Biroul senatorului Gabriela Vranceanu Firea a fost spart in noaptea de joi spre vineri. Un astfel de incident n-a avut niciodata loc pina acum in cladirea Parlamentului, potrivit senatorului Firea.

“Vom sesiza Politia. Nu vreau sa fac nici o legatura cu ancheta de la Parchetul General in care fostul presedinte este anchetat pentru amenintare. Vom vedea ce spun autoritatile despre aceasta spargere ciudata”, a spus Firea.

Cine si de ce a spart (doar) biroul senatorului PSD Firea, din tot grupul parlamentar PSD? Cauta ceva anume? Sau e un gest de intimidare?

 

15 COMMENTS

 1. Biroul a fost spart din ordinul gen.mafiot Coldea pentru a se gasi lucruri compromitatoare in datoarele senatoarei. Avand in vedere amplasarea biroului chiar in incinta Parlamentului numai gruparea mafiota de crima organizata SRI putea fi autoarea acestei spargeri.

  • SRI ca organizatie de crima organizata stie tot ce misca in tara asta, deci ordinul de spargere a biroului senatoarei Firea numai de la gen.mafiot Coldea a putut sa vina.

 2. Cine l-a spart? Binevoitorii pupăcioşi care vor spune”din greaşală” s-a întîmplat şi nu e nimeni vinovat! Ar fi culmea să dea vina pe curentul provocat prin deschiderea geamurilor şi a uşii! Ohooo! cîte se ascund! sună a INTIMIDARE PERFECTĂ!

  • Da,ar fi in stare “inteligentii” lui Cartarescu si Lazaroiu sa spuna ca, posibil curentul a trantit usa,astfel s-a spart geamul si apoi curentul a incuiat usa.

 3. Am ajuns sa cred ca aceste institutii SRI,DNA, etc…sunt niste haite de mercenari,Au niste atitudini mafiote…dupa santaj, amernintari..urmeaza sa-i puna ceva in masina…

 4. biroul lui Gabriela firea nu a fost spart sa se gaseasca ceva compromitator ,ci pentru a se lasa ceva compromitator.ce nu stiti cum se lucreaza ????????????????????????????????

 5. Ceva nu este in regula. In principal este important sa fie stabilit ce anume a fost luat din birou sau unde s-a umblat. Chiar daca femeia de serviciu a facut curat nu cred ca a atins si laptopurile. In principiu s-ar putea sa nu gasim ceva luat. Documentele puteau sa fie fotografiate. Oricum mie mi se pare foarte suspecta situatia.

 6. Ce spunea Firea cand PSD a aruncat cu gaini moarte in interiorul sediului PNL ? Ca si le-au aruncat singuri.

  Poate si-a spart singura biroul acum …

 7. Sau poate geamul a fost spart din greseala, de femeia de serviciu, cu coada maturii, a facut o miscare mai ampla…

 8. Dacă vinerea trecută ar fi fost spart un butic din scara blocului, până astăzi autorii ar fi fost condamnaţi, tunşi şi daţi în primire la puşcărie.
  După incidentul de la Parlament nu există nici măcar o declaraţie de la instituţia responsabilă de pază în care să spună dacă investighează cineva, dacă a bătut vântul, dacă s-a spart geamul singur …… .
  De aceea mă întreb: Păzeşte cineva Parlamentul?

Leave a Reply