Dupa ce Parlamentul a votat motiunea simpla impotriva ministrului justitiei Raluca Pruna, premierul Ciolos a decis :

Comunicat :

“Premierul Dacian Cioloș a luat notă de moțiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiției Raluca Prună precum și de pozițiile exprimate de partidele politice, în contextul acestei perioade de pre-campanie electorală.
Premierul consideră că doamna ministru a fost chemată în Parlament nu pentru ceea ce a făcut sau pentru ceea ce nu a făcut în domeniul pe care în gestionează, ci pentru ceea ce a spus. Totodată, Prim-ministrul consideră că parlamentarii au dorit prin această moțiune să își clarifice anumite declarații ale doamnei Prună – făcute într-un context mai larg, legat de investițiile financiare în Justiție – și nu au avut obiecții de fond asupra mandatului sau obiectivelor asumate de Ministrul Justiției.
Din acest motiv premierul consideră că doamna ministru trebuie să își continue activitatea și să gestioneze mai departe portofoliul pe care îl deține”.

 

16 COMMENTS

  • OMU-ul BRUXELLES-ULUI NU AL ROMÂNIEI !
   A FĂCUT UN METRU DE AUTOSTRADĂ S-AU CEVA S-ĂL CALIFICE CA PREMIER PENTRU ROMÂNIA ?
   ENGLEZI DACĂ AU VĂZUT CĂ SUNT TRATAȚI URÂT DE UE LE-A ZIS PA, PA.
   NOI NE FACEM PREȘ ÎN FAȚA LOR

 1. Cioloş, ai uns scaunul cu visca? Se poate opera la doseano pentru a putea pleca! Suntem deacord să plece cu scaunul lipit de cur(fundul e pentru mămăliga servită pe muzică tehno)! Funcţia trebuie să fie ocupată de un om demn de încredere, chiar de un om onest acestui popor şi acestei ţări!
  Minciuna, abuzul de încredere, denigrarea prin minciună, nu sunt infracţiuni ?
  🙂 posibilitate să devii susţinătorul şi tatăl infractorilor tehno în funcţii! Mai ales că îi susţii prin impunere şi forţă!

 2. Domnule Premier ce a facut guvernul Dvs. in tot acest timp de cand este in functie, ceva palpabil pentru cetatenii Romaniei, pentru Romania ? Multi spun ca ati facut ceva, insa daca-i intrebam punctual, nu stiu ce sa raspunda. O sa spuneti ca timpul a fost unul scurt. Cand este vorba de bunul mers al tarii nimic nu e scurt sau lung. Ideea este ca nu mai este mult pana la marele nimic in 100 de puncte.

 3. Sa fie sanatosi. Au votat investirea acestui guvern tradator, iar acum miorlaie ca ii sfideaza. Un om politic, barbat de stat autentic se vede in momentele dificile ale unei tari.

 4. el face ce stie, trebuie sa-l intelegem: la Bruxelles parlamentul are rol decorativ, consultativ.
  Adica ce zic cei alesi nu e deloc obligatoriu pentru guvernul UE, cei nealesi, adica pentru Comisia Europeana. Pai daca omul asa stie, trebuie sa fie si la noi ca la ei: parlamentul poate sa voteze orice, sa zica orice, ca noi, guvernul, nu suntem obligati sa facem ce ziceti voi, noi facem ce vrem noi.
  Ceea ce, dupa ideea cu a fi PM fara sa candidezi si fara sa faci parte dintr-un partid, e o alta piatra la temelia cavoului brumei de democratie in care se scalda Romanica. Traiasca Uniunea Sovietica Europeana!
  PS: deci ministrul poate spune orice timpenie, el nu poate fi sanctionat ca n-are legatura cu mandatul sau cu activitatea lui. Important e ce face ministrul. Si daca nu face nimic, nu greseste nimic, deci nu poate fi sanctionat deci e un ministru f bun deci sta pe functie 4 ani daca nu si mai mult. Asta e o alta schema europeana bruxelleza 🙂

 5. “Premierul consideră că doamna ministru a fost chemată în Parlament nu pentru ceea ce a făcut sau pentru ceea ce nu a făcut în domeniul pe care în gestionează, ci pentru ceea ce a spus.”
  Deci Ciolos face separatia intre ceea ce un ministru face /nu face si ceea ce spune.
  1. Ciolos nu considera ca afirmatiile publice ale unui ministru sunt la fel de importante, in egala masura cu activitatea?
  2. “Deci eu am minţit acolo spunând că noi am asigurat buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane …..că eu am crezut că dacă mi se dă o hârtie sub semnătura cuiva din statul român.” Ciolos nu crede ca Pruna in calitate de ministru avea obligatia sa verifice hartia sub semnatura si orice document, indiferent de unde venea si de cine era semnat ? Sa se informeze in detaliu mai ales cand era vorba despre sume de bani?
  3. Ciolos mai considera institutia parlamentului ca autoritatea publica care exprima principiul suveranitatii poporului?

  A mai aparut si stirea in anumita media : Cioloş a dat share „Partidului Facebook” : cei care aşteptau de la Ciolos să îşi aleagă odată partidul cu care va continua în politica mare, au putut afla că omul în sfârşit a ales. A ales să dea substanţă „Partidului Facebook”.
  A ales sa dea substanta Partidului Facebook? Clar, aproape uitase lumea Facebuuuuc-ul si se intreba unde naiba e substanta?
  Ce lucreaza unii din greu la manipulare!
  Oricum putem avea si Parlamentul Facebook si Presedentia si Guvernul facebook, din partidul facebook desigur, dam doar like and share!, ce Dzeu alegeri ?…. traim virtual, ca de real ne-am saturat! Mare e GRADINA …..unora! (multora???)

  “The fact that an internet giant like Facebook or Google could turn an election based on hidden changes to its code has been a hypothetical scenario for years (and it’s even a plot point in this season’s House of Cards). Harvard Law professor Jonathan Zittrain explained in 2010 how “Facebook could decide an election without anyone ever finding out”
  Facebook also has access to huge amounts of microtargeting data; that’s exactly what makes the company so valuable to advertisers, and it’s no different for politics. “There’s lots of opportunity, I think, to manipulate based on what they know about people,”

 6. Domnul Cioloș , faptul că un ministrul minte CEDO , în opinia d.stră , no înseamnă nimic ? Înseamnă că vă complac , cea ce este foarte grav . Rușine !

 7. Votul acesta a fost la fel de “obligatoriu” precum si referendumul de 300 de parlamentari…Din moment ce rezultatul nu impune si o masura imediata,in ambele cazuri,nu vad de ce faceti aceasta campanie furibunda doar impotriva ei ?!

  • Trebuia demonizata doamna Pruna pentru ca a avut curajul sa taie aberatia cu eliberarea din puscarie mai repede daca platesti pe cineva sa iti scrie carti. Puscariasii “trebuie” sa iasa mai repede din inchisori indiferent cat au furat … A deranjat foarte mult politicienii actuali care sunt urmariti penal iar trusturile de presa aservite lor au trecut la ofensiva!

   • Du-te la păscut pe păşunea stăpânului…Săraca Prună ce incentă este! S-a învăţat cu minciuna ca dracul cu smoala!

   • Plus “urmarirea penala extinsa” adica recuperarea prejudiciilor prin confiscarea averilor celor apropiati condamnatilor cei care le-au ascuns astfel pe numele apropiatilor sub tot felul de subterfugii.Asta i-a devastat pur si simplu.

Leave a Reply