Primul ministrul Marcel Ciolacu îşi construieşte, pas cu pas, drumul spre Palatul Cotroceni.

Ca premier, a identificat o primă ţintă : preţurile mari. Ceva ce afectează absolut toţi românii. Nu şi-a propus mari dezvoltări industriale, vreun tren de mare viteză Bucureşti-Cluj sau vreun spital regional, aşteptat de 10 ani. S-a dus ţintit : mâncare mai ieftină. Majoritatea îşi trece votul prin stomac. Punct ochit.

Marţi dimineată a plecat in Germania. Spre deosebire de Klaus Iohannis, a lăsat deoparte orice pretenţie de confort sau securitate. A mers prin aerogara aeroportului, cu gloata. Apoi a zburat cu o cursă de linie, nu cu avion închiriat. Deşi PSD are milioane de euro bani de la stat pentru astfel de acţiuni. Iar ca premier putea avea transport cu aeronavă specială.

Marcel Ciolacu e popular.

Marcel Ciolacu e din popor.

Marcel Ciolacu e evlavios, merge la biserică şi ascultă de Patriarh.

Marcel Ciolacu e modest.

Şi a învăţat din greşelile altora, inclusiv foşti lideri PSD, premieri sau preşedinţi.

Marcel Ciolacu nu vrea autostrăzi, vrea mălai ieftin.

E bun maică, să-l votăm, zice electoratul de stânga.

PS 1 : În ţara în care un tren internaţional stă 6 ore în câmp să se schimbe o locomotivă, iar cetăţenii români se duc “la mare” pe o autostradă unde faci din nou 4 ore în loc de 2, tot ce contează de imaginea construită.

Lui Marcel Ciolacu îi va reuşi.

Electoratul PSD e cel mai disciplinat.

Nici măcar creşterea AUR nu-l va împiedica.

PS 2 : ”Haideţi să devenim cu toţii normali. Eu aşa am călătorit până acum, foarte rar eu şi familia mea am călătorit la business, poate la un drum foarte lung. Aşa am călătorit până acum. E un lucru normal. Nu o fac pentru imagine. N-o fac ca să candidez, n-o fac ca să… Cum mă uit eu în oglindă când îi dau domnişoarei de la SPP să îmi care mie costumul sau bagajul? ”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena3CNN.
“Asta este educaţia mea. Nu, n-am făcut un exerciţiu de imagine, n-am făcut un exerciţiu de imagine când m-am dus la Sorin Grindeanu cu metroul. Aşa sunt eu. Acuma nu mă pot schimba doar pentru că sunt vremelnic prim-ministru, voi continua să rămân la fel. Nu e nici exerciţiu de imagine, nici că îmi doresc să candidez, să fiu preşedintele României. Am o provocare în acest moment şi-mi ocupă tot timpul, dar nu vreau nici să mă schimb. Este pariul vieţii mele, de a nu mă schimba. Este ceva normal”, a spus Ciolacu

1 COMMENT

  1. Psd-istii s-au dus pe copca definitiv, vor fi votati doar de membrii lor dar nu de toti, s-au saturat si membrii lor de atata minciuna si amanari plus destule. Mai rau e cu votantii psd care s-au departat si nu vor sa mai auda de alegeri, dupa ce s-a intamplat cu clotilda, ala de la timisoara, cu comportamentul plavanului mincinos cu luxul si confortul la purtator. Mare lucru sa nu se prezinte la vot sau daca vor veni, ori vor anula votul ori pun stampila pe orice individ ca sa nu mai auda de leprele astea care se rotesc inpolitica si care isi fac legi cu dedicatie in defavoarea tarii si a cetatenilor romani din Romania.

Leave a Reply