Lista guvernului Iohannis-Ciolos a fost anuntata public. Noul cabinet coincide cu aniversarea unui an de la castigarea alegerilor prezidentiale de catre Klaus Iohannis.

Early warning 26 oct : http://radu-tudor.ro/blietzkrieg-iohannis-16-noiembrie-fara-guvernul-ponta/

Toata lumea se intreaba care sunt intentiile noului cuplu politic Iohannis-Ciolos, pentru cat timp vom avea un nou guvern si o noua majoritate parlamentara. Pe scurt, o noua putere.
Dacian Ciolos, noua vedeta publica in Romania, si-a dezvaluit intentiile sale politice intr-un interviu acordat evz.ro in Decembrie 2014. Afirmatiile lui Ciolos sunt foarte importante si ele arata ca a existat un plan in legatura cu implicarea sa la cel mai inalt nivel politic in Romania. Iata-le :

„Transformarea României nu o mai poate face un partid politic sau un guvern”

„Nu știu dacă trebuie să apară o alternativă la PSD sau o reformă în PSD, dar cei cu ambiții de stânga sau cu încredere în ideologia de stânga, sper că au înțeles că este nevoie de o reformă pe partea stângă”

„Probabil că, la un moment dat, m-ar tenta să susțin un proiect politic, mai mult decât să intru în politică, pentru că nu aș vrea să intru în politică doar de dragul de a mă afla în treabă. Dacă va apărea pe viitor posibilitatea să susțin sau să alimentez un proiect politic, care să corespundă cu viziunea mea și cu ceea ce știu eu, de ce nu? Dar nu pe termen scurt.”

„Așa cum am promovat anumite politici, până în momentul de față, mă simt mai degrabă apropiat de dreapta, undeva pe centru.”

Concluzia acestor afirmatii e clara :

CUPLUL IOHANNIS-CIOLOS ARE INTENTII PE TERMEN LUNG

DACIAN CIOLOS VREA SA SUSTINA UN PROIECT POLITIC

CIOLOS SE DECLARA APROPIAT DE DREAPTA

Intrebarea fireasca e :

VA PRELUA CIOLOS PNL SAU FACE UN NOU PARTID CU IOHANNIS?

19 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 🙂 uşor uşor şi pas cu pas se cară cei, cel mult 2 ani de înscăunare, previtiune pe care am făcut-o acum ceva timp în urmă şi scrisă aici pe blog. 🙂 oricum zile bune nu vor avea înscăunaţii tehnocraţi împopoţonaţi de ”guvernul meu” personal. Succes şi baftă la mucegăire ”perfect pentru aruncat la container”că pute deja de la mii de km distanţă! 🙂 ce-ar fi să ”umplem containerele”cu brio?

 2. … sustine un proiect pe termen cat vrea PPE-ul de la Bruxelles, de fapt globalistii americani de peste ocean. Inventatorul sperietorilor de ciori, acest mare tehnolog in agricultura la Bruxelles care a mai inventat si nectaridele, ceva …

 3. Mi se pare normal, directivele FMI si a altor entitati trebuie respectate cu sfintenie, restul declaratiilor sunt de umplutura, sa dea frumos.

 4. Stanga trebuie trasa in teapa sau “cosmetizata” sa fie pe placul FMI, PPE si altor entitati care vor binele cetatenilor Romaniei in particular.

 5. Am inteles corect ? Transformarea Romaniei nu o mai poate face un partid politic sau un guvern ?
  Idei stranii ce ne duc cu gandul la autocratie si nu la democratie.Ideii rasarite din creuzetele laboratoarele unor institutii care se implica probabil ilegal si din ce in ce mai straniu in viata politica a Romaniei. Cineva care a gandit macar si o secunda asa e un pericol pentru Romania.

 6. Asta este un guvern pe placul celor care vor sa implementeze experimentul Grecia in Romania si sa organizeze si alegerile de la anul pentru victoria totala a dreptei “globaliste” Asa ne trebuie daca nu avem patriotismul grecilor

 7. Rau a ajuns PSD sub conducerea lui Dragnea de a abandonat guvernarea si care se inghesuie acum la pupat poala lui Ciolos. Gurile rele afirma ca psd-stii isi cumpara locurile in sirul ce s-a format la poala noului PM pentru a fi printre primii la pupatul osanalei. Pentru psd-siti nemaicontand votul cetatenilor si pupatul osanalei lui Ciolos care a devenit in mintea lor izvorul democratiei de la care se adapa cu drag si spor, dupa modelul Udrea care-si tragea seva din Traian, ei tragandu-si seva acum din Ciolos specialist in butuci altoiti de vita de vie.

 8. fmi, soros, franta si germania
  Asteptam ca poporul roman sa devina iobag sau sa ia calea pribegiei.
  Sehr gut et merci UE

 9. NU E PROPAGANDĂ PRO SAU CONTRA! POATE CĂ AR TREBUI SĂ GÎNDIM MAI MULT ÎNAINTE DE A LUA O HOTĂRÎRE!
  1. https://www.youtube.com/watch?v=OQuceU3x2Ww(doar 7 minute îţi trebuie să te convingi de realitatea în care am deschis ochii larg în democraţia lumii fără stabilitate şi fără speranţă de viaţă!) Am menţionat în scris: NU E PROPAGANDĂ PRO SAU CONTRA PENTRU ACESTE MATERIALE PUSE AICI PE BLOG!!!
  2. http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq
  🙂 ce-ar fi să fie realitate?

 10. alegerile parlamentare sunt pierdere de timp. nouă ne trebuie dictatură precum se vede. din păcate suntem atât de inteligenţi că nu ne punem nici măcar nişte dictatori autohtoni. l-am omorât degeaba pe ceauşescu! nu mai existăm ca stat, ci suntem o colonie, pepinieră de sclavi pentru noua ordine mondială. tinerii frumoşi şi liberi o să-şi primească cipul strigând libertate şi trăiască democraţia! trebuie să mă apuc să învăţ chineza! o să las pe alţii mai optimişti să se bucure de libertatea şi democraţia pe care ni le-a procurat lovitura de stat din 89, şi prostia şi laşitatea românilor de după!

 11. Nu înţeleg cum susţine un proiect politic cu un guvern tehnocrat. Cred că a fost luat prin surprindere, nici el nu ştie pe unde este, mai aproape de dreapta, pe undeva pe la centru, conform propriilor declaraţii. I-aş mai da o săptămână, două, poate face un program de guvernare mai bun decât ceea ce a apărut public. M-am uitat de curiozitate la secţiunea privind agricultura. Domnia sa fiind specialist, ar fi putut face măcar în acest domeniu un program bun. Însă nu găsesc decât câteva fraze de maximă generalitate, valabile pentru orice ţară din lume. Şi dacă tot vorbesc despre programul de guvernare nu pot să trec peste prima frază de pe prima pagină, prin care s-a urcat pe cadavrele victimelor de la “Colectiv”. Oamenii aceia trebuie pomeniţi în rugăciuni nu în programe de guvernare!

 12. Ce spune acest program al lui? Spune asa; Bai romanasi Romania este a noastra si nu a voastra. Cum va permiteti sa va credeti grozavi? Franta si Germania au probleme economice si trebuie ajutate cu ce mai aveti voi pe aici: teren agricol, paduri, resurse. Comasam alegerile pentru ca este greu de platit de 3 ori ca sa furam alegerile. Aveti impresia ca am bagat degeaba la puscarie pe cei care ne incomodau? Daca nu va convine ,Roiul!

 13. Ciolos este inventat de Basescu. Basescu e inventat de SUA si FMI pentru a sterge de pe harta tarilor civilizate Romania fiindca-i o tara de idioti.

 14. Dacă le iese pe termen scurt aia cu votul prin corespondență, o sa le iasă și-ailaltă pe termen lung!

 15. Fripturistul Ciolos vorbeste el de reforma pe partea stanga,adica pe dreapta s-au reformat si is numai buni de intrat cu el si cu Iohannis in frunte la supt banii de la buget.Acum vorbesc si ei de transformare,ca asa-i moda cand vin hotii de dreapta pe capul nostru,cum si Basescu ne-a reformat de ne-a gasit dracii ,dar astia acum vin cu alta vrajeala,cu asa ceva ORIGINAL mai fara partide care sa-i incurce ci cu o gogoasa plasmuita din capul lor de tantalai si slugi ordinare dar cu castronul mereu plin.Se pare ca stapanilor lor nu le-a fost pusa pe tava suficient de mult si bine tara noastra,unele partide precum PSD-ul le-au cam incurcat socotelile,unele lucruri au scapat inca nepraduite si acum vin Iohannis si Ciolos sa DESAVARSEASCA PRADUIALA. Hop si ei acum cu “transformarea” Romaniei,si transformarea transformarii pe care de 25 de ani o tot transforma golanii astia cu lozinci si discursuri,cu legi pentru privatizari fortate sau pentru retrocedari pentru samsarii partidelor si altor grupari de mafioti in mana carora ajung paduri,exploatari miniere,terenuri uriase,lacuri si munti intregi, nu au facut decat si mai rau populatiei care nu a avut decat de pierdut in toate astea si din cauza vagabonzilor si putorilor mai ales de dreapta care nu sunt buni de nimic dar ne arunca acum iar lozinci.Iar vreajeli,iar telenovele,dar romanii s-au saturat de atata TRANSFORMARE si s-ar putea mai degraba sa se puna pe smecherasii astia cu o DERATIZARE.

 16. “La dreapta undeva pe centru” e cea mai buna pozitionare pentru un ministru tehnocrat cu experienta in “devoltarea rurala”. Motto-ul traduce foarte sugestiv dictoanele populare de genul: “nici calare nici pe jos”, “nici imbracata nici dezbracata” si “tot pe loc, pe loc, pe loc, sa rasara busuioc” si da o directie clara dezvoltarii Romaniei spre o societate idilica si pastorala in care fostul primar de orasel fortificat (Sibiu) sa se simta stapan absolut peste plaiesi.(Ponta le zice iobagi, dar asta-i traducerea d-sale).

  • Plăieşii au fost oameni liberi, însărcinaţi cu paza graniţei în zonele de munte. Iobag provine din ungurescul “jobbágy” care înseamnă “rob”.

Leave a Reply