în loc să se întrebe dacă ceea ce am spus eu legat de domnul Coldea este adevărat, încearcă în fiecare moment să mă decredibilizeze, să desfiinţeze lucrurile pe care eu le spun şi care, indiferent de calitatea mea de inculpat în acest moment, cred că ar trebui să ne pună tuturor un semn de întrebare şi măcar să dorim să aflăm adevărul”, a spus deputatul PMP Elena Udrea, la ieşirea de la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Eu zic sa raspunda Traian Basescu la intrebarea : cine are imagine mai buna, Kovesi sau Udrea?

base kovesi

 

9 COMMENTS

 1. Dupa ce toate posturile de propaganda au intors-o pe toate fetele intr-o forma sau alta in ultimii ani, aflam acum la sfarsit ca de fapt Romania, scumpa noastra tarisoara, a fost condusa de fapt de niste banditi, ciorditori si de niste talhari la drumul mare de cea mai joasa speta! Asa incat, eu intreb, ce rost a avut ani de zile, toata gargara acestor posture asa zise “de stiri”?

  Vrajeala cu toate posturile de propaganda care intorceau ele pe toate posturile morala, teoria si abureala zi lumina, e ca si cum niste cetateni urca in autobuz cu gentile la ei. Numai ca dupa ce ei sunt anuntati prin statie de sofer sa-si tina geanta bine stransa in brate pentru ca in autobuz s-au urcat “chirurgii” si daca nu sunt atenti aia “ii chiureteaza”, cand coboara din masina toti constata ca aveau gentile taiate cu lama. Asa ca, ce rost mai are atata teorie si vrajeala, ca dupa aceea sa constatam toti de fapt ca fuseseram furati ca-n codru de niste mitocani si derbedei cocliti?!

  Acum, dupa atatia ani de vrajeala, noi toti constatam ca de fapt eram condusi nu de “inalti demnitari”, ci de tahari, mafioti si de banditi la drumul mare (asa cum de altfel stiam!). Halal tara, halal natiune, halal popor! Curat, murdar. In afara de balarii cu basculanta, la ce am mai putea sa ne asteptam pe aici, in aceasta tariosara?! Probabil, la meltenism si taranie cu fadroma, valuri de mitocani cu coate ascutite ce vor neaparat sa se descurce in viata sau tot felul de melteni apucatori. Asa cum stim si cum ne-am si obisnuit, inca din nastere pe aici! Caci, altceva nici nu prea mai vedem. ‘Traiti!

 2. D-lor si d-nelor, pe portofelu’ meu daca va mint, ce dreac,

  Cand in Romania toate functiile si posturile se fac prin delegare sau la numire, la propunere a superiorului direct sau a altor “superiori”, desfiintandu-se astfel orice ocupare a posturilor “prin concurs”, adica prin criteriul competentei si competitivitatii, ce dreac ne mai spune noua nou Urdea aia, adica noi ce traiseram pe-aici prin tiganie si inca nu aflaseram pentru ca eram loviti la cap si nu vazuseram inca ceea ce traim pe la locurile noastre de munca sau prin institutiile statului?! Ce dreac mai vine aia sa ne spuna, cand noi asta traim de peste 40 de ani?! Da-o dreacului incolo de chestie, sa mor electrocutat!

  • Ocuparea posturilor prin concurs? O alta mare porcarie. N-ati vazut castigatori de concursuri altii decat primii clasificati? Fii, fiice,nepoti, veri, fini, copilul prietenului, copilul prietenei nevestei, copilul sefului ierrhic al sotiei, fratelui etc, toti sunt angajati prin faimosul concurs. In vest de baza sunt CV-urile si recomandarile pe care angajatorul le obtine atunci cand doreste sa angajeze pe cineva. El intreaba, pentru a-si face o imagine, oriunde poate obtine o informatie: profesorul de la facultate, angajatori anteriori, specialisti care l-au instruit intr-o anumita perioada etc, si apoi de baza, este reputatia scolii pe care ai absolvit-o si interviul.

 3. Radu Tudor face-ti o rubrica speciala pe site-ul Antena3 in care sa aduceti in prim plan toate dosarele ascunse la sertar prin care s-a adus tara in mocirla. In acest fel ne amintim si noi cine si de ce nu vrea sa le rezolve. Abia acum incep sa iasa la iveala tot ce ati zis acum cativa ani si nimeni nu a luat nici o masura. Face-ti aceasta rubrica cu toate dosarele nesolutionate si cu prejudiciile, sa se vada cati bani au disparut. Dosarul Flota, fraudarea alegerilor de la Paris la votul 1 pe secunda, dosare din energie, Dosarul lui Basica, etc.
  La fel cum aveti rubrica despre Eroi revolutiei, la fel faceti o rubrica cu dosarele. Tare mult dorim sa mai auzim in ce stadiu sunt toate aceste dosare.

 4. Radu Tudor face-ti o rubrica speciala pe site-ul Antena3 in care sa aduceti in prim plan toate dosarele ascunse la sertar prin care s-a adus tara in mocirla. In acest fel ne amintim si noi cine si de ce nu vrea sa le rezolve. Abia acum incep sa iasa la iveala tot ce ati zis acum cativa ani si nimeni nu a luat nici o masura. Face-ti aceasta rubrica cu toate dosarele nesolutionate si cu prejudiciile, sa se vada cati bani au disparut. Dosarul Flota, fraudarea alegerilor de la Paris la votul 1 pe secunda, dosare din energie, Dosarul lui Basica, etc.
  La fel cum aveti rubrica despre Eroi revolutiei, la fel faceti o rubrica cu dosarele. Tare mult dorim sa mai auzim in ce stadiu sunt toate aceste dosare.

Leave a Reply